- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #34713 üzenetére
Az mindenre jó, csak arra nem, hogy értelmes minőségben vegyen fel az ember.
Kell hozzá egy olyan eszköz, mainek van szabványos vonalkimenete (pl egy deck), azt rá kell kötni a hangkártya vonalbemenetére. Sw szempontjából meg a lehetőségek határtalanok. Gyakorlatilag dunát lehet velük rekeszteni. Ingyenesnek ott van az Audacity pl.
-
tbs
addikt
válasz
V.Stryker #34700 üzenetére
A Társasházi Törvény áll felettük. Köztük még található egy SzMSz, ami alapján működtetniük kell a házat.
Téged max. az SzMSz érdekelhet. Ki kell legyen függesztve a lépcsőházban. Ha nincs - kérjél egyet a postaládádba. Amiről ott nem rendelkeznek, az a TházTv szerint megy.
szerk.: Ha ingatlant szerzel egy THázban, akkor implicit elfogadod az SzMSz-t.
-
Mawyx
őstag
válasz
V.Stryker #34690 üzenetére
Jajj ez mindenhol így van
Én is azon a véleményen vagyok, ha fizetek valakinek, akkor végezze a munkáját, bezzeg ha én mondanám munkahelyen, hogy valamit nem csinálok, egyből repülök. A takarítók meg mindenhol el vannak szállva maguktól és egyszerűen nem hajlandóak szinte semmit csinálni. Felsöpröget, max felmos és annyi, azt is csak bizonyos részeken és mindig meg tudja magyarázni, hogy "azt" miért nem kell neki megcsinálnia. Nem értem miért nem lehet egy becsületes nénit találni, aki örülne a kis plussz pénznek és rendesen megcsinálná, ami rá van bízva.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker #34690 üzenetére
Nem ismerem a szerződésüket, de szerintem a hétköznapi élettel járó kosz az tök normális kosz akkor is, ha bicikli, kiskutya, vagy homokozós dömper hordja be. Nyilván vannak extrém koszok, amit illik/kell a lakónak takarítania - ha már kiskutya, akkor pl ne szarjon a folyosóra, vagy lakásfelújítással, festéssel, stb járó szennyeződés eltüntetése is az adott tulajdonos felelőssége gondolom. Ilyenért szerintem simán mehet panasz a gondnoknak, házmesternek, aztán legfeljebb megnézik a szerződést.
p
-
kételkedem
addikt
válasz
V.Stryker #1782 üzenetére
Ez hasznos szokás!
Az ember szervezete elképesztő dolgokra képes, mindenféle dolgokat meg tud emészteni, méreganyagokat tud semlegesíteni stb! Mégis előfordulhat, hogy egy jó kis hasmenést, esetleg valami súlyosabb hányásos-lázas-hasmenéses betegséget kapunk a nem megfelelő ételtől vagy italtól.
-
kételkedem
addikt
válasz
V.Stryker #1780 üzenetére
Ne is törődj velük! Ha lesz egy kis stichje a virslinek elég egy kis ecetes vízzel lemosni és frissebb lesz, mint új korában!
Friss töltelékárú 3-4 nap alatt megnyálkásodik, megbüdösödik a hűtőben levő +5 fokban. Fagyaszd le, vagy vegyél vákuumcsomagolt virslit pl Füstlit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Witcher topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Tesla topik
- Autós topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 5
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest