- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Sajnos, a korosztályomnak valahogy nehéz összehoznia az utódokat, és nem is akaródzik gyereket vállalni, sem most, sem később. El nem tudom képzelni, hogy hétmilliárd ember közé még beszorítsam a saját kis apróságaimat is. Aztán meg szívnának nagyot, amikor összeomlik az egész rendszer és kialakul az új.
Nem teszem ki elképzelt utódaimat a jövő veszélyeinek. Ráadásul hiába a sok szépség a világban, amikor lehetetlenség feldolgozni a tényt, hogy csak rövid ideig létezünk, aztán meghalunk. Egymagamnak is komoly terhet jelent a halálom tényének feldolgozása, gyermekeimnek nem akarom átadni a félelmet és a sokféle fájdalmat. Ha mérlegre teszem a lét csodáit és a szívásokat, akkor jobb, ha nem léteznek. -
Algieba
őstag
Minimális az esélye, hogy elkeljen. Mostanában nincs kereslet az okostelefonokra. Pedig van jó néhány az ismerősömnél.
Ha akarod, miután összekészítettem a kis pakkját, őt kicsinosítottam, elcsomagolom az ismerősödnek.
Gari a szokásos két hetes mindenre kiterjedő.
Sajnos, unatkozó, hálátlan gazdája nem hozta a SE garancia levelét.
-
Algieba
őstag
Igen, de a P1-en nem. Mert előbb sürgősen le kell kezelnem a pasztával. Most kiábrándító látvány, de karctalanítás után azonnal készítek extra közelit a kijelzőjéről.
Nyugtasd meg az ismerősödet, a mobilok tündérkéje azon van, hogy egy jó és szép P1i-je legyen. Csak aztán honorálja a fáradozásaimat azzal, hogy meg is veszi.Szerk.: Sokan elkövetik a hibát, hogy nem védik az érintős kijelzőket fóliával, de azért bőszen navigálnak a ceruzával, össze-vissza karistolva. Aztán meg széthordva, koptatva szerencsétlen okostelefont, eldobják maguktól. Ááá az ilyen pattintson inkább követ és azt használja eszközként.
-
Lehet, hogy először úgy kért. Csak mivel hatástalan volt, fokozta a nyomást, hogy észrevedd. (Őt is és magadat is.) Csak utalni tudok a régebbi hozzászólásaimra, ahol kifejtettem, hogy ezeket a köröket anno magam is megfutottam. Kétségtelen, hogy akkor amikor ilyenért rám szólt - lehalkítva vagy kikapcsolva a zenét - az egész világot szét tudtam volna tépni. Aztán amikor később, kissé magamba szállva és elgondolkodva láttam, hogy a szó szoros értelmében éjt nappallá téve dolgozik, hogy minket felneveljen, nagyon elszégyelltem magam.
Ádyz: Egyetértek, helyettem is beszéltél. Uff.
-
-
BlacKSouL
addikt
És az a szörnyű, hogy manapság 22-23 év alatt gyakorlatilag nem is látok kivételt.
És mióta a képet is lehet kommentelni iwiwen is..."naon cép vagy pusy ikszdé" és természetesen a matematikai képletek, miszerint 'kisebb mint három' (IQ?) illetve 'kétgombócos fagyi édestölcsérben'
lásd még: <3
Á, már sokadszor esek ebbe a hibába, és mondom el, hogy a 'vok' -ból hiányzik az agy. -
bolondember
MODERÁTOR
igazából én még lenni józan.
belém tölteni unikum, söl, pezsgő, akaltak ágyas (vagy agyas?!
) pálinka, dehát, ezek ilyenek, hallod?!
kál, h két jó alc kolléga megy l..
lettenetes élzés. Melt szeletem mindkettőt.
alapvetőleg szeletnék magamnak is búcsúbulit - de ahhoz kell egy alálít szelződés.
-
pohár
félisten
Hopsz, valami nem stimmel...
-
-
venember83
nagyúr
Pisztillus: Annyira nem figyeltem meg a képet, de az erő korrumpál, ez tény.
ádyz: Ajjaj, románok is, nem elég, hogy BMW-sek, szar felállás, nem sok esélyük van bármennyi szimpátiára is, valljuk be.
10481: Románia munkaképes lakosságának harmada kint van Spanyolországban és Olaszországban, Magyarország pedig pont útba esik a két célpont (otthon - munkahely) között.
-
-
A kuka de ideges
Káromkodásról jut eszembe:
Apa, a fiával mennek felfele a lépcsőn a 10.-re, mert a lift elromlott.
2. emeleten megszólal a fiú
- Apa, a ku...
- Ejnye, kisfiam ne beszélj csúnyán.
5. emelet
- Apa, a ku...
- Ejnye, kisfiam ne beszélj csúnyán, mondtam már
Felérnek a 10.-re
- Na fiam most mondjad mit akartál, de ne beszélj csúnyán.
- Apa, a kulcsot lent hagytuk a kocsiban.
- A ku... életbe -
Racecam
nagyúr
Van, keress rá!!
Na jó, különben sosem találnád meg: Ez egy Link!!
-
-
rarri
senior tag
Szerintem Tivus más értelemben vett hülyékre gondolt.
Egyébként szerintem megvan a hülyeségnek is a helye és a létjogosultsága, ha másoknak vagy magunknak vidám perceket, órákat adunk ezzel.
Viszont a másik fajta hülyeség nagyon is káros lehet. Ha szembetalálkozom vele, igyekszem megérteni, és kikerülni.
Bon : Pedig biztosan sokan megcsodálnának !
Még kicsit kábult vagyok ...
-
Algieba
őstag
Holnap visszamegyek, és megtudom a válaszokat, plusz készítek fotókat. Ma lemerült a kamerában lévő akkuelem páros... Most töltöm.
A családban barna van, és egy kellemes, uniszex szín. Jelenleg a középső húgom kedvenc telefonja a W910-es. Én is használtam két hétig, és semmi bajom nem volt vele, egy könnyű, zsebbe bújós, könnyen kezelhető SE modell. Minden van hozzá, percek alatt össze lehet hozni a PC-vel. De van hozzá memóriakártya olvasó is.
Szerintem, csak annyi időre volt kibontva, hogy megnézték. De le se húzták róla a védőfóliát.
-
Algieba
őstag
Sajnos, nincs. Eddig bronz, piros, és magenta színű W910-est láttam. Van még egy piros is, de az nem nullperces és aki behozta a boltba nem 100% megbízhatóságú partner. Értsd, nagy valószínűséggel előfizetéses a telefon. Eddig még nem tiltották le, de sose lehet tudni. Sajnos, vannak link alakok. Ezért nem javaslom.
N78. Ööö, oké, végül is előfordulhat felbukkanása Békéscsabán a kedvenc boltomban.
Jelenleg Nokiából van: 5310, 5220, N72, N80, N91, E51, E50, E65, 6210 navigátor, SE-ból van P1, W910, K770, van egy-egy Asus, Mio, és LG-nek két érintő kijelzős modellje, meg egy Motorola V8 (ez tényleg szép mobil).
Huh, van még néhány, csak nem jut eszembe, hogy mi is.Ja, van egy jó ajánlatom is, ha beéred a középkategóriával, egy Vodafone függő 3120 classic. Turbo sim megoldja a függését és csak 17.000. Teljes dobozos, jó állapotú. Semmi karc.
Ha nem tetszik, semmi gond.
Jól ismerem a mobilvásárlás nehézségeit. -
Racecam
nagyúr
Kotyog...
Urban legend. Azért mert csúszkás, nem feltétlenül kell kotyognia. Olyat keress, ami nem kotyog. Ha nagy kijelzőt szeretnél, akkor pláne csuszkás. A jó kamera nem tudom, minek, de nyilván sokat szeretnél telefonnal fotózni (nekem eszembe sem jut), a többi kritériumnak a W910 tökéletesen megfelel. (Egy Shure SE530-al különösen.
)
-
Algieba
őstag
Van egy SE P1 35e-ért.
Ez mindenre rávehető überokostelefon.Akkor egy N73, de mikrokarcos, és a kamera fedlapja kikoptatta a kamera körüli részt. (Nem a lencsevédő műanyagot.) Ez olcsóbb, de inkább a P1-est ajánlom.
Hm, hm, van itt 6210 navigátor, de ez biztos minimum 40e, mert keveset használt, teljes dobozos. Ja, de ez csuszkás. De van 6220 classic is.
Holnap úgy is megyek a "telefon simogatómba".
És küldök pontos listát képekkel privátba neked.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest