- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ClayMore #30782 üzenetére
Az igazság az, hogy nekem tényleg jó munkahelyem volt, mielőtt dobbantottam, nem is értették sokn, hogy mit akarok, vagy hogy mia problémám. De ott is érezni lehetett már a gondokat, egyre több volt a hiábavaló és értelmetlennek látszó küzdelem a környezettel, és beszivárgott a cégen belülre is. Hozzáteszem, nem a központban dolgoztam, hanem egy félreeső nyugat-magyarországi termelőüzemben, ami bármilyen összehasonlításban a szűken vett térség legjobb, és a tágabb értelemben vett térség egyik legjobb munkaadója volt, és valószínűleg még most is az.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
ClayMore #30763 üzenetére
tökkirály vagy.
még egy, esetleg a jogszabály megnevezését meg tudnád adni, hogy leszedjem a jogtárból, hogy tudjak mire hivatkozni, ha kell?dankesőn.
Blacksoul: Pesten ma az volt, hogy sütött a Nap délután. Ahol sütötte az aszfaltot, ott nem fagyott le, ahol viszont árnyékban volt, csúnyán odafagyott ez a havas dzsuva ami hullott az égből. A költözés miatt hazavittem az egyik kollégámat, és ahogy bekanyarodtunk hozzá, csúsztam vagy 5 métert a tükörjégen, irányíhatatlanul, majdnem feltekeredtem a járdára.
+ méterrel odébb, az út túloldalán koccantak is. Mókás volt.
Később elbaktattam a boltba, és gyalog is kétszer majdnem dobtam egy hátast... aztán mentem tovább, 20 méterrel később nem volt lefagyva. érdekes volt. -
-
-
pohár
félisten
válasz
ClayMore #15228 üzenetére
én most néztem Kecsón a Mercedes gyárba alkatrészfelelős munkakört:
Feladatok:
A sorozatgyártás során felmerülő, vásárolt alkatrészekkel kapcsolatos reklamációk kezelése
Az első mintázás folyamatának és eredményeinek koordinálása – egyeztetés az érintett szakterületekkel
Zárolt alkatrészek kezelése, a szükséges dokumentációk elvégzése
A válogatási és utómunka-akciók koordinálása (elfogadási kritériumok és mértékek meghatározása)
A reklamált alkatrészek elemzésének elvégzése az érintett szakterületekkel Kapcsolattartás a beszállítóvalElvárások:
Technikusi végzettség – járműipari tapasztalat előnyt jelent
Minőségirányítás területén (pl. reklamációkezelés és 8D módszer), fejlesztési folyamatok, összeszerelési folyamatok területén szerzett tapasztalat
Német- / angolnyelv-tudás előnyt jelent
Képesség csapatmunkára és önálló és felelősségteljes munkavégzésre
Magabiztos fellépés
Jó problémamegoldó készség
MS Office ismeretekaz elvárások közül egyedül a minőségirányításos móka nincs, de hát gyorsan tanulok ha kell
már csak a feladatokat kéne értelmeznem, mert ez hogy első mintázás folyamatának blabla dolog elég homály -
-
válasz
ClayMore #15184 üzenetére
egen, itt valami súlyozást bevezethetnének. nem hiszem, hogy nálunk (bme) ugyanakkora erőfeszítésbe telne elérni egy 2,5-ös átlagot, mint az általad említett intézményekben.
pont erről beszélgettem nagymamámmal a hétvégén, már ő is furcsállta, hogy szinte minden "faluban" van már egy főiskola, vagy valamilyen egyetem. régen debrecen, szeged, miskolc, pécs meg budapest volt, és ennyi. teljesen felesleges szerintem ezeket a tényleg gagyi sulikat fenntartani. a színvonaluk úgysem lesz soha megfelelő, már cska azért sem, mert a nevesebb oktatókat soha az életben nem fogják tudni elcsábítani a nagy egyetemektől, szóval nem kellene erőltetni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ClayMore #15184 üzenetére
nálunk BME VIK-en már kezet csókolnak neked ha 3.0 fölé jutsz. ha 2,5 alatt szankciók lennének akkor kb a hallgatóság 80-90%-a repülne költségesre azok közül akik a BSC elején vannak (a szakirányos átlagok azért már valamivel jobbak).
mod: szóval szép és jó, hogy változtatni akarnak a felsőoktatáson, de ha ilyen favágó módjára állnak neki az nem fog tetszeni sokaknak. és történelemből talán megtanulhatták volna, hogy az egyetemistákkal nem érdemes b@szakodni (lásd: '48 és '56).
-
jos3ph
tag
válasz
ClayMore #15169 üzenetére
Miféle kérdést takar a semmiközödhozzákérdés? Valamilyen szintem szerintem kötelező részt venni ebben, mert ha van aki ellene van, vagy nem vesz részt benne, akkor értelmét veszti az egész. Én ellene vagyok mindennek amit a kormány indívanyoz, mert engem hidegen hagy magyarország, még kisbetűvel is írom, azért hogy látszódjon mélységes tiszteletem eme csodálatos, és tökéletes ország felé
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14772 üzenetére
Nagyon... meg amilyen büdös van bent...takarítok. Szép kis váza volt, a gépet meg szárítom nem tudom meddig. Nem tudom mekkora az esélye, hogy túlélte? Francokat, hogy pont a gépbe esett, de nem is értem az az egy doboz hogy ugott ki onnan a fal mellől, az az 1 kipattant, felugrott és nem csak fel, hanem pont bele a nyitott oldalú gépbe, értetlenül pislogok csak.
-
tildy
nagyúr
-
válasz
ClayMore #14693 üzenetére
Nem nagyon néztem, de rémlik pár rész
. Viszont a döglött akták (milyen egy elk#rt magyar neve lett), ergo Cold Case az egyik kedvencem volt míg adták, szívesen megszerezném az összes részét, de nem találom sehol
.
Lassan meg indulni kéne dolgozóba
. De ma szerencsére hamar szabadulok
.
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14679 üzenetére
Én is nagyon remélem, mert ez így rövid úton ki fog készíteni. Nem tudom megérteni miért kell egy munkahelynek szükségszerűen szarnak lennie, hogy gyomorgörccsel kelljen munkába mennie az embernek minden nap. Igen, a füles zsinór lehetne erősebb
Tanácsokat kapok, kérdés hogy mit tudok vele kezdeni, hogyan tudnom saját hasznomra hajtani.Szerk: láttam a szerkesztés előtti változatot is épp
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14517 üzenetére
Nekem infó diplomám van közép angollal, én is dolgoztam egyetem mellett, de bejeltnve nem voltam és véletlenül se voltam vezető. Dolgoztam amit tudtam, alkalmaikat, ami állandó volt az egy nem akarom megmondnai hol, de ha valaki követ már lehet írná, hogy de ebben meg ebben a topicban már írtam, nem tudom.
Irodai feladatok voltak meg szgép telepítés, elektronikai dolgokat ott tanultam meg, azért lett az a diplomamunkám ami. Írták máskor ezt is írjam bele az önéletrajzomba, nem a bejelentés a lényeg, hanem hogy éveket már dolgoztam és nem most kezdem a tök nulláról a munkás létet...
Ha nem lett volna ez a munka, tuti nem tudtam volna elvégezni az egyetemet se. Volt hol laknom, számlákra nem volt gondom, kaptam kajajegyet, használhattam saját célra is a kocsit, rommá fénymásolhattam magam saját célra, az összes egyetemi jegyzetet mindig fénymásoltam, ha 2ezer oldal volt azt is, mert ez volt ingyen. Csak bejelentés nem volt, se fizu, de teljes költségtérítés igen. -
válasz
ClayMore #14493 üzenetére
allee, van graf üzlet. nem olcsó bolt, sőt kifejezetten drága, szinte csak prémium márkákat árulnak, de ha akció van akkor tényleg nem spórolnak a %-okkal. ha elegáns dolgokat akar venni az ember ide érdemes benézni. nem ritkák a 70%-os kedvezmények sem. most például 54k helyett 18-ért sikerült megvennem ezt a két inget.
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #14458 üzenetére
Hívd fel, hátha tényleg ad!
Szombaton vett apósom egy LCD tévét. Ma reggel a képernyő jobb oldalán egy 10 cm-es függőleges sávban csak 16 színű a kép
Ez a hiba kijöhetett volna vasárnap és hétfőn is, hogy csak vissza kelljen vinni az üzletbe, de nem, ennek 5 nap után kell elromlania! -
Winner_hun
félisten
válasz
ClayMore #14420 üzenetére
Nagyor rárésrősve vetem stry [KLIK?G] meg innnentő valameddig amúgy ja utóübbi jó ez a rokon bora
hmm akjas már fél éjfél van? opff
omg tonnás gyík -
Tim82
félisten
válasz
ClayMore #14356 üzenetére
Csak.
Én a mai munkanapot kihagytam, mert reggel annyira készen voltam az allergiától. Kb. egy órája állt be olyan szintre, hogy nem kell nagyon (csak kicsit) erőlködnöm a lélegzetvételért.
Pár napja erre írtam Facebook-on, hogy éljen sokáig az, aki feltalálta az allergiát. Lehetőleg székrekedéssel. Mielőtt feltalálta volna ugyanis, az emberek nem panaszkodtak allergiára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest