- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #7659 üzenetére
Ez ismert jelenség, az alaplapon valamelyik áramátalakító tekercs a ludas: rossz a rögzítése, és berezonál, innen a cicergő hang. A proci terheletlenül alacsonyabb feszültséggel megy, mint terhelve, ezért hallgat el. Notiknál is sűrűn előfordul.
Szerk.: Na, mire beklimpíroztam, többen is megelőztek...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #7646 üzenetére
Én a Home Front című játékkal jártam így a múlthéten! Van ugye a játék és az uninst ikon, én meg határozottan ráböktem az utóbbira, aztán csak néztem, hogy miért nem tölt be a játék!
NoLF: én majd a kecskeméti Mathiasba (remélem jól emlékszem a nevére...) ugrok be nyáron egy pizzára és egy nagy pohár limonádéra!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #7609 üzenetére
Most mondta a híradó hogy tavaly májusban és júniusban annyi eső esett, hogy tönkrek.rta a mezőgazdaságot.
Idén ez hogy lesz? Lesz olyan nyári hét, hogy nem esik, éjjel 20 fok, nappal 30 fok alá nem megy a levegő? Lesz olyan hét hogy nem nő, hanem csökken a belvíz? Lesz olyan időszak amikor a mezőgazdasági kultúr- és haszonnövények egészségesen megteremnek, és nem 500 Ft lesz a paradicsom nyár közepén is, hanem normális reális? Lesz olyan hogy június 28-án leugrok Füredre egy hétvégére 3 napra, és nem 12 fok lesz esővel?Mert akkor élvezni fogom a nyarat
Mert akkor lesz nyár.
Hózáporokból elég volt 5 hónap. -
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #7510 üzenetére
A plazma topikban többször elő jött már, hogy különösen a FHD tévéken elég elkeserítően néz ki az analóg sd adás, de még így is jobb, mint az lcd tévéken. Néhány hete erről személyes tapasztalatom is van! Barátom 46" Sony LCD tévéjén az analóg adás teljességgel nézhetetlen volt, az én HD plazmámon ugyan az az adás teljesen vállalható minőségű volt. Tegnap este összehasonlítottuk a digitális kábel csatornákat és az enyém teljesen jó, az övé elfogadható. Még az M1 HD adása is szebb az én tévémen, mint az övén. Hétvégén átviszem hozzá a médialejátszót és pár 1080p filmet, kíváncsi vagyok, hogy ott látok-e különbséget az ő tévéje javára!
-
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #7398 üzenetére
Hehe, tegnap már agyaltam rajta hogy a mai napot megkérdezzem csak dolgom volt, most fejeztem be, ma már nem óhajtok sehova se menni. A lábazat megvan, jövőhéten estefele valamikor el tudom vinni (igazság szerint csak az ABS rendelésre kellett várni, az anyag már vagy 3 hete itt porosodik
)
Az ajtóhoz meg meg kéne nézni hogy van-e elég anyag mert valamennyit találtam csak nem ástam még elő. De ha minden jól megy, áprilisban még azok is meglesznek. -
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #7332 üzenetére
Szerencse, hogy nem vagyok gazdasági szakember, így fogalmam sincs ennek a mondatnak a jelentéséről: Ezt figyelembe véve az idei hiány a tervezett 2,94%-os hiánnyal szemben a GDP 4%-át kitevő többletté válik a statisztikai elszámolás miatt
Tulajdonképpen egy szót tudok értelmezni a magam egyszerű módján, ez pedig az elszámolás! Ha elszámolok valamit és rossz eredmény jön ki, akkor kénytelen vagyok újra és újra számolni, míg a helyes eredmény meg nem születik
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #7275 üzenetére
Olyan bő egy napos késéssel Te is belinkelsz minden lejárt lemezt a Facebook-ról?...
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #7174 üzenetére
De a hajam még mindig tartja a taft!
---------------ú
Más téma: most kaptam sms-t a banktól, ahol dolgozom, hogy hátralékom van, és hogy rendezzem. Én nem tudok ilyenről, de ha most egyszeri ügyfél lennék, asszem morcosan hívnám föl őket, hogy b.sszák meg...
Amúgy szerintem nekik van hátralékuk, 2 éve, amikor fölvettek, olyan mozgóbér-keretről volt szó, amit azóta se láttam... -
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #6890 üzenetére
Ez az alábbiaktól függ viszonylag erősen:
- Melyik modulációt és kódolást választod ki a beállítások között.
- Ki használja még a 2.4GHz-es (szabadon felhasználható) csatornát. Például a mobilok, BlueTooth, vállalati vezeték nélküli telefon, szomszéd. Szinte minden rátelepszik erre a csatornára, amin van rádió.
- Van-e szabad rálátás a routerre mindkét gépről.Ha mindhárom eszköz (a két gép és a router) tudja a 300Mbitet - ami azért megint nem triviális -, akkor ideális esetben 85-130-at érezned kellene. De ha mondjuk egy régi draft-n szabványú vacak, vagy esetleg egy notebook is bekerült a képbe, akkor az általad érzékelt 45 is áldás.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #6872 üzenetére
a nagygépen a linksys g-s adapterrel 10 fölé nem sikerült menni.
a notit most kapcsoltam be, egyből elérte a 20-at. Ez érdekes, nem tudom, miért van különbség.
Na mindegy, g-t úgy is csak a notin fogok használni, jó lesz az.
A nagygépben pedig most ünnepélyesen adaptert cserélek...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #6788 üzenetére
Így van!
Jelenleg ha egyedül vagy, akkor kb annyiba vagy egy kicsit kevesebbe kerül a tömegközlekedés, mint az autózás. Ha nem egyedül utazol, akkor már jobban megéri autózni. A cipekedést, a tisztaságot, a kötött időbeosztást nem is számolva már két embertől gazdaságos az autózás.A tömegközlekedésre mégis nagy szükség és igény van! A diákok, az idősek, a munkába egyedül járók számára a tömegközlekedés létkérdés!
Én elviselem a gyaloglást az állomásig, a menetrendet figyelmen kívül hagyó közlekedést, a lepusztult vagonokat, a többi utast, ugyanis számomra egyszerűen nem alternatíva a saját kocsi használata!
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #6727 üzenetére
Híreink következnek!
Líbia, Tomahawk, radioaktív felhő, Álamfői üdvözlet, "Akinek nincs semmije, annyit is ér", .xxx, kifütyülték
És most híreink után a szó ismét a stúdióé! -
válasz
fokukac #6623 üzenetére
Baromira tetszik ez a kis Polo, de annyi pénzt nekem nem érne meg, bár ha azt vesszük 2003-ban mi is 2,5 millát adtunk Wagon R+ért
. A régi Swift ha úgy vesszük mai napig rohadt jó autó, csak ugye a könnyű súly átka hogy kissé törékeny, amúgy nekem a rekordom 6 liter volt a Wagcsival, a legtöbb pedig 12, de még mindig jobb, mint miikkor 25 lotyót lenyomtunk terepen sárban a Niva torkán, és az 1.7-es injektoros volt, szóval nem kellett volna zabálni, de állandóan beragadt a sárba és felezővel adunk neki padlót
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest