- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
mindenki ismeri a kínainál a sültbanánt. nem tudjátok véletlen, hogy az a mézes (?) szósz, amit ráöntenek, hogyan is készülhet ?
-
MmDorian
őstag
szép estét!
nincs ötletetek, hogy hol lehetne venni parókát és szakállat ? olyanra gondolok, amilyen alannak volt a hangoverben. ha esetleg valakinek van hasonló, és elbizniszelné, ne tartsa magában.
köszi.
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
mi lehet az a scarring liquid ? ebben a videóban használják. össehúzza a bőrt, vagy mi a bánat, kéne nekem ilyen, de nem tudom, hogy hogy keressem. ötlet ? a gugli fordítós hegesedés folyadék nem sokat segített.
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
van köztetek szőlész/borász ?
egyre jobban foglalkoztat ez a fajta irány. mennyire lehet elhelyezkedni ? saját vállalkozás komolyabb pénzforrás miatt nem valószínű.
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
ismer valaki 3d-s lakberendező programot osx-re ? esetleg hol tudnám megkérdezni ?
-
MmDorian
őstag
sziasztok srácok!
lenne egy kérdésem. parfüm kerestetik, férfi, zöld a lé, és egy ló van a cimkén. állítólag ilyen fűszeres cucc, középkorúaknak.
valakinek valami ötlet a nevéről ?
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
megyek ma egy helovini buleba, jelmezes, de a kreativitással gondok vannak, valakinek valami ötlete jelmezre ?
gondoltam herkásra, de az valszeg lesz, gondoltam belőtt vincent vegára, csak öltönybe bulizni...szóba jött még a machete, de az meg kivitelezhetetlen
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
mit tudtok a meki mai akciójáról ? állítólagosan, belső info szerint a vecsési meki drive-in jében 500 magyar valuta a big mac menü.
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
Srácok!
Valaki meg tudná mondani, hogy dohánytermékre mennyi a vám ? Illetve milyen más költségre lehet számítani külföndről hozott dohányterméknél ?
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
van rajtam kívül itt olyan retro/ amerika b*zi, aki kiad 500ft ot egy félliteres dr. pepper.ért ?
-
MmDorian
őstag
no, csekkolok, megnéztem 2 xment, pár himymet. jólbírom, estig még mindenképp és akor elértem a célt.
-
MmDorian
őstag
válasz
kételkedem #12029 üzenetére
gép előtti olvasás eddig nem rossz, nehéz ülve elaludni. viszont vezetni nem kéne, úgyhogy lassan útrakelek valami bolt felé, szerzek egy kis tápot, meg valami üdítőt.
-
MmDorian
őstag
Szép jó reggelt!
Tegnap délután 3 óta nem aludtam, meglátjuk meddig bírok fönn maradni. Próbált már valaki ilyet ?
Igen, igen tudom...középiskolás hülyegyerek, nincs jobb dolga, ez ígyvan
-
MmDorian
őstag
korán reggel dupla...
-
MmDorian
őstag
Reggelt!
Lassan irány a Déli, utána Nyugati, és jöhetek haza, reméálhetőleg egy fényképezővel.
-
MmDorian
őstag
rendeltem egy jó kis O.G. pizzát. megy közbe a Remény rabjai. tökéletes csütörtök este, főleg, hogy kelhetek holnap fél 7kor...
-
MmDorian
őstag
hali!
nem tudja valaki, hogy a 220volt nevű bolt hogy működik ? iponhoz hasonló ?(csak megrendelés után lehet átvenni a cuccot) vagy hardverker-féle, ahol ha van raktáron kiadják ?
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10917 üzenetére
magándetektív
-
MmDorian
őstag
válasz
Tothgera30 #10915 üzenetére
kaptam fülest a reptérről, hogy 11 re ide is ideér. jólesz. zépébe leszek...
-
MmDorian
őstag
válasz
Tothgera30 #10913 üzenetére
nálunk egésznap süt a nap
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10911 üzenetére
jó, kitaláltam. nem kérnek személyit és kész
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10909 üzenetére
és utána letépem ?
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10904 üzenetére
eddig tőlem se kértek sehol, de nem vagyok még 18, zöldkártya meg nincs.
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
zépébe mindig kérnek személyit ?
-
MmDorian
őstag
sziasztok! rajtam kívül van még az univerzumban dohányos, aki tölti a cigit ?
-
MmDorian
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg Gyál, Vecsés, 18. ker. -ben ismerőse, aki pizzériánál dolgozik ?
-
MmDorian
őstag
ááááááááááá
holnap 6kor kelés, de nem bírok aludni. illetve ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest