- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
.bableWes #11158 üzenetére
A koránkelés nem gond.
Az a gond, hogy vagy a vasúti pálya, vagy a vasúti kocsi amiben ültem alkalmatlan a vasúti közlekedésre! Úgy rázkódtam, hogy mindegy lett volna, ha ezt az 50 km-t lőcsös társzekéren tettem volna meg! pfffSzerda reggel megszületett Rippel Ferenc első gyermeke, Christopher Herkules!
Illetlen dolog névvel viccelődni, mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amilyet szeretne!- Rippel Christopher Herkules!
- Jelen!Én mosolyognék.
-
kételkedem
addikt
válasz
.bableWes #10669 üzenetére
Ez annak az ékes példája, mikor valaki ír valami zagyvaságot, melyre úgy tekint, mintha vers lenne. Valakik ezt addig elemzik, csűrik és csavarják, míg mindenki el nem kezd csodálkozó nagy kerek szemekkel bólogatni, hogy tényleg, ez egy vers! Nem is akár milyen, hanem kifejező, ritmusos, a léleknek csoda jó!
A vers elemzéseket egy időben nagyon szerettem. Aztán előfordult, hogy számomra a leírtak egészen mást jelentettek, mint ami a tantervben elő van írva. Persze azt kellett megtanulni, amiről valaki úgy gondolta, hogy a vers csak azt jelentheti, amit ő lát. Onnan kezdve már nem szerettem annyira a verselemzéseket....
-
Z0C!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest