- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Letolom, de nem egyformára mindenhol. A 21 mm-ig az összes beállítást használom. +ami olyan annak még ollóval nekiesek. Exnek is én vágtam, Esmnek is. 4-5 hónap alatt visszahozta a gép az árát.
Én amúgy a női hajvágáson vagyok kiakadva. Kicsit vágnak belőle máris 5000-10000 ft... -
NoLF
veterán
azért azt vedd figyelembe, hogy nem magát a hajvágást fizeted, hanem a szolgáltatást. üzlet bérleti díja, rezsije, munkadíj, adók, járulékok, eszközök amortizációja stb mind mind beszámít egy hajvágási szolgáltatásba, ezt fizeted.
ezért nincs értelme összehasonlítani pl egy sört sem amit megveszel a boltban vagy amit megiszol a kocsmában, hogy miért oly drága.értike?
-
Csabee.
nagyúr
Akkor jobb lett volna ha komplett rendszer újratelepítést csinálsz, nem sokat Uninstallálgatni
tildy A törzsvendég nem lenne célszerű, ugyanis... egy jóval kisebb rang az már TAG, sőt Fanatikus és Senior Tag is.. van Ős TAG is, a Vendég egy magasabb rangnál szerintem lehúzó!
Esetleg törzstag! de az gagyi!
-
venember83
nagyúr
Nem néztél be semmit. Fura mást szapulni, hogy nem tud egy képet rendesen belinkelni (közben csak az elkészítésével voltak gondok szvsz), aztán fórumon belül mellékattintani, majd azt észre se venni, csak amikor felhívják rá a figyelmet. De természetesen könnyen meglehet, hogy én vagyok a furcsa és nem a helyzet, nem ez lenne az első eset.
tildy: Háttérben sunnyogás? Nem értem, mire gondolsz, amit írtam, az mind itt a topikban látható, nem volt semmiféle háttérben sunnyogás.
-
BlacKSouL
addikt
Ismerősöm mesélte, hogy egy buliban nem bírt kinyitni a házigazda egy bort. Húzta, vonta, semmi. Ütögették befelé, semmi. Aztán az egyik vendég srác aki mellesleg rögbizik, és még gyúrogat is, szóval markosabb legény, na az megfogta, húzta-vonta, de semmi. Majd eljött a pillanat amikor az ilyen típusú embereknek(nekem is) picit megráncosodik a szemöldöke, és akkor leszabadul aminek nem kéne. A srác irgalmatlanul meghúzta a rejtővonót, mire a borosüveg teteje a nyaka alatt kb 1 centivel leszakadt
A bor egy része kilöttyent, a dugóból kitekerték az egyébként rettenet erős edzett acél dugóhúzót, és elfogyasztották a bort. Talán poénból aztán kifúrták, semmi extra, picit beszorult az üveg nyakába.
tibi: kóstolgasd, én úgy szoktam. Első adag találomra 3 -4 evőkanál, aztán kóstolgatva ahogy jól esik. Ne legyen túl savanyú, de a kanál se álljon bele
-
kételkedem
addikt
Lisztes zacskóba tegyél kutyaszart, gyújtsd meg a zacsit, tedd a lábtörlőjükre, majd csengess be!
Horgászboltban vegyél bojli aromát, naponta cseppents egy cseppet a kilincsükre.
Miután elköltöztek a házból, biztosan folytatódik a beruházás! -
dragonfx
veterán
-
-
-
pohár
félisten
-
-
-
-
Egyetértek, szerintem is hoax. A Tamiflu (injekciós formájáról nem is hallottam, kapszula vagy szuszpenzió formájában van forgalomban) ugyanis influenza kezelésére lett kitalálva, és nem a megelőzésére. Itt a betegtájékoztatóban egyértelműen írják is, hogy a Tamiflu nem helyettesíti a védőoltást, sőt akár vele egyidőben is alkalmazható.
-
Bubu79
addikt
Az egyik ismerősöm elővezette, hogy márpedig csak egy természetfeletti lényt ismer el,. az pedig Belzebúb maga, őt imádja és az udvarban is csak fekete kakas van a tyúkok mellett, mert annak vére vezetheti el a Sátánhoz, amikor megidézi őkelmét
Többet nem keresték
Gályára fel - ég Veletek
-
Bubu79
addikt
Jehova tanúi lehettek - kitartóak, de ártalmatlanok.
Mormon képviselői is szoktak kopogtatni - általában jó fej amerikai srácok, akik törik a magyart, de nagyon lelkesen tanulgatják - hajlandóak még vallási beszédektől mentesen is angol órákat tartani az arra igényt tartóknak...Ez a bosszantó kategória - a "Gratulálok, Ön nyert!" típusú hívások elkövetőit viszont tegye magáévá a rézf@szú bagoly - ha hagyod beszélni, akkor rögtön kiderül, hogy némi befektetés után már fixálhatod is a nyereményedet - jobbára a vegyél ilyen szolgáltatóhoz tartozó ilyen értékű feltöltőkártyát, majd úgy tíz perc múlva jelentkezünk és diktálja be a kártyán lévő azonosító számot.
Ha elég hülye az ember, akkor máris feltöltötte valaki olyannak a telefonját nem kis összeggel, akit sosem ismert...
A gáz az, hogy bár irtó nagy getziségnek tűnik, mégsem menne semmire az elkövető, ha nem lenne az összes károsult annyira kapzsi, hogy elhiggye - tényleg lehet ilyen módon nyerni...
-
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest