- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
Udv, azert irok ebbe a topikba mert Ti mar sokszor segitettetek nekem. A kerdesem az lenne,hogy nem tudjatok esetleg hogy halozsakot hogyan lehet tisztitani? Nem tollas hanem ujabb fajta a belesem,amilyen a kabatokban szokott lenni mostanaban, azt hiszem. Nem merem berakni a mosogepbe nehogy ossze csessze a belsejet. Valami tipp?
-
negyedes
addikt
hat bazzze megall az eszem.
7!!! eves kislanynak kell csinaljak facebook profilt.
-
negyedes
addikt
rakotottem egy inn0 3d geforce mx 200ra egy 17" lcd monitort. se kep se hang a dvd folyamatosan olvas(meg akkor is ha nincs benne lemez). 2x inditasbol is ez lett. mondom vlm nem stimmel, kivettem az ossze kartyat belole meg lehuztam a vinyokat. vissza megy a vga, meg se moccan a cuc(tap venti se!) kiveszem a vgat elindul.
megsutotte volna a monitor a vgat???
-
negyedes
addikt
válasz
venember83 #1977 üzenetére
ket rossz kozzul melyket? anyamek persze a vv nezik.
-
negyedes
addikt
Na mit talaltam egy kinder tojasban? Egy usb kulcsot. igaz 256 mb es allandoan elinditja a kinder honlapjat. regen azert szerettem mert ossze kellet rakni a kis jatekot, mostansag mer nem kell. hulyul az emberiseg.
-
negyedes
addikt
válasz
kételkedem #1947 üzenetére
na hat azon a 2.2es athlonon nem fognak gta4et jatszani. azert szepen rajuk soztak egy 4 eves gepet......
-
negyedes
addikt
válasz
kételkedem #1939 üzenetére
3 honap alat tonkrevagtak az xpt multkor admin modba. 2 ora szivas utan sem tudtam visszahozni. most mindenkinek van sajat fiokja(anyuci meg a 2 gyerek + az admin jelszavazva). most ha nem megy valami akkor az azert van mert en igy csinaltam meg.
es mi nem megy? nem tudja megnezni az rtl oldalan a baratok koztott. nem jut el a kiscsipas agyaig, hogy be is kellene lepni. nem tud belepni iwiwre, mert a yahoo-t j betuvel irta.
-
negyedes
addikt
Eltudna nekem valaki magyarazni, hogy mit akar 2 szamitogepanalfabeta gyerek allandoan admin modban mukodni???
-
negyedes
addikt
szep napos idot mindenkinek!
-
negyedes
addikt
de szeretek este 7re jarni orara.
-
negyedes
addikt
válasz
kételkedem #1211 üzenetére
nem semmi, itt nalunk ilyenekel nem foglalkoznak
csipos hideg? 4 fok van odakint, olvad a ho.
idebemt meg izzadok mert maxon nyomatjak a futest.
-
negyedes
addikt
Ma lattam egy mikulast, sarga melleny volt rajta aminek a hatuljara ez volt irva: "PNL"(Partidul National Liberal/ Nemzeti Liberalis Part). Egy vilag omlott bennem ossze.
-
negyedes
addikt
Szőnyi Ferenc a világ legszívósabb embere
elkepeszto mire kepes ez az ember
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest