Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lujó55
addikt
akkor bocs, nem ismertem a szándékaidat
-
Lortech
addikt
Nos, 11.ker Kosztolányinál 10 emeletes téglaház 8. emelet: kamillázgattam a babzsákomban, és hirtelen mintha huzigálták volna ki alólam, a falak meg elkezdtek dőlni erre aztán arra, mintha gumiból lenne a szoba, a söröm pedig a korsóban elkezdett hullámozni, közben robaj, nyikorgás hallatszott. 3-4 másodperc volt a lényeg, össz kb. 10-15mp. Nem könnyű felállni a babzsákból de most marha gyorsan felpattantam és néztem ki a fejemből. Aztán mikor vége lett, kinéztem az erkélyen, és láttam, hogy még rajtam kívül több 10 ember teszi ugyanezt, röpültek fel a redőnyök, kapcsolták a villanyokat stb.
-
-
-
Khm... az nincs... még nincs...
A jelenség olyan hogy kikapcsol rendesen, szépen kilép a Win7-ből, lekapcsol, de a venti forog tovább, azután újra bekapcsolódik, vagyis ki se kapcsolódott mert ugye megy tovább, csak kilép, fekete a monitor is, azután mint ha reseteltem volna.
-
...jól mondod, szerencsére, bár most egy fél robogó ára rámegy, pedig hogy eladtam az utolsó motorom, már hiányzik a motorozás...
-
Áh, annyi pénzért
? Inkább a gépre költöm, így is tavasszal műszakiztatni kell, kap váltóolajat, fékbetéteket, féktárcsákat, meg minden mást, csak ez nekem fog fájni
.
#2791 lujó55:
#2800 lujó55: (Délszláv (horvát pl.) nyelven pedig leány, lány a jelentése) Puca = lány. Itthon pedig férfi nemi szervet jelent.
-
-
-
-
Igen, ha van
. De sajnos csak komplett lámpát látok mindenhol 9,9-10k körül
.
2003-as 1.3-as 16v GLX felszereltség, motorkód az hiszem G13BB, de ez nem tuti, pontosan ilyen, lámpától pedig ilyen kellene
.
Holnap le is fényképezem és feldobom hogy pontosan mi hiányzik belőle, épp csak annyi hogy befolyom az esővíz, és szépen megálljon mint az A-s és B-s Vectráknál
.
-
-
lujó55
addikt
dehogyis!
arra már megvan a jelentkező... -
Nincs, több helyen kérdeztem
.
Valaki nem akar segédmunkást felvenni
?
-
tildy
nagyúr
Dehogynem, adjon neki számítógépet, mindennap láthatja az unokát.
Nekünk nincs tévénk. De nem is hiányzik túlságosan.
Amúgy úgy tűnik nekem már jó karácsonyom lesz: januárban 13%-os fizuemelés
Majdnem 60 (h) rongy
Esmnek is sikerült nagy nehezen találnom valamit karácsonyra . És végre van karácsonyfa is - sajnos műfenyő megint, betegen szopacs lenne a normállal bíbelődni...( De most meg ő dőlt ágynak, remélem nem flu, ha eddig nem kapta el, akkor tán csak nem...)
-
nike_
addikt
épp ezaz, hogy nem. win7 professional 64bit, és ráadásul eredeti.
(tesómnak ilyen egyetemes izé, tehát lemez+tok nincs hozzá, csak egy kód volt, amivel le tudtam szedni.)
most már csak valahogy ki kéne írni dvd-re, és újrarakni a rendszert, mert nem lesz ez így jó.
bár nem tudom, hogy szoftveres vagy hardveres eredetű a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest