- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Csyppa #39976 üzenetére
Azt tudom, ki David Guetta, de ki a csoki??
Pisztillus a sátrak a garázsban száradnak!
Tartok tőle, idén most használtuk őket utoljára -
legiaap
félisten
válasz
Csyppa #38611 üzenetére
- kiborítottam 0,5 liter multivitaminos üdítőt a fehér szőnyegre reggel
- Ikeában vásároltam és a taxis nem a legrövidebb úton hozott haza. Ezért 1000-rel többet kellett fizetni
- Melóhelyemen (építkezés) a balfasz kollégáim sikeresen elvágták a gázcsövet és a vizet is
- És még nincs vége a napnak
-
venember83
nagyúr
Ja, az vagy. Mennyiért vágod a csirkét és/vagy tyúkot? Munkaidő vagy elvágott nyakak után számlázol? Nem mintha lenne levágandó csirkém és/vagy tyúkom...
Érdekes módon túl szentimentalista vagyok a gyilkoláshoz, de a saját halálom annyira nem hat meg, legalábbis jobban zavarta utastársamat és autóvezető, valamint későbbi síelőpartneremet, hogy majdnem belecsapódtunk egy jobb oldali betonkorlátba az autópályán százharminc környékén. Meg mindenki más is (ismerősök előttunk-mögöttünk) szörnyűlködve leste a korlát és az autó közti egyre kisebb teret, míg szinte érintőre vettük a betondarabot. Aztán valamiért nem sikerült, még élek. Gondolom, hogy van valami oka. Majd kiderül.
Bon3ss: Ha nagy leszek és sok pénzem lesz, majd veszek valami hasonló autót, és ráfestetem zöld betűkkel, hogy GREENPEACE.
-
Mawyx
őstag
Az alkohol szárít és így is porzik a torkom, alig birok nyelni.
Találtam gyógyszert, de lejárt a szavatossága másfél éve. Nem volt még felbontva,vajon jó ez még, megehetem?
Akármilyen termék bőven jó szokott még lenni, mint ami rá van írva, de a gyógyszereknél nem tudom.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest