- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #32083 üzenetére
Simon Pegg szerintünk az egyik legjobb angol színész manapság.
és hidd el, nem láttad az összes alsógatyám!
SŐT!
pölö a csajvadítókat - világítószemű farkasos boxerstyle...
több színben...
@tildybéjb:
1-azt így hogyan?!?!?!?!
2-hm. legyen rajta a macska is? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #32080 üzenetére
nem.
hanem az EDS-SP-FC első ülése volt, megnéztük a Haláli Hullák hajnalát és a Vaskabátokat.
Eközben Szabival játszott Szufi, aki ettől sikonyált. Majd miután Őmacskasága megunta a velünk való játszadozást, leheveredett Szabi ölébe.
És fel voltam öltözve.Amúgy, MIÉRT IS ÉRDEKEL, h mi volt rajtam? Engem akarsz szülinapodra?!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Racecam #30128 üzenetére
milyen ajándékodat?
Bár mondjuk, ha meg is vettem volna, a delta légitársaság lenyúlta volna a bőröndömmel együtt...
Bájdövéj, hazaértem. cirka 23 órát utaztam, kissé pilledt vagyok.
------------------------Tildy : tanítsátok már meg ragzani azokat a szerencsétlen macskákat!
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #29923 üzenetére
Hát egyre kevésbé ..
Nagyon kiesek a páros gyakorlatokból, ellenben bal kézre már szinte külön kell gyúrnom, hogy egyforma legyen a két karom.
Basszus,én meg azt hittem attól fáj a jobb karom, hogy furán hordom a táskám, meg rosszul ülök az asztalnál melóban..de így már világos
[link] nem tudok szabadulni a hangulattól
-
válasz
Racecam #29722 üzenetére
ja, olyan jó haver, hogy lassan hever
én kérek elnézést
BlacKSouL: nézzed má' még pénztárosunk is vanMutasd be nekem a jányt, majd én csinálok neki folyamatos jókedvet
egyébként ez úgy látom, hogy sajnos a nagy mellek mellékhatása, az én kolleginám is, olykor jókedvű, de általába depressziós, sokak szerint csak leszbi, én remélem csak bisex, egyszer csak hoz magával még 1 jányt is
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest