- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy OTP-n belül tudok-e úgy utalni, hogy pl.: 20 ezer van a karin és 22 ezret szeretnék utalni úgy, hogy - szerződés alapján - lemehetek minuszba?!
Azt tudom, hogy automatánál minden probléma nélkül lehetséges a pénz felvétele, de utalásnál már nem vagyok benne biztos.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: (Darkwood)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
FehérHolló #24764 üzenetére
Csak a fejemet rázom!
-
(Darkwood)
őstag
Hali!
Nagyon sokáig "read-only"-ban voltam Itt PH!-n, de most le kell írnom a - most már sokszor visszatérő - problémámat.
Téma: hány fajtája van azoknak az embereknek, akik nem képesek egy sikeres üzlet utan piros pontot adni.
Ad1. Nem tudja, hogyis van ez, de miután elmondom, hogy hogy kell megcsinálja. Ezzek nincs gond!
Ad2. Nem tudja, hogyis kell és miután elmondom leszarja. Ez idegesítő!
Ad3. Tudja hogy kell, elmondod neki, hogy küldtém pirosat és talán konstatálja egy "okévak" és ennyi! Sok ilyenem volt! Gusztustalan!
Ad4. A leggusztustalanabb, amikor tudja hogy kell, az aláírásában is szerepel egy bizonyos link, hogy: "kivel érdemes üzletelni topic" és nem képes pirosat visszaküldeni második kérésre sem!
LE, ELŐRE, KISRÚGÁS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest