- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27390 üzenetére
ezt nem értem.
ezt most gyalog? vagy bicajjal, vagy hogy? -
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #27334 üzenetére
nálunk ez adatbázison volt, 90%-os volt a bukta előző félévben... szerinted?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #27320 üzenetére
Marad a hosszú, hideg tél, a hó, meg a pina. Azaz a hiánya. Vagyis remélem, hogy ezek miatt nem. Á, majdcsak találok valamit
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27307 üzenetére
vagy legalábbis iskolai végzettség alapján alapján legyen figyelembe véve a tagdíj. akinek meg PhD-je is van ne kelljen fizetnie.
UPolnám az elképzelést... -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27295 üzenetére
hiába...
már csak azzal nem számoltál, hogy ha tahó a HR-es attól még nem rugják ki, mert az nem jelenti azt, hogy rosszul végzi a dolgát. vannak ugyanis az életben nüansznyi különbségek amire odafigyel az ember ha érzékeny.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #27269 üzenetére
Na ez annyira jól sikerült, hogy ma benn alszom.
lujó55: Elég kiforgatott világképed van. Ha HR-esről beszélünk, az versenyszféra, ahol ha rosszul végzi a dolgát az ember, egyszerűen kirúgják. A HR-es sem kivétel.
(Bár mintha neked kellett volna bizonygatni ezt a múltkor, szóval hiába beszélek.) -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27293 üzenetére
na persze...
ne sarkítsunk már. nem arról van szó, hogy valaki bead egy budipapírt, telemaszatolva, akkor az komolytalan.
egy csomó jelentkező megpályázza az állást és 80% ma már tudja, hogy kell kinézni egy CV-nek és kísérőlevélnek. a kihullók is megérdemlik, hogy legalább egy elutasító levelet kapjanak. maradjunk annyiban, hogy a HR-es is lehet trágyaember és nem veszi a fáradtságot, vagy nincs a cégnek erre vonatkozó eljárása, hogy mi ilyenkor a teendő. egyszerűen szarnak a protokolra. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #27282 üzenetére
érdekes meglátás, erre nem gondoltam.
bár szerintem ez azért kérdéses. -
törölt tag
válasz
FehérHolló #27279 üzenetére
Magát minősiti,a világ népei (max az említett országok népei) már rég azt sem hiszik el,amit kérdez...
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #27276 üzenetére
Csak nem szeretem,ha egy népet általánositanak.Ő leírta ezt,egy Magyar nyelvű fórumra, én sem zsidózok,cigányozok,niggerezek valakit, csak mert más a bőrszíne, akkor más se írjon ilyeneket a magyarokról...
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #27273 üzenetére
Tudom,hogy kitől származik.De akkor se irogassa,esetleg a román/szerb/szlovák/osztrák honlapokon még szimpatizálnak is vele.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27267 üzenetére
ez valami sportesemény?
-
lorcsi
veterán
válasz
FehérHolló #27267 üzenetére
micsoda munkahelyek vannak..
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27259 üzenetére
ne álltasd magad. az összes biztosító profit alapon működik, tehát ott szivatnak meg ahol akarnak, semmi pluszt nem kapsz tőlük, mert hiába kötsz kiterjesztett meg anyjakínja biztosítást mindig van egy apró betűs rész, hogy neked miért nem fizetnek.
KGFB saját értelmezésemben adóbevétel. lenyúznak egy bőrt az autósokról. igyekezzünk hát a lehető legkisebb kiadással megúszni. én úgyse okozok kárt másnak, ha meg valaki nekem okoz kárt tutira be tudom rajta hajtani. erre is megvannak a módszerek ebben nyugodt lehetsz -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #27255 üzenetére
Szóval mindegyik biztosító ugyanolyan rossz mert majdnem évente váltogatom.
-
válasz
FehérHolló #27234 üzenetére
viszont a többi szláv nyelv nehézségét sem ismerem, és csak olyan ismerőseim vannak, akik gyerekkoruk óta beszélik, szóval igazán ők sem tudnak nyilatkozni erről. ezért érdekelne, hogy tanult-e már innen valaki lengyelül, szlovákul, vagy bármilyen hasonló nyelven.
-
válasz
FehérHolló #27203 üzenetére
mi számít túlzásnak?
ezt találatm a témáról: [link]
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #27199 üzenetére
na de nem levélben... én ott helyben megköszöntem a srácoknak a lehetőséget, aztán ennyi... de ez lehet csak a neveltetésemből fakad, nálam ez alap dolog, de hogy még írjak egy levelet is nekik, hogy köszipuszi, azért az már sok
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #27191 üzenetére
Itthoni viszonylatban nem hallottam még róla, de én is most olvastam egy felmérést, ahol a munkaadók 15%-a csak azt veszi fel, aki írt egy egysoros köszönő levelet. 30% pedig előnyben részesítette azt, aki az állásinterjú után megköszönte, hogy meghallgatták! A felmérés nem nálunk készült! szerintem mindenképpen megfontolandó! Ha küld a jelentkező egy egysoros emilt, az nem kerül semmibe, de segíthet az elhelyezkedésnél. Ma amikor a 15-24 éves fiatalok csaknem harmada munkanélküli, minden eszközt meg kell ragadni a sikeres elhelyezkedésért!
-
válasz
igen, ez tényleg jó kérdés. az angol könyvben, amiből készültem a follow-up letternek van egy külön fejezete, de szerintem ez itthon még nem szokás.
egyébként túl vagyok az interjún, asszem eléggé jól ment, most az angol részét sem izgultam el. viszont mire visszaértem a koliba, szakadt rólam a víz, zakóban meg nyakkendőben
szerintem ha külföldi állásra jelentkezel akkor írj egy ilyen follow-up lettert, magyarországon ez még nem hinném, hogy elterjedt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Soha nem hallottam ilyenről, túlzott udvariasságnak tartom, minek megköszönni, hogy meghallgattak? Ez volt mindenkinek az érdeke.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27169 üzenetére
ez nem a haragról szól. mindkét fél megerősítette, hogy az ellenállás tagjait likvidálták. vagyis taktikai művelet volt. ott meg nincs harag, parancsteljesítés van.
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #27169 üzenetére
Vallás.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #27122 üzenetére
tudom én azt nagyon jól. egyébként nem ez a hupákolás, hanem amit a srácok csináltak amivel így felidegesítették az öreget
-
válasz
FehérHolló #27111 üzenetére
akkor ez elvileg nem jelent gondot
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27048 üzenetére
heppi ending természetesen
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló #27017 üzenetére
Tényleg. Igazad van.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27010 üzenetére
az a nagy érdekesség számomra, hogy a német fürdőben pont a németek a legszégyellősebbek ha szaunázásra kerül a sor. Vagy otthon nem szabad csak külföldön?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #26879 üzenetére
á, ott „a hanyatló nyugaton” biztos nincs ilyen... :-)
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #26844 üzenetére
Ennyire nincs miről beszélni?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26812 üzenetére
a legjobb az, hogy kint megkeresni és itthon elkölteni (lakásra)
-
válasz
FehérHolló #26768 üzenetére
egyetértek. örvendezzünk, hogy ez így van, ahogy. az építészeknek meg annyi eszük van...
itthon akarnak maradni, amikor haldoklik az építőipar, és mondjuk ötéves távlatban semmi pozitív kilátás nem játszik.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #26771 üzenetére
Irigylem a kísérletező kedveteket.
Én abban hiszek, hogy elég kevés sört iszok ahhoz, hogy megengedhessem magamnak, hogy rendes sört vegyek. Egyszer beszéltek rá a csapot Szalonra, merthogy Pécsen mégis már ilyet kell inni, különben is csak ez csapolt, és nehogymár szar palackozott német sört kérjek (már nem is tudom, hogy Tuborg, vagy Heineken volt mellette). Háááát, olcsónak olcsó volt... Hasonló élményem van a Kanizsaival, a Balatoni Világost meg még főiskolás koromban, poénból kértük, na az pont olyan volt, amire számítottunk...
Viszont ez a helyi sárga bolthálózatban kapható Kozel, ez meglepetés volt számomra, ahhoz képest, hogy milyen olcsó, egész iható.
Amit utazásaim során kóstoltam, azok közül meg egyértelműen a horvát sör a kedvencem. Valami nagyon gyenge csapotat iszogattunk a hotelben, de szinte üdítőitalként lehetett tolni. Alkoholtartalma alig volt, és valami nagyon kellemes édeskés (már sörhöz viszonyítva) ízé volt. Lengyelországban is söröztünk, de az nem hagyott bennem mély nyomot, mondjuk találomra kértünk valamit, illetve a pincért kértük, hogy ajánljon, mert nem készültünk fel. Németeknél egyelőre semmi egzotikumot nem próbáltam ki, de azért igyekszem a boltból mindig valami másfélét hazavinni. Ami biztos, hogy többféle színű sör van, mint Mo-n...
p
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26766 üzenetére
aki megengedheti magának...
amikor én jelentkeztem 1etemre, annyi pénzünk se volt, hogy megvegyem a nyomtatott jegyzeteket. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #26611 üzenetére
...RESZKESS...!
-
válasz
FehérHolló #26584 üzenetére
nem, de 3 tárgyam maradt és a diploma is félig készen van.
-
válasz
FehérHolló #26552 üzenetére
nem
-
stranger28
addikt
válasz
FehérHolló #26537 üzenetére
Látják. Ha rákeresel bármire, ott kiírja az only US shipping cuccokat is. Idegesítő tud lenni.
-
válasz
FehérHolló #26326 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #26326 üzenetére
Jöhet az is
UI: Na ez a fenti smiley kissé félreérthető, de itt marad
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #26306 üzenetére
Egész nap pénzt fogdosok, a hajtatlan és gyűretlen pénznek persze más a fogása, mint egy erősen használtnak. Nem véletlenül mondjuk, hogy ropogós bankó, tényleg csörög, zörög, ropog a pénz.
-
válasz
FehérHolló #26272 üzenetére
nem nem nem, nem ez a cél most
-
válasz
FehérHolló #26246 üzenetére
Éppen úszik 1-et a vízben, mert úgyis "hiányolta" ebben a melegben
Nézem Gyöngyösön is ugyanez a helyzet, ráadásul egyik videón, ép a nagynénémék utcája is látszik 1 kis időre, ahol áll a víz az úton, hát nem mondom, kissé félelmetes is egyben, mint amennyire érdekes is. -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #26246 üzenetére
Nem tud, hiszen özönvíz van!
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26220 üzenetére
hát nálam se volt erekció, félre ne értsd, de ezeket a magaslabdákat nem szabad kihagyni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #26150 üzenetére
vagy gyűjtsünk valakinek..
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #26147 üzenetére
Aztán miért pont szegény pávák? Az ő jogaikra nem gondol senki?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26134 üzenetére
"Kinyírták a cigányt a szomszédban"
kajakra? -
FET-MEN
veterán
válasz
FehérHolló #26134 üzenetére
az igen
-
nyunyu
félisten
válasz
FehérHolló #25978 üzenetére
Egy 1 méter vastag nyomócső azért nagyon komoly tud lenni. Nem hiszem el, hogy egy ilyet nem lehet legfeljebb 500 méterenként szakaszolni.
Tavaly tavasszal nalunk a Krisztina tertol a Taban moziig kb. 5 vagy 6 csotores volt, epp hogy befoltoztak a csovet, 2 het mulva 10-20 meterrel odebb megint eltort.
De nem csak itt problemas a 100 eves cso, allitolag a Dobrentei ter alatt is at van azva a talaj a villamospalya alatt.
Csak hat a komplett cso cserehez vegig fel kellene bontani a Krisztina korutat a Hegyalja utig, ez meg mar nem fert be idenre a tobbi tervezett budai utlezaras koze.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #25978 üzenetére
Pár labor elázott, másikban doktoránsok úgy elvoltak, mintha nem történt volna semmi, nem tudtak semmiről
Egyik volt egyetmi tanárom én hívtam fel, hogy van itt egy kis gond, mondta, hogy amikor már telefonáltam és szólt otthon, mondta a felesége ő épp nézte a képeket neten, de nem jutott eszébe, hogy szólni kéne a férjének, hogy ázik a laborja...asszem a nőci nyugodtan fekhet ablak mellé
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #25908 üzenetére
igen:
Melléklet az 1989. évi XLVI. törvény 8. §-ához
Az ügyészségi nyomozás kizárólagos hatáskörébe tartozó bűncselekmények
1. a) Az országgyűlési képviselőknek és az Alkotmányban felsorolt intézmények Országgyűlés által választott tisztségviselőinek bármilyen bűncselekménye és a sérelmükre elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, továbbá a működésükkel kapcsolatban ellenük elkövetett bármely bűncselekmény.
b) A hivatalos személy elleni erőszak, amennyiben a cselekményt a bíróság, ügyészség vagy rendőrség állományába tartozó személy ellen követtek el. (Btk. 229. §)
c) A bírák, ügyészek, bírósági és ügyészségi titkárok és fogalmazók, valamint ügyészségi nyomozók által elkövetett bármilyen bűncselekmény, valamint a népi ülnöknek az igazságszolgáltatással összefüggésben elkövetett bűncselekménye.
d) A rendőrök sérelmére elkövetett emberölés.
e) A b) pontban felsoroltak vonatkozásában elkövetett vesztegetés (Btk. 253. §.) és a befolyással üzérkedés [Btk. 256. § (1) és (2) bekezdés].
f) A rendőrség hivatásos állományú tagjai által elkövetett nem katonai bűncselekmények és a fegyveres erők hivatásos állományú tagjai által elkövetett nem katonai és a szolgálattal nem összefüggő bűncselekmények.
g) A büntetésvégrehajtási szervezet hivatásos állományú tagja által szolgálati viszonyával összefüggésben elkövetett bűncselekmények.
h) Az igazságszolgáltatás elleni bűncselekmények (Btk. XV. fejezet, V. cím) közül:
- a hamis vád (Btk. 233-236. §);
- hatóság félrevezetésének vétsége (Btk. 237. §);
- hamis tanúzás (Btk. 238-241. §);
- hamis tanúzásra felhívás vétsége (Btk. 242. §);
- mentő körülmény elhallgatásának bűntette (Btk. 243. §);
- hivatalos személy eljárása során elkövetett bűnpártolás bűntette [Btk. 244. § (3) bek. b) pontja];
- ügyvédi visszaélés bűntette (Btk. 247. §);
- zugirászat vétsége (Btk. 248. §).
2. A katonai ügyészségi nyomozás kizárólagos hatáskörébe tartoznak;
- a katona [Btk. 122. § (1) bekezdés] által elkövetett katonai bűntettek,
- a katona által elkövetett katonai vétségek akkor, ha
- azzal kapcsolatban más bűncselekményt is elkövetett [Be. 331. § (2) bekezdés];
- vagy ha több terhelt esetén az elkülönítés nem indokolt [Be. 331. § (3) bekezdés].
- fegyveres erők tényleges állományú tagjai által a szolgálati helyen, illetve a szolgálattal összefüggésben elkövetett bűncselekmények.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #25903 üzenetére
Nem tudtam ezt. Tavalyelőtt is ezt csináltam, két ember és 0-24 nyitvatartás, nem zárhatunk be, két embernél 12óra jut egy emberre akárhogy számolom, nincs mese. Sajnos más nincs és kell a pénz nagyon. Mondta a főnök esetleg lehet 10 óra és beáll helyettem ha nem birom, mondtam majd meglátjuk.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #25457 üzenetére
akkor én is rálicitelek egyet, ha már úgyse vacsorázok a fogyókúrám miatt.
még karácsony előtt volt, dunakeszi-fót tesco, ahogy lejösz a 2A-ról. köd volt, de amúgy fényes nappal. hajléktalan úgy pisilte a visszatolt bevásárló kocsikat az üvegfalú kocsigarázsban, hogy sugárba nyomta az összeset, csak úgy csapódott mindenfelé. az emberek álltak és bámulták és mindenki arcán döbbenet, mert akkor jöttünk rá, hogy abba a kocsiba pakolja mindenki a kaját amire rászárad a hugy, vagy még rosszabb is lehet.ezzel a kedves történettel kívánok mindenkinek jó éjszakát!
reggel korán kelek, mert kéne egy beszállókártyát szerezni a vogavadászaton, lemegyek a dobó térre "kampányolni" -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #25361 üzenetére
Neked már annyi, el fogsz kárhozni :-)
Tim: Te csak szimplán pukkadj meg..!
Blacksoul: nem 3 éve,hanem ez a nprmális.június a legcsapadékosabb hónap, lásd meg 'európai monszun'
az nem volt normális,hogy a kétezres években nem volt, hanem 40 fok volt májustól.
másrészt, egész tavasszal alih esett az eső, kel ez a mezőgazdaságnak...
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #25361 üzenetére
Ha mindenki csak egy fürtöt lop, a végén szintén ugyanúgy a semmi marad.
-
asuspc96
senior tag
válasz
FehérHolló #25304 üzenetére
akkor nem értem...ha áll a vonat akkor statikusan 12 sec vagy nem ?
akkor, ez fordítva van nem ? Te mit mondasz ?"Ha a vonat állna (=nem mozogna),"
azt én is oda írtam de úgy nem jó ergo most kijavítom...asuspc96
-
AMD Power
titán
válasz
FehérHolló #25279 üzenetére
Én megnéztem 2x i. Annyi volt rá irva. A B osztályosokra meg 0.91 körül.
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #25279 üzenetére
Igen, bocs. Egy óra alatt kb. 37 Ft-ot eszik meg. Az tényleg nem túl sok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24955 üzenetére
miért ne lehetne?
az én notim 14"-os THinkpad T60-as, 1024x768-as, és tök jól lehet rajta mindent csinálni. ami az "irodai felhasználás" kategóriába belefér. Kiférnek a dolgok, mert nem 16:9-es, hanem 4:3-as.Nyilván, ha valaki fotosopozni, dtp-zni akar, annak a 15 col is kevés, ráköti az egészet a 27 colos monitorra, és azon csinálja.
Bár én szoktam a notin is néha fotosopppozni, és semmi gond nincs vele. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24951 üzenetére
az üzleti ajánlatoddal egyetértek, én is azt vennék.
viszont szerintem az 1366x768 pont jó 15,6 colra.
herótom van attól, hogy már a 12 colosokra is ráraknak ennyi pixelt, aztán kifolyik a szemed, amikor olvasni akarsz, lehet beállítani 140-es dpi-it, de akkor meg kilóg minden alul-felül, a 16:9 miatt.
Anyám 14 colos notija, meg a barátnőm 12 colos subnotija is ugyanezeket a reakciókat hozta ki belőlem.
Nem a felbontás ellen vagyok, csak hát a dpi-t nem kezeli normálisan még a 7-es vindóz sem.
A 4 colos mobilom felbontása is valami 850 pixel (anno 800x600-ban néztük a 14 colos crt-t!, és az volt a királyság a 640x480-hoz képest
), és mégis olvashatóak a betűk, nem értem, a vindóz miért nem tudja ezt megoldani.
na mindegy.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #24901 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #24857 üzenetére
-
Sátán44
addikt
válasz
FehérHolló #24764 üzenetére
Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
FehérHolló #24764 üzenetére
Csak a fejemet rázom!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #24750 üzenetére
Köszi a segítséget,így már működik.
-
válasz
FehérHolló #24686 üzenetére
oké, kicsit túloztam, hogy nem kell interjú. de érted, hogy mire akarok kilyukadni
szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ha az embernek az ismerőse jut eszébe egy pozíció betöltésére.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24676 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Kurvaanyázás ONTegnap délután leparkoltam a kocsit és nem néztem meg, hogy a bal hátsó szélvédőt nem húztam fel. Aztán jött a zivatar. Nem kell tovább mondanom...
Most hogy üljek a vizes ülésre?
Hogy eshet az eső vízszintesen, hogy televeri az egész utasteret? -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #24676 üzenetére
Meg lehet , a meg kellel mar nem ertek egyet. Ne az szamitson, kinek vagyok sogor, koma, jobaratja, hanem hogy mit tettem, vagy teszek le az asztalra.
Hogy en mennyire utalom ezt a ki kinek az ismerose dolgot...
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #24667 üzenetére
Egyrészt nem mondtam, hogy 8 általánossal kell munkát keresni ott, másrészt te is pontosan tisztában vagy azzal (de ha nem akarsz róla tudomást venni, felnyitom a szemed), hogy horribilisek a munkáltatói elvárások, és mivel baromi sok munkanélküli ember van, megtehetik, hogy válogassanak közöttük, ameddig csak jól esik. Az, hogy téged ez nem érint, attól még létező és valós probléma.
#24676: Arról inkább ne is beszéljünk.
-
Algieba
őstag
válasz
FehérHolló #24586 üzenetére
Békés megyei lakosként mindig van csabai kolbász a hűtőben.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #24655 üzenetére
Áááá, ez kamu. Ha jó a fellépésed nyáron sosincs melóhiány még idehaza sem...
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #24643 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24563 üzenetére
bátor vagy
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24563 üzenetére
Nos, valószínűleg a téglás technikához vannak szokva, nem az emelőhöz.
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #24559 üzenetére
Az derék.
-
Algieba
őstag
válasz
FehérHolló #24447 üzenetére
30-as nőként én már tuti nem vállalok gyereket. Eleve nem lehetne megmintázni rólam az ősi, termékenységi szobrocskát, tehát egy gyereket is csak sok kínlódás árán tudnék létrehozni. Akar a fene még több fájdalmat. Leélem szépen csendben az életemet, aztán viszlát összeomló civilizáció!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24474 üzenetére
az vicces lenne, ha mondjuk ~10 évig fizetem az összes adót meg járulékot full bejelentve, és ha netán kirúgnak, akkor közmunkára kéne mennem...
Az az igazság, hogy életemben 2 hónapot voltam munkanélküli, és kb. az a két havi pénz volt az egyetlen, amit kaptam az államtól az elmúlt 10 évben.
Ui. de azt ki is hagytam, hogy a kapott munkakeresési járadékból (asszem, így hívták akkoriban) is le kellett adózni a felét...szóval én a magyar államtól életemben kb. annyit kaptam, hogy járhattam ~17 évig iskolába, és ennyi. Két évente egyszer náthás leszek, és olyankor kiír az orvosom (igaz, azt a munkáltató fizeti), és veszek valami nem támogatott gyógyszert, ennyi.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #24474 üzenetére
Ön is tisztában van vele, hogy tudom, hogy ön tudja, hogy én sem erre gondoltam!
a közmunkás is művelheti a magánföldeket, és nekik negyedannyit kell fizetni érte.
A közmunkásnak egy petákot sem kell fizetnie, hiszen azt a közmunkaprogram keretében közpénzből fizetik.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #24470 üzenetére
Gondolom ölég kevéskét! Úgy heti hétezer környékén...
[Hegyeset sercint emoticon]
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #24469 üzenetére
HI!
Kunsthistorisches Museum Burgring 5 1010 Wien, Ausztria:- )))
udv
neduddki
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24459 üzenetére
Ahá, akkor mind a 4-től legalább 4 lesz.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24447 üzenetére
totál igazad van.
ami a legfőbb cél lett volna (már a rendszerváltás óta) az a munkahelyteremtés. na ezt egyik kormány sem tette. itt a probléma. a zsebüket teletömték akik közel vannak/voltak a mézesbödönhöz, a többi nem számít. -
válasz
FehérHolló #24398 üzenetére
én még bízom ebben
aztán vagy pofáraesek, vagy nem
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24374 üzenetére
ui. hallgathattál volna örökre..!
na mindegy, jó lesz az a célra.-------------------
Más téma.
Ezt Blacksoul-nak küldöm.
már az ősember is! -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24374 üzenetére
későn szóltál
már megrendeltem a kukásoktól... -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #24325 üzenetére
Netuddki által célozgatott liftes áldozatok helye..? Értem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #24300 üzenetére
Hát mindenesetre kis erőfeszítéssel hirtelen nagyon nagyszámú és hangos anyázás és szentségelés kiváltói.
Akinek notija van az csak les maga elé tovább, mindenki más meg hangosan anyázik és csapkod. Én mondjuk 1 percenként mentek amit lehet, automatikusan, de tudom hogy van aki nem. Ráadásul csak a számvitelen van szünetmentes, az is csak 2 géphez a 4-ből. De szerintem csoportonként 1-1 ilyen kisteljesítményű hasznos lehetne. Nem is az áramszünetek miatt, mert az ritka, de az ilyen kiesések előfordulnak. De azért lekopogom, relatíve ritkán.
Ez az autó egy Törökországban összeszerelt Honda Civic 1799 cm3-es i-VTEC motorral.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #24300 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #24232 üzenetére
Arra mar nem is gondolok, hogy a Paris-Budapest Easyjetel, boarding passon 9:40 az indulas, online nezem es arra ajaratra a weboldal 9:00 indulast ir.
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #24207 üzenetére
Meg nem jottek ra,hogy a zajartalom...o"l.Majdnem ugy mint az aids,csak lassabban,mert elobb idegileg lesz rokkant a manus,mert nem tud pihenni.
Amugy meg...kit erdekel,hogy a szomszed bekattan,mert ejjel vesed a falat,vagy dongeted a hevit 100W-al,24 oraban,vagy ejjel 1-kor gyorsulasi versenyt rendezel 3 crossmororral a Bajcsin,vagy ugy hallgatsz zenet a metron/vonaton,stb.az *agybadugos* fuleseddel,hogy rezeg az ablak? Vagy ejjel torik fel az aszfaltot legkalapaccsal,mert...DISZBURKOLATOT rak fel masnap egy csokos,nagy penzert.Vagy az ejjel is nyitvatarto ettermek,amik lakohazak foldszintjen uzemelnek,es duborog a zene,meg az udvaron attalicskazott ures uvegekkel teli rekeszek.Vagy a kirajcsavo ejjel meglatogatja a baratnojet,es a penge verdaja ajtajat nyitvahagyva...bemegy mekkettyinteni a bnojet,es kozben 1000W-al bombol az autoban a CD-lejatszo.Vagy a kozpontilag *felsrofolt* reklam-hangero a radioban,TV-ben,amitol felriadsz,ha elbobiskolnal a fotelban,mert hulla vagy az egesz napos galyatol? Teged pl. erdekel? -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #24172 üzenetére
izé. a pesti oldalinak mi a neve?
már az is működik?nem tudom, honnan jön, de megint olyan dum-dum megy, hogy remeg az ablak néha. amúgy meg valószínűleg a róló doboza még fel is erősíti azt a frekvenciát.
Most jöttem haza, de már ideges vagyok, hogy megint ezt kell hallgatnom hajnali 3-ig, 4-ig...
-
Vigneau
félisten
válasz
FehérHolló #24178 üzenetére
Hoppá, Dylen lány? Akkor nem szóltam...
-
válasz
FehérHolló #24172 üzenetére
hm, annyira emlékszem, hogy nem kapott engedélyt a zp, ezért elmaradtak az első héten a koncertek. de nem tudtam róla, hogy azóta már mehet a buli.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24165 üzenetére
az összes hivatkozást amivel kapcsolatban van az oldal. gondolom azért van alul egy google link.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #24147 üzenetére
hehehehe
ritka a kínai/japán nektarin sajnos -
válasz
FehérHolló #24147 üzenetére
Kiccci, sájga, naggyon szőjős génymainipuláty made in china bajackot isz szejeteeed
?
-
válasz
FehérHolló #24140 üzenetére
...Még jó, hogy csak ebédkor találkoztunk... - Úgy hangzik mint ha erre indulna el a nyálelválasztásod
. Persze ez csak akkor fokozódik, ha a táplálék a szájba kerül
.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24138 üzenetére
ilyen nincs. ezt csak te találtad ki, ugye?
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #24138 üzenetére
Ezt most elképzeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest