- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
szerintem ez nem normális, hacsak nem vagy túlsúlyos, és van hónapkra elegendő tartalékod...
Szerintem próbálj meg mozogni.
Pl. menj, ússz egy uszodában pár hosszt. Ha nem leszel éhes utána, ott tényleg valami nagy baj van.Amúgy bél-elzáródástól lehet olyan, hogy leáll az egész emésztőrendszer, és olyankor nem is éhes a delikvens - de ebbe bele lehet halni...
-
tbs
addikt
Ropi + kóla (nem light).
Sós térkitöltő és valódi cukros (könnyen felszívódó szénhidrát) soksok lé a kiszáradás és a fizikai elgyengülés ellen. A kóla nem vicc, a benne lévő (rengeteg) foszforsav miatt a gyomor nagy barátja ilyen helyzetekben...
Jah, kóla MELLETT igyál sok mentateát - hogy átmozgassa a bélrendszered.
Ha még 1 hét múlva is kolibriétkű vagy, akkor meg el kell kocogni egy gasztroenterológushoz, hogy "hhe - mivanvaze?".
Ha esetleg főzött kaja kéne, akkor vízben felfőzött zabpehely (natúr) + rengeteg méz.
Ezek kívül meg mozogj sokat, szabad levegőn. Pont jó idő van erre!
-
-
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
Ezek a fiúk profik, akik a határon vannak, különösen akik az aknán dolgoznak. Pontosan tudják, hogy melyik kocsiba hova és mit lehet eldugni!
Saját példa:
Évekkel ezelőtt kimentem tankolni a Suzuki Swiftemmel. Apósoméknak hoztam egy karton cigit, amit a műszerfal mögé dugtam. Ha beül az ember a kormány mögé, nagyjából a rádióval egy magasságban átlósan felfelé pont fel lehet dugni egy karton cigit a műszerfal mögé. A kábelek pont megtartják a dobozt, nem esik le. A szolgálatban levő vámos nem akarta különösebben átkutatni a kocsit, a rend kedvéért belenézett a csomagtartóba és tovább engedett. Egy hónappal később ismét kimentem, szigorúan csak tankolni. Ahogy jöttem haza a magyar vámos pattan be a sofőr ülésre, nyúl fel a műszerfal mögé! Leszedte az ülések gyári huzatát, kipróbálta az ablakemelőket, rádiót, bevilágított a műanyag elemek mögé, végig kopogtatta a pótkereket, a kasztnit körbe! Nem volt semmi nálam, végig mosolyogtam a procedúrát -
-
-
-
-
-
-
-
Avenged Sevenfold kimaradt
. Static-X-ból pedig a legjobb
. Hopp, új kedvencem...
-
kételkedem
addikt
Sajnos kevesünknek van EVO a garázsban! EVO VIII talán még kevesebbnek jutott!
Persze ettől még a hóban driftelés remek móka!
szerk: idegsejt regenerálásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EAFC 25
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest