Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #3099 üzenetére
Magyarország a középmezőny felső részén van, nem kirívóan drága az üzemanyag. A görögök 1,58-as ára nagyon komoly.Voltam autóval egy párszor ott, nagyjából annyi volt a benzin, mint itthon. Ez kb 430 Ft-os ár, ami az átlag görög fizetéshez mérten elég sok!
A lista elején Ciprus, Lettország, Románia, Bulgária áll ~1,15-el. Ez kb 315 Ft. Ami számomra feltűnő az Luxemburg, Spanyolország és Ausztria 1,24-es árral. Ezekben az országokban az átlag keresethez, életszínvonalhoz képest igen kedvező a benzin ára!
Egyébként az 1,13 és az 1,58 között 0,45 Euro a különbség, ami csak ~130 Ft. Azt gondoltam, hogy nagyobb eltérés van!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #3092 üzenetére
igen, tényleg nagyon jó ilyenkor (is)
csak simán a sötét udvaron nem láttam hova lépek, és reccs.
a 10 éve komplett szakadással műtött bokám most elszenvedett így egy részleges szakadást, pompa.
dehogy ugrott, nincs semmi bajom, csak lassan megyek
így legalább biztosan tovább érek.
pihentetés, rögzítőkötés, kenegetés, borogatás, és kész. -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #3087 üzenetére
nem, csak mostanában nem tudok elaludni időben
-
válasz
venember83 #3078 üzenetére
Sejtettem, hogy nem rólam van szó
-
válasz
venember83 #3070 üzenetére
Nekünk is van hasonló, nagyon keveset használjuk, pedig direkt LED TV vásárlása volt a cél hogy keveset fogyasszon
. Médialejátszódhoz pedig sok sikert, és nagyon gyors futárt
!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2991 üzenetére
Remélem, csak a sikoly volt meg és az is inkább csak kéjes, mint hirtelen!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #2967 üzenetére
Igen, ő is ledőlt egy kicsit, aztán főzött egy isteni húslevest.
Bon: Ez csak egy kis szieszta volt, mert reggel 7.30-tól 12.00-ig meló volt.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #2958 üzenetére
az enyém jobb
-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83 #2953 üzenetére
"-Dry?
-Nein, zwei!" -
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2931 üzenetére
Csak reménykedtem, hogy ennyire ne rohadjon.
De megvannak a tettesek, van pár lyuk a küszöbök belső oldalán. Szóval azokat is cserélni kell. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #2920 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #2903 üzenetére
+1
-
.bableWes
őstag
válasz
fele ember eltünne a forumrol, köszönöm
fokukac: 18at is
-
Dylen
senior tag
válasz
Ha te lennél itt a főnök, más lenne a világ
pohár: te nálad, én nálam
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2898 üzenetére
NoLF lett a főnököm?
Végre! -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2895 üzenetére
sámlival lenyomjuk poharat
jee
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2891 üzenetére
Figyelem!
Nyíregyen a Korzóban levő Spárban akciós a narancs!Most már igen!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2880 üzenetére
ÁÁÁ!
Dylen lefejeli poharat! Mindezt úgy, hogy egymás alatt van a hozzászólásuk!
Ez az igazi koccintás!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2880 üzenetére
a mai első nevetést te csaltad az arcomra, gratulálok
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2876 üzenetére
Nem is tudom. Igazából nincs vele bajom, csak a reggellel, azt kellene túlélni valahogy
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2872 üzenetére
21053.
Carstyling adatlapIgazándiból a panda is egy álom volt, de gyerek korom óta akarok(tam) egy kockaladát.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2869 üzenetére
Áh, dehogy, a Panda már a múlté... Volt egy téli baleset, ott nagyon nagyot kapott a jobb eleje, bontóban végezte.
Most Ladával nyomulok, 2010. május vége óta.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #2866 üzenetére
Igyekszem, ahogy csak tudok.
Már melót is szereztem. Igaz nem sok, de +7k havonta újsághordásból bőven jó.Hál' istennek a fő cuccok (karburátorok, szívócsonk, kipufogórendszer, dob, lendkerék, kuplung, gyűrűsor, dugattyúk, hajtókarok, tárcsák, fékbetétek, szilentek, rugók) megvannak, de még rengeteg minden hiányzik.
Plusz ugye majd festeni is kell, meg ki tudja még, milyen rozsdahelyek jönnek majd elő...
Tervben van a bukócső is, de az még nagyon nyár eleje.Számításaim szerint a motor ~110-120LE lesz.
De már nagyon bennem van az a jellegzetes ordító torokhang...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #2860 üzenetére
Sör már folyt. A természetazonos módon ezt kauzálisan követő folyadékot pedig nem ide fogom eregetni.
Egyéb ötlet?
-
.bableWes
őstag
válasz
venember83 #2860 üzenetére
mint a duna
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2777 üzenetére
semmi sem tökéletes
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #2757 üzenetére
Csatlakozom. NoLF-nak sok szerencsét a szemműtéthez.
Bubu-nak meg boldog szülinapot - én sem tudom, hogy olvassa-e, nov. 18. óta nem járt erre.Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
válasz
venember83 #2757 üzenetére
Málnákkal teli álmokat, mert alszik
Szép estét mindenkinek
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2347 üzenetére
De ezzel a hsz-szel ki is mondtam magam fölött a szentenciát, takarodok a szélsőjobboldali nézeteimmel együtt.
Remélem, ezt a "takarodást" csak iróniának szántad. Magyarságtudattal én sem viccelődök pl.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #2347 üzenetére
Elnézést akkor, ha félreérthető voltam, nem a magyarságtudattal kapcsolatban merült ez fel bennem.
Csak mondtad a politikát (ne mondjunk) , stb, hát gondoltam mondok olyat direkt , ami esetleg téged is érinthet.
Úgy látszik félreérthető volt, nem úgy szántam, ahogy értetted. Úgyhogy elnézést. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #2340 üzenetére
Nohát, nem értjük a gonoszkodást, iróniát ?
Mondjuk én beszélek...Tim82. fura módon mostanában -legalábbis ebben- egyetértünk.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2338 üzenetére
Én tényleg azt hittem, hogy ide szórakozni, beszélgetni járnak az emberek, elvonatkoztatni a szürke mindennapoktól, de tévedtem. Nem először s nem is utoljára. Sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni.
Alapvetően azt nem érted meg, illetve inkább csak nem érzed át, hogy azért nem megy most a topikban a beszélgetés és szórakozás, azért vetődik fel újra és újra a "politika", mert az emberek alapvető biztonságérzete és bizalma rendült meg, ezúttal nem egyéni felismerésként, hanem tömegesen - most először nem csak az aktuális kormányban/rendszerben, hanem a magyar államban, annak intézményeiben, az ún. itthoni "demokráciában" stb. (Meglátásom szerint ezt eddig egy garnitúrának sem sikerült ilyen sikeresen elérnie, még Gyurcsánynak sem az elhíresült (khm...) őszödi beszéddel.)
Ha már én is azon gondolkodom, hogy le kellene innen lépni, mert olyan szinten élhetetlenné válik lassan az ország, hogy ide nem akarnék családot alapítani/gyereket vállalni (ráadásul ez nekem lassan aktuálissá válik), akkor itt rohadt nagy gáz van. (Ha egyedül lennék, meglepő módon kevésbé zavarna ez az egész shit.)
A gúnyom/iróniám pedig nem a személyed ellen szól, hanem az álláspontod ellen, amiből ezt a fent említett átérzést hiányoltam.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #2334 üzenetére
Tényleg , jut eszembe, ma már lehetett menni honosíttatni, voltál?
-
lujó55
addikt
válasz
"Szándékosan nem nézek tévét, nem olvasok politikát akár messziről is érintő újságot, mert nem akarok tudomást venni arról, amit eredendően nem változtathatok meg"
hosszú élet titka: no stressz -
Tim82
félisten
válasz
Én csak örülök, hogy neked olyan jó, hogy zavar az, ha mások szarul érzik magukat a bőrükben, illetve a jelenlegi kényszerhelyzetükben.
Ehhez egyébként a munkahelynek meg most éppen konkrétan semmi köze, de annak is örülök, hogy belekevered...
Persze, máshol rosszabb, Etiópiában pl. éheznek.
Egyébként igen, ha majd megoldódik valahogy a szituésön, akkor majd nem fogunk zavarni. Bocs, hogy élünk addig is.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #2332 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2332 üzenetére
Köszönjük, Emese.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2324 üzenetére
még ennél is jobban?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #2324 üzenetére
Úgy tudtam hogy nod32 teljesen jó vírusírtó.
Eddig norton használtam, de nagyon fogja a gépet az. -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #2304 üzenetére
á, bele se megyek, mert még elkezdek a végén magyarországozni...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #2290 üzenetére
kösz
pénteken mézespáleszeztem, csúszott rendesen -
válasz
venember83 #2283 üzenetére
ezt az általánosítást kikérem magamnak
bár csak holnaptól leszek szakember
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #2273 üzenetére
Nyugodtan morgolódj, szerintem én az elmúlt 12 évben már kamatostul visszafizettem az első ingyenes diplomám árát, a másodikat meg eleve saját zsebből fizettem.
tudom, nem rólam beszéltélArról nem is beszélve , hogy MO láthatóan nem becsüli meg az állampolgárait.
Mondjuk én azért azt láttam, akik eljöttek, jobban tudták támogatni az otthoniakat, mintha otthon az állam támogatná a szülőket.
-
kételkedem
addikt
válasz
Ez a következő gond!
Jelenleg az ország nem képes megtartani a magasan képzett embereket, azok inkább külföldön próbálnak szerencsét. Egy évtized múlva elképzelhető, hogy nem lesz itthon elég orvos, tanár, mérnök stb. Sőt nem csak a magasan képzett emberek mennek külföldre, hanem rengeteg szakmunkás is. Lehet, hogy néhány év múlva sehol nem találunk majd ácsot, kőművest, festőt?
A tendenciát megfordítani hatalmi eszközökkel nem igen lehet. Az elmúlt 20 évben kellett volna olyan szintre juttatni az országot, hogy az ír, német, angol vagy holland diplomás fiatalok hosszú tömött sorokban jöjjenek hozzánk dolgozni!(#2275) ngabor2 Ennél többet én sem nagyon akarok erről beszélni a PH! fórumain, nem akarok aktuálpolitikával foglalkozni, nem akarok a moderátoroknak munkát adni!
-
válasz
teljesen jogos amit mondasz. eszem ágában sem volt külföldre menni, szeretek itt élni. de kételkedem jól mondja, választástól választásig élünk. nincs egy határozott irány amerre tartana az ország, odáig fajultak a dolgok, hogy a kereső emberek sem mernek már 1-2 évre sem előre tervezni. sajnálom, hogy így alakult, (még van 2,5 évem, hogy jobb legyen), de ez nem az az ország, ahová szeretném, hogy a gyerekem szülessen.
-
válasz
venember83 #2253 üzenetére
Az tavaly volt
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #2237 üzenetére
No igen, holnap évzárás, havi zárás, stb. Lesz dolga a nyomtatónak, az biztos. Még jó, hogy a szekrényben ott figyel egy tartalék toner...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #2235 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
venember83 #2225 üzenetére
Ott a pont.
Viszont kezdek erőteljesen gondolkodni az E85-ön.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #2227 üzenetére
ez ilyen, ez nem köszön...
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #2225 üzenetére
-
válasz
venember83 #2216 üzenetére
Sajnos. Pedig megérni kimenni de se érvényes útlevelem, se időm nincs rá.
ui.: nem tudok linkelni...
-
Vigneau
félisten
válasz
venember83 #2216 üzenetére
Ha így haladunk, simán megütjük a 400Ft/l-es árat...
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #2170 üzenetére
nem, véletlen
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2170 üzenetére
Ezek ilyenek, hallod...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #2044 üzenetére
azt eszünk, amit kapunk?
esetleg azt eszünk, amit tudunk? -
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #2040 üzenetére
Én mindkettőt szeretem, de azt mondják ilyenkor csirkét nem szabad enni, pedig ma csirke a kaja meg ami fura, hogy a virsli is baromfi, akkor ne egyem meg
másfajta virsli kellett volna
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2009 üzenetére
Megkért, hogy helyettesítsem, amíg kiugrik cigiszünetre.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #2001 üzenetére
Megkönnyebültem. Akkor az adófizetőknek nem kell eltartani a médiában "vétőket". Ebből lesz itt felvirágzás! Penészződ...
-
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #1997 üzenetére
Nem sietős, éjfélkor csak illik mulatni egy kicsit. Épp most vettünk a boltban egy kis virslit, a lencse meg már ázik holnapra.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #1986 üzenetére
akkor pasziánszozni egyet
-
r4z
nagyúr
válasz
venember83 #1977 üzenetére
Ilyenkor kell bekapcsolni a játékkonzolt
-
negyedes
addikt
válasz
ket rossz kozzul melyket? anyamek persze a vv nezik.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kell neked tévét nézni
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #1961 üzenetére
Ez nehéz szülés lesz
Vagy legalábbis hosszú -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #1934 üzenetére
úgy eldugult, hogy semmi nem megy át a csövön. szétszedtem amennyire lehetett, és belülről próbáltam fújni kompresszorral a csövet, de nem lőtte ki a golyót
a tartályból nem szív fel semmit, a dugulás miatt. anomália van... az egész felső kis gömböc amibe a kapszulát kell tenni, egy egység, és nem lehet leszedni csak belülről pattintós megoldással, amit bárhogy próbáltam, nem sikerült, de már kezdett recsegni, úgyhogy hamarosan tört volna. utána pedig nem lehetne visszatenni...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #1925 üzenetére
Téged is zavar a nagy méretű kép beillesztése?
[link]Ma a vonaton egy hölggyel utaztam, ugyan azt a rádió adást hallgathattuk a telefonunk segítségével, legalábbis ugyan akkor nevettünk fel!
-
válasz
venember83 #1925 üzenetére
Sajnos nincs elég tárhelyem, tehát nem tudtam feltölteni úgy
.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #1914 üzenetére
mihez?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #1911 üzenetére
NEM
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #1911 üzenetére
Hát keményen megdolgoztál az elismerésért!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #1909 üzenetére
gyilok
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #1899 üzenetére
De van szivatás!
Amikor felvette a honpolgár a CHF hitelt, a banki alkalmazott szépen megkérdezte, hogy tisztában tetszik lenni azzal, hogy mi az az árfolyamkockázat? Mindenki tisztában volt vele. Én is. A CHF/HUF ráta ingadozik, a törlesztő részletet ez alapján számlázzák nekem forintban. De nálunk nem ingadozik a CHF, (értsd: egyszer fent,egyszer lent), hanem mindíg fent és egyre feljebb. Ez nem árfolyamkockázat, hanem nagyon szépen ki lett találva. Eladósították az országot CHF-ben, aztán kapu becsuk, fizessél. Egyszerű rendelet kell az ormány részéről, mindenki visszafizetheti hitelét egy összegben azon az árfolyamon amelyiken megvette. Amely banknak nem tetszik, vagyona zárolva, mehet a frankba vagyis francba. Chávez megcsinálta a kapitalistákkal, volt is cirkusz rendesen és most mégis ott pitiznek a nagytőkések a palotája előtt. Nem banki különadó kéne amit burkolva úgyis áthárítanak, hanem ezt kéne meglépni. 3 napig lenne köpködés, aztán meglépné szépen a többi tagállam is. -
ngabor2
nagyúr
válasz
nem az a baj, hogy valakinek fizetni kell, hanem az, hogy mindig nekünk...
-
válasz
Ok ezzel nincs semmi baj, DE az € kb emelkedett 15%-ot, a CHF meg 45-t
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #1871 üzenetére
azzal lenne a legkönnyebb kijutni a fogságából, node istenem...
lujó: svájnak miköze az egészhez?
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #1843 üzenetére
Az mondjuk látszik h a yaris-os balfasz módjára állt be, a felfestés legalább is ezt igazolja.
-
r4z
nagyúr
válasz
venember83 #1808 üzenetére
Köszi!
A Samsung meg elmegy a fenébe hogy gyárilag beállítgat minden baromságot...
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1836 üzenetére
Nem feltétlen kell korán pihenni, ha kismegszakítóval védett áramkörről beszélünk. A melegedés pedig nem megfelelő vezeték keresztmetszetre, esetleg rossz kötésre utalhat.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1832 üzenetére
Ez "rendben" is van, de ha nincs tartalék olvadóbiztosító?!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #1832 üzenetére
lehet nem lenne nehéz, vmiért itt melegszik a konnektor, ez nem normális
(#1833) pohár: meg kéne lennie a távirányítónak, csütörtökön még megvolt, akkor hazamentem karácsonyozni, most visszajöttem, az meg eltűnt
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1829 üzenetére
Nyeregbe pattannék szívesen én is, de már elcsomagoltam télire a bringát, no meg idővel sem állok jól.
Mindenesetre jó szórakozást holnapra!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #1822 üzenetére
az életkor olyan számhalmaz, mely alulról zárt, felülről nyitott -
V.Stryker
nagyúr
válasz
venember83 #1779 üzenetére
Most szivattok?
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #1772 üzenetére
Hmmm... Láttam "tekintetkövetős egeret", próbáltam én is csinálni ilyesmit, de akkoriban nem voltak elég erősek a gépek a megfelelő felbontású realtime videó feldolgozásához, így nem volt elég pontos és gyors az értelmes használathoz, de látszott benne a potenciál.
Szóval elég durván jó volt, hogy egér helyett csak nézelődni kellett, illetve gombbal klikkelni... Hadonászás nélkül. Ilyesmikre gondolok RHID címén. Finom gesztusok olvasására. Kinect kezdetnek jó.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #1772 üzenetére
Az előző hozzászólásomat picit átgondolva konkrétan irodában teljesen használhatatlan ez a dolog. Az érintő képernyőre is nagyon régen megvan a technológia, irodában mégsem találkozunk vele sehol. Megmaradt a telefonoknál, ügyfél tájékoztató termináloknál. Az egér és a billentyűzet annyira bevált és megszokott (ráadásul praktikus), hogy kihalni talán sosem fog!
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #1746 üzenetére
Hmm, a te megfogalmazásod helyesebb.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #1746 üzenetére
nemnem, csillagászatilag semelyik év nem 365. sem 366
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1700 üzenetére
Könnyen meggyőztelek, más alternatíva nem is volt?
Szép napot mindenkinek!
-
runner 125
nagyúr
válasz
venember83 #1724 üzenetére
Nincs rá szükségem, pörgök én anélkül is.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #1715 üzenetére
A két dolognak szerintem nincsen közvetlen összefüggése! Ha Románia és Bulgária teljesíteni tudták volna a feltételeket, akkor sem lenne olcsóbb a postai díjszabás.
Az Únió Dél-Keleti határa nem Magyarország lenne, hanem Románia és Bulgária. Külön útlevél kezelés és vámellenőrzés nélkül be lehetne lépni Romániából Magyarországra. Cserébe az Ukrán, Moldáv és Szerb határokon sokkal szigorúbb lenne az ellenőrzés, hiszen az számítana az EU külső határának. Itt a záhonyi határátkelőnél erre hivatkozva nagyon lassú és körülményes a határátlépés.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #1712 üzenetére
Miért változna (kedvezően) elsejétől a vasúti, vagy a postai díjszabás? Lemaradtam valamiről, lesz valami érdemleges január elsejétől?
Havas, szeles, hűvös szép napot mindenkinek!
-
válasz
venember83 #1696 üzenetére
Magyar postán elsőbbségi levélként feladva nem kerül többe 500ft-nál! Viszont nagyon jól be kell csomagolni!
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #1687 üzenetére
A kaptár - Túlvilág --> elvett másfél órát az életemből, kérem vissza
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1698 üzenetére
Igen, eddig csak USB-n csatlakoztatott külső merevlemezről néztem filmet, hálózaton keresztül még nem volt türelmem és megfelelően hosszú UTP kábelem.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1696 üzenetére
Ha a médialejátszó vásárlási láz idején jobban el lettem volna eresztve anyagilag, valószínűleg a nagyobbikat vettem volna, a belső HDD miatt.
A Mini esetén persze valamivel könnyebb a HDD kezelése, nem is beszélve arról, hogy nincs a médialejátszóhoz kötve, ergo használható hordozható HDD-ként.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1691 üzenetére
Az én igényeimet kielégíti, persze nem ártana hozzá egy nagyobb TV és valami hangtechnika.
-
válasz
venember83 #1693 üzenetére
Én sem, erre van a posta, talán ennyit rájuk lehet bízni
.
-
válasz
venember83 #1689 üzenetére
Tudom, nálunk is volt ilyen probléma egy Samsung TV-nél, de szerencsére az én Philips TV-men D-sub is található. De most talán megoldódik a kábelhelyzet, marad a D-sub a Samu N150-nek (ha megjön), és a D-sub-Dvi meg jön a géphez, és akkor veszek egy új VGA-t.
Nekem van DVI-HDMI átalakítóm (neked adom ha kéred), ha veszel hozzá egy olyan kábelt, mint amilyet én keresek, akkor jó lesz
.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1689 üzenetére
Utóbbi erősen ajánlott*, elégedett vagyok a médialejátszómmal, iagz, már jó ideje a dobozában porosodik idő hiányában. Talán majd jövőre, nagyobb szükségem lesz rá.
*: pl. a zökkenőmentes 1080p lejátszás miatt (leszámítva a lejátszógyilkos tesztfilmeket)
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest