- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jos3ph
tag
válasz
Kassadin #15179 üzenetére
Elolvastam, érdekes, sosem hallottam még ilyenről. Kettős állampolgárság van, tudom, de az, hogy töröltetni magam a nyilvántartásból... morbid. Ha lenne egy biztos helyem valahol másutt, akkor töröltetném magam. Enyhén túloznék azzal, hogy nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok, de sajnos a magyar politika, és amit ez tett, és ahová jutottunk, és még ki tudja mennyivel lehet rosszabb a helyzet, megfontolóra veszem, hogy lemondjak magyar mivoltomról. Szívesebben lennék Ír, Angol, vagy bármi más nyugati ország állampolgára, mint ezé a porfészeké.
-
jos3ph
tag
válasz
ClayMore #15169 üzenetére
Miféle kérdést takar a semmiközödhozzákérdés? Valamilyen szintem szerintem kötelező részt venni ebben, mert ha van aki ellene van, vagy nem vesz részt benne, akkor értelmét veszti az egész. Én ellene vagyok mindennek amit a kormány indívanyoz, mert engem hidegen hagy magyarország, még kisbetűvel is írom, azért hogy látszódjon mélységes tiszteletem eme csodálatos, és tökéletes ország felé
-
jos3ph
tag
Épp csak benéztem a topikba, van e valami érdekes, és erre látom, hogy mit írtál. Ma gondolkodtam el, hogy elkéne mennem dokihoz kivizsgáltatni a szívelégtelenségemet. De mostanra már mondhatni javult valamit, és így már nem nagyon akarok kivizsgálást, mert nemszeretek dokihoz járni. Bevonzottam, vagy nem tudom, ez egy jel, hogy elolvastam a hsz-od, el kell menem
UI: Apudnak jobbulást kívánok.
-
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15084 üzenetére
Pöpec alatt annyit értek, hogy ha felújítást, átalakítást tervezek, akkor az előrébb való, minthogy elmenjek a Bahamákra. Tehát az otthon nekem az első mindenek felett, mert nekem a tudat maga, hogy a lakásom, házam tökéles, az megnyugtat, és tudom, hogy egy olyan helyre megyek be, amikor hazaérek amit én csináltam, én terveztem, és jól érzem benne magam. De félre ne érts, imádok nyaralni, sokat járok tenger közelben a munkám miatt, de igazán pihenő nyaraláson már régen voltam.
-
jos3ph
tag
válasz
Kassadin #15080 üzenetére
Mindegy mit dolgozol külföldön, ha sz@rt lapátolsz is jobban keresel mint itthon, és az, hogy mennyire éri meg ezt a tevékenységet kint végezni az csak is az adott ember leleményességén múlik. Mert ha többen laktok egy bérelt házban, lakásban, már is több pénzt tehetsz félre akármilyen drága fővárosról is beszélünk. Mert ugye külföldön a szállás a legdrágább. Kompromisszum mindig kell, itt ugye az, hogy többen kell bérelni szállást, mert máskülönben nem lehet eljutni odáig, hogy egy idő után már ne kelljen másokkal együtt lakni, a külföldön élésnek, kezdésnek ez a kulcsa, na meg a nyelvtudás. Bár van sok hely az osztrákoknál, és más helyeken ahova nyelvet sem kérnek.
-
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15075 üzenetére
Én is magam csinálnám, miért fizessek olyanért, amit én is megtudok csinálni. Ez már nem az az ország ahol gondolkodás nélkül szakemberre bízzuk a dolgainkat. De valóban úgy lenne a normális, ahogy te is írtad. Csak sokunknak nincs arra pénzünk, hogy szakit fizessünk. Persze vannak akik bele is buknak, elrontják, utána hívják a szakit, és így már is többet költöttek annál mint ha már elsőre szakit hívtak volna, de ez egy másik sztori. A lényeg, hogy én sem fizetek azért amit megtudok csinálni, nem élek abban a luxusban sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Hardcore café
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest