- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
.bableWes #11158 üzenetére
A koránkelés nem gond.
Az a gond, hogy vagy a vasúti pálya, vagy a vasúti kocsi amiben ültem alkalmatlan a vasúti közlekedésre! Úgy rázkódtam, hogy mindegy lett volna, ha ezt az 50 km-t lőcsös társzekéren tettem volna meg! pfffSzerda reggel megszületett Rippel Ferenc első gyermeke, Christopher Herkules!
Illetlen dolog névvel viccelődni, mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amilyet szeretne!- Rippel Christopher Herkules!
- Jelen!Én mosolyognék.
-
kételkedem
addikt
válasz
.bableWes #10669 üzenetére
Ez annak az ékes példája, mikor valaki ír valami zagyvaságot, melyre úgy tekint, mintha vers lenne. Valakik ezt addig elemzik, csűrik és csavarják, míg mindenki el nem kezd csodálkozó nagy kerek szemekkel bólogatni, hogy tényleg, ez egy vers! Nem is akár milyen, hanem kifejező, ritmusos, a léleknek csoda jó!
A vers elemzéseket egy időben nagyon szerettem. Aztán előfordult, hogy számomra a leírtak egészen mást jelentettek, mint ami a tantervben elő van írva. Persze azt kellett megtanulni, amiről valaki úgy gondolta, hogy a vers csak azt jelentheti, amit ő lát. Onnan kezdve már nem szerettem annyira a verselemzéseket....
-
Z0C!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest