- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
MmDorian #57898 üzenetére
Elmondja szerintem gond nelkul.
Haver meg a felesege a kinai piacon akart egyszer olyan kajat enni amit maguknak foznek a kinaiak.
Mit ajanlanak nekik?Potok meg, valami amit nem tudtak leforditani nekik.
Jo lesz az. Megkostoljak, te ez nagyon szar. Az egyiken alig van hus csak csont szinte a masik meg nyalkas budos savanyu akarmi.
Mi az a Potok? Hat potok, fut mezon kicsi eger. Szoval mezei pocok, meg mint kiderult savanyitott disznobel. Hat azota nem akarnak igazi kinai kajat enni.
Mindig tudtam, hogy finnyasak ezek a varosi inyencek
-
degu
senior tag
válasz
MmDorian #33354 üzenetére
Hát a saját vállalkozás nem túl sok jóval kecsegtet,mivel az olcsó,eus lőrék elárasztották az amúgy is gyengélkedő magyar piacot,másrészt ezen a területen is érvényesül a gyarmatosítók alapelve:
A jót,és a nagyon jót is vedd meg sz*ré,h*gyé,a hazai piacot fojtsd meg olcsó dömpingáruval,igy az a kevés vevő,akinek még van pénze borra,az nem a Te borodat fogja venni,hanem az övékét.
Másrészt ne felejtsd el,hogy MO-n MINDENKI ért a borcsináláshoz,akinek lőtávolban van szőlője.
/De ez csak az én véleményem.Lehet,hogy Valaki rendelkezik kedvezőbb infókkal./ -
pohár
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
MmDorian #29895 üzenetére
Itt kérdezz rá: Ki milyen parfümöt használ? Felmérés!
-
-
Mawyx
őstag
-
ClayMore
aktív tag
válasz
MmDorian #15256 üzenetére
frontális ütközés igen. nagyon állat volt! borulás MÉG nem
imádom a váratlan krízishelyzeteket kezelni és szeretem az adrenalint
a katasztrófa turizmus sem áll messze tőlem szval most irigy kutya vagyok!
a maybach olyan jeremy clarkson-os kocsi. olyan napján amikor megborotválkozik és normális ruha van rajta. hozzá passzol pedig nincs még 60. én hiába leszek 70 éves hozzám nem fog passzolni. más a kisugárzásom.
-
kételkedem
addikt
válasz
MmDorian #12028 üzenetére
Sokat dolgoztam 24/48-as munkarendben, 36-40 órát viszonylag gyakran ébren töltöttem. Ha tudatosan nem akarsz aludni és mozgással ébren tudod magad tartani, akkor a 48 óra simán elérhető! Tapasztalatom szerint az olvasás álmosít, a kávé csak a szívet kergeti. Nekem a sétálás jött be az alvás elleni harcban.
-
kételkedem
addikt
válasz
MmDorian #11228 üzenetére
dupla
mármint dupla kávé!A vonaton egy öltönyös MÁV alkalmazottal utaztam, aki a körmét vágta körömvágó csipesszel. Kiskorában biztosan rágta a körmét, aztán felnőtt korában térhetett át a csipeszre, gyakorlatilag alig volt körme.
Szerencsésnek érzem magam, hogy nem pl az orrpiszkálás a hobbija -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest