- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz) #12452 üzenetére
Ha más nem, akkor majd én!
A viszont nem látásra kisbarátom!
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #12457 üzenetére
Nem élek álomországban (akkor nem dolgoznék két helyen is az egyetem mellett), de legalább ebben az egy témában ne erről beszéljünk, amikor már lassan nehéz olyan témát találni, ahol nem esne szó a jelenlegi helyzetről.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #12452 üzenetére
Miért nem privátban beszéled ezt meg Racecam-mal? Nem vagyok kíváncsi - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül - az ilyen megnyilvánulásaidra. Eddig legalább ez téma mentes volt az ilyesfajta indulatoktól.
Loretto: először apámtól hallottam, elsőre el sem hittem, ahogy Ő sem - rádióban hallotta. Aztán gyorsan megnéztük az MKB Veszprém honlapját, akkor ledöbbentem.
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #12411 üzenetére
Nah de 85k-ért, jujjjj
-
<NewL>
addikt
válasz
(Kolombusz) #12407 üzenetére
6500 slide sokkal jobb választás lett volna sztem. fémház,szép szögletes forma. régebbi modell igaz de a kettő közti tudásbeli különbség elhanyagolható
annyi pénzt én nem adtam volna érte!arra értettem a fiatalosságot ,hogy az összes 10-17 éves ilyenekkel szaladgál. nyomatja a zenét...
sajnálom ez a szv az egész SE-ról...pohár : ezeket tudtam eddig is
az árát mondjad... az sok ...a végét
mégegyszer beleolvastam kolombusz a hsz-ba. elsőnek azt láttam 65K. ne haragudj meg de 85 ezret azért kiadni
annyiért már vehettél volna ilyen ratyi forint áron is egy E71-et. minőség,tudás...
nekem az volt durván 100 napig,most eladom a Diát és veszek egy olyat....amig nem lesz E75
-
válasz
(Kolombusz) #12407 üzenetére
w890 rulz
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #12401 üzenetére
Még csak a kialakítások előnyeinél és hátrányainál tartok.
Meglepően bonyolult téma.
Hol vannak még a nemre, életkorra vonatkozó észrevételeim?
Ma csak a félkész cikket teszem ki a személyes blogomba. Észrevételek átgondolása, és a képek beszerzése, szerkesztése, beillesztése után megy az egész a címlapra.
Fércmunkát nem publikálok. -
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz) #12372 üzenetére
Tiszta rongyra gondoltam meg Clin ablakmosóra.
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #12355 üzenetére
Most lett vége, már be is pakoltunk mindent piszkos tányért és edényt a mosogatógépbe, mehet a pancsi
A családi ünneplés nem nagy dínom-dánomot takar, csak összegyűlünk, eszünk, beszélgetünk, meg mindenkinek van kisgyereke, és ilyenkor álmosodnak már -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #12355 üzenetére
hogy is mondja a napirajz? "gecinek tetszik lenni a doktorúrnak"
oké, ez túlzás, messze vagy még a doktorságtól
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #12334 üzenetére
Biztos a sok "hülye" telebeszélte az agyát. Minek ódzkodik, 7 év garancia csak elég már.
mi a baj azzal ha valami koreai?
Vagy ez hasonlóan olyan f..ság, mint ahogy a loganokat is leszólták mert román?Az i30 egyébként c'eed tesó.Talán még a forma is részben egy. Amúgyis a hyundai és a kia vezetője egy család, egy testvérpár.
Bocs a harapós megfogalmazásért, csak annyira utálom az előítéletet. Ennek örömére holnap meglessük a fs2350est, és lehet meg is vesszük
-
válasz
(Kolombusz) #12334 üzenetére
Az is tetszik, jól eltalálták azt a gépet! Félni meg nem kell tőle, mert csak a neve koreai, valójában Zsolnán (Szlovákia) készül. És ahogy bolond is írta, jó gépek azok. Ha lenne pénzem (meg jogsim) olyat vennék, az biztos.
A Vista meg nagyon besértődött... Újraaktiválást akar... (Nem lep meg.) Így jöhet a Win7, lássuk, mit tud!
Bon3ss: Szia! Korábban ugyanezt már én is leírtam, így csak annyit, hogy teljes mértékben egyetértek veled.
-
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #12242 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás :
Szerezz egy virtualdub-ot, és mentsd ki a hangot wav.ként.lehet, hgoy rinyálni fog, hogy vbr a hang, de azzal nem kell törődni.
amúgy pedig :
[link] -
niti
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #12251 üzenetére
Szerintem nem kell tudni hozzá
De van mégegy: (ezen kifeküdtem)
Szerintetek miért szeretnek busszal utazni a munkanélküliek?
Megmondjam?
Mert ott van a lesz állás jelsző...
Többet nem mondok nem roncsolom vele az idegrendszereteket. Ha tetszenek, itt van egy nagy csomó: [link] -
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #12242 üzenetére
Szerintem MKVMerge-vel szét is tudod szedni a filmeket audio és videora, ha már egyesíteni is tudod őket ezzel
De bocsi ha hülyeséget mondtam
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #12234 üzenetére
Ez aztán tetszetős lehetőség-halmaz.
De jó, hogy itt lapít mellettem a fekete V3. Még nem is sejti, hogy mi vár rá.
A fene, a mobil-ízlésembe. Hogy az összes telefon képes felkelteni az érdeklődését. Ennyire vegyes csapatot: Nokia 8310, E60, Motorola V3, SE J300, Siemens SL55. Mindet kedvelem. Mindegyikkel törődök, és hol egyik, hol másik van beüzemelve. Most éppen hárman vannak bekapcsolva, a V3, a J300, és egy Motorola Z3, ami eladására vár. Ma leteszteltem, hogy milyen a mindennapi használat során. Teljesen rendben van. Egy jó közép-kategóriás modell.
A fene az ízlésemet, még ő is tetszik.Jaj... Neee
Szerk.: Van egy nagyon szép állapotú V3i az ismerősömnél. Szürkés-kék metálfényű. Azt hiszem minden cuccával, kártyával együtt 13e. Vagy csak 11e? Keverem a telefonok adatait. Sokan vannak.
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #12223 üzenetére
Disco babyyy, discooo!!!
ádyz... van ám
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz) #12110 üzenetére
Ja.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #11940 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11888 üzenetére
nem egy filozófia-büfé szak...azok mit le bírtak sírni, hogy kedden már 10-re be kell menni 1 előadásra, és csütörtökön is 2-ig kell maradni, és ezért csak a későbbi vonatot érik el
mikor közölte vele haver, hogy nekünk meg heti 35 óránk van... erősen csendben maradtak.
-
válasz
(Kolombusz) #11729 üzenetére
Ehhez a részéhez nem értek. Ahhoz viszont igen, hogy a munkáltató elszámolhatja a bérletet, mint költséget. Emiatt hosszú évek óta a cég fizeti azt, nekem is és a feleségemnek is. És nem hurrogunk le - nem adtál rá okot.
-
válasz
(Kolombusz) #11724 üzenetére
Tudomásom szerint igen.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11697 üzenetére
[link]...
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11683 üzenetére
Kiestem hamar, 1069. lettem az 15xx-ből...
Nyomtam egy all-int egy káró 8-9cel, meg is adták, neki A-2 kézbe, és az A magas miatt vitte, senkinek se jött le semmi... -
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11671 üzenetére
Majmolja neduddkit.
de csak egy gyenge utánzat -
Winner_hun
félisten
válasz
Nem.
-
pohár
félisten
válasz
Ilyen ez a makkpálinka, aljas
-
Trak
addikt
válasz
(Kolombusz) #11643 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy nem fogom kifizetni, csak a véleményemet mondtam el, miszerint kicsit sokkalom az árát.
De egyébként óriási igazságot mondtál, köszönöm, ezt fogom tenni!
A másik topikban nem én szóltam be Neked, úgyhogy ne kóstolgass... -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11634 üzenetére
Ne n*ggerezz, te indiángyilkos, mert bannollak.
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11634 üzenetére
Akkor oké tesa
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11632 üzenetére
Nana, nem szemtelenkedni
Máj drím iz tu fláááj, óvá de rénbó, szó háj
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #11578 üzenetére
Bár én nem foglalkoztam vele behatóbban, de amennyire én tudom, még a valuta (mert ugye kiderült, hogy nincs mögötte fedezet -- pedig a pénznek pont azért van értéke, mert van fedezete), az USA által nyújtott és felvett hitelek és egyéb nyalánkságok is erősen belejátszottak az egészbe, továbbá a globalizáció, a multik is.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11578 üzenetére
Ha járnál sörözni, akkor tudnád, hogy mi az oka. Múltkori sörtalin fokukac nagyon szépen elmodnt,a és mivel az ő ilyetén szellemi magasságához én kevés vagyok, ezért most bőszen hallgatni is fogok.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11514 üzenetére
Ha nem nyomja a síszemüveg a másik szemüveget, akkor nem, megfelelően nagy síszemüveget kell venni s akkor nincs gond, ajánlatos felpróbálni.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #11526 üzenetére
ezt így hogy?!
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11488 üzenetére
Síszemüveg nagyjából 3 dolog miatt szükséges, de ezek egyike sem az UV sugárzás elleni védelem.
1. Napos idő, finom fehér hó - nagy fénytől nem látsz rendesen, mivel a hó is visszaveri a nap fényét, kellemetlen - javallott sötét lencsés síszemüveg.
2. Ködös idő - nagy tejszerű akármin nem tud áthatolni a fény és semmit se látsz - ekkor segíthet a sárga lencsés síszemüveg.
3. Sebesség miatt könnyezik a szemed - látásjavító szemüveg nem fog megvédeni, alatta és fölötte, valamint oldalról is be fog vágni a szél, kellemetlen és zavaró, főleg a magas hegyekben előforduló fagyos, éles szél.
4. (bónusz) A síszemüveg rendkívül rugalmas, ergó esésnél nem törik, de legtöbb esetben a megfelelő rögzítés (gumis pánt) miatt fejeden marad. Azonban ha mégis leesne, sokkal könnyebb megtalálni, mint egy látásjavító szemüveget.Szerintem.
P.S. Én egyszerre két szemüveggel síeltem idén, kicsit bugyuta az egész, de csak így volt megoldható, hogy a fenti körülmények elkerülhetők legyenek ÉS lássak is. Ja, nekem sötét narancssárga lencsés síszemüvegem van, ködben és napsütésben is megfelel nekem.
-
zolynet
veterán
válasz
(Kolombusz) #11486 üzenetére
mit mondd a Carl Zeiss Magyarország?
nem vagyok nagy sielős, sőt, de ha jól tudom akkor felhős és napos időre is külön napszemüveg van, narancssárga/kékes színnel ... persze nem kell rögtön 2szemüveget venni, az b....na be
-
kételkedem
addikt
válasz
(Kolombusz) #11439 üzenetére
Most, hogy mondod, tényleg! Sosem vágtunk még délután disznót
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11283 üzenetére
Ja, asszem en is onnan rendeltem eloszor, es valoszinuleg utoljara.
-
válasz
(Kolombusz) #11278 üzenetére
Ezt valamilyen szinten megértem, de ez akkor is 50kbyte, az azért elég nagy eltérés arányában kb 5.-ével kevesebb
pohár: tud a srác
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11278 üzenetére
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11273 üzenetére
Azota is jarok...meg jo, hogy az NFL-ben 5 percenkent szunet van, addig be lehet dobni egy hot-dogot, ki lehet menni uriteni...stb 5 ora hossza alatt nem nagy mutatvany, mondjuk a eleg erdkesen jutottam el apamek apartmanjatol a liftig, majd a lifttol az en ajtomig...
pohar: Ja, abba martogatod bele a jo ropogos csirkebalhet
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11267 üzenetére
Ejj de szép neve van
Jaj milyen viccet találtam, előre is bocs érte
- Mire vár a buzi a temetőben??
- ???
- A halál faszára.bolond... köszi, legközelebb élek a lehetőséggel
tiv... nah akkor csak jól saccoltam azt a 3,3dl-t
Jó nagy hólyagod lehet hallodJól néznek ki
Én vagyok hülye hogy nem tudom milyen a dipping szósz?
Abba kellene tunkolni a wings-eket, nemigaz? -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11261 üzenetére
Jahm, és engem meg arra tanítottak, hogy ételt nem dobunk ki, így kénytelen vagyok megenni azt amti meghagy. Meg is van az eredménye
Az sem megoldás ha kevesebb kaját kap, mert akkor is ugyanúgy meghagy valamennyit.
No sebaj, jön még kutyára kamion . -
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #11262 üzenetére
Szerintem 0,33l-esek a kinti sörök, bocs tiv ha hülyeséget mondtam
Jah tiv mi az a buffallo wings??
A wings az szárnyak, esetleg vmi csípős cuccos akármi volt? -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #11262 üzenetére
12 Ounce ~ 3,5L. Hat ez van, termeltunk.
Bar tegnap 156 dobozt szamoltam ossze, szerintem maradt olyan 70 a meccs vegere.pohar: Nalatok metric system van, ugyhogy gondolom a dupla sajtos McRoyal, az az itten Double Quarter Pounder with Cheese. Olyan 2 dolcsi a szendvics, 3.50 korul van a menu.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #11245 üzenetére
hát, belém nehezen fér nagy menüben be egynéél több...
na ja.
régen volt, mikor én be tudtam tolni egy TRIPLA Whopper menüt...
- amúgy itthon csak dupla van, ilyet Németo.-ban toltam...
-
Mawyx
őstag
válasz
(Kolombusz) #11226 üzenetére
Ti feltépitek a mekiben az elvitelre kért tasakot? Mert velem rendszeresen előfodul, hogy kérek 8 sajtburgert elvitelre és 5-6 van benne. Hazaérek, nyitom ki, hoppá, fele nincs benne. Mit lehet tenni, mégse eshetek neki az orra előtt leellenőrizni.
Legközelebb ottfogyasztásra kérem és viszek neki én egy zacskót és magam borítom bele -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11218 üzenetére
Megélni épphogycsak , de talán meglehet.
Csak gyereket nevelni nem , meg félretenni nem, meg ha valami baj történik, akkor azt fizetni sem. Előrelépni meg végképp lehetetlen.
Kérlek ne forgasd ki a szavaim. -
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11207 üzenetére
igen, erre céloztam, némi szarkazmussal...
-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz) #11203 üzenetére
Hasonló ízvilággal találkozhatsz a Budapesti Vegyiművek output szalagján.
-
fokukac
nagyúr
válasz
remélem, tájékoztatsz majd az emésztési fázisaidról is
-
pohár
félisten
válasz
Én is kérek kettőt belőle!!
Most a Burger Kingben ha veszel egy Whopper menüt, akkor egy kupont kapsz amivel féláron vehetsz egy Whopper szendvicset!!Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!
Nah húztam is zuhanyozni, utána jól bekajálok és kipakolok a mosogatógépből... -
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11126 üzenetére
vaze, látom, hogy szét fogsz offolni mindent
meg kéne már nevelni ezeket a 'zegyetemistákat, túl rövid az a vizsgaidőszak...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
(Kolombusz) #11037 üzenetére
...megpróbálhatnál kulturáltan komunikálni...
...ez elvileg egy szakmai fórum, nem egy minősítetlen csetelős oldal...
...
...a fáradtságoddal persze együtt érzek... nekem még kb 18 órányi ügyelet van hátra...
...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11037 üzenetére
S még élnek?
Én is lefeküdtem kettőkor s négyig csak forgolódtam, de csak azért se kapcsoltam be se a gépet se a tévét.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #10915 üzenetére
Nálunk meg most sül, ha jól ítélem meg az illatokból. Szeretek ilyen érzékekre ébredni, főleg amiatt hogy ebéd óta állandósult nálam az éhségérzet.
-
válasz
(Kolombusz) #10917 üzenetére
Én aztán nem...
Max. akkor, ha túl sokára jön meg, de akor is csak addig, míg várok. De utána...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
főtt tészta tenger gyümölcseivel. finom, bár volt néhány olyan ráktörzs, amit elfelejtettek rendesen levetkőztetni...
kitinpáncélra ráharapni rosszabb, mint szálkára.
-
válasz
Értem. Azért vagy szomorú, mert még nem jött meg. Vagy tévedek?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #10908 üzenetére
Live search? Az nem MS? Mert azok sem a tisztességükről híresek. Mint ahogy egyik bevételcentrikus vállalat sem.
upd. Most kiírta nekem is, de hogy a fenébe lehet mégis meglátogatni s nem visszatérni a keresési oldalra? Essen le a programozó keze...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
(Kolombusz) #10852 üzenetére
...ismerős...akkor meg éjszaka nem tudsz aludni...
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #10587 üzenetére
Az öccse 3 -4 nap alatt húzta fel 80asra a kariját
Kukuc: A gömbtől azért távol van
És nem is igazi kocka.
Már két hete nem is wowozott egy jót. (azért így írom, mert közben a gépemre flekerül a wow, csak 6-10fpsel bitangul nem funny) -
Eastman
addikt
válasz
(Kolombusz) #10583 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Vannak függőségekre hajlamosabb emberek ez tény, de kicsit összetettebb a kérdéskör. Cs.Orsolya a'szem jobban belemélyedt. [link]
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #10497 üzenetére
Tekintve, hogy az asztali PC hangját megszoktam, így a kicsike a nagy asztali géphez viszonyítva csak halkan szuszog.
Olyan édes.A kék szín minden árnyala tetszik. Egyébként az égkék a kedvenc színem, mert egyszerre jeleníti meg a felhőtlen boldogságot és a tiszta gondolkozást.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #10497 üzenetére
Persze, hogy halk, hisz a zsanérjának annyi s nem tudod kinyitni, hogy bekapcsold.
Elpakoltam magam, jóccak mindenkinek, itt már péntek van, hamarosan hozzátok is megérkezik.
-
zolynet
veterán
válasz
(Kolombusz) #10239 üzenetére
egyszer-egyszer beleférhet, nem dől össze a világ ...
rarri: szépjóreggelt, többieknekis
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
(Kolombusz) #10239 üzenetére
...látom te se kíméled a májad...
...
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9893 üzenetére
Mivót?
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz) #9823 üzenetére
Drukkolok !
Nagyon szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Viszem Bettikét az iskolába !
-
Algieba
őstag
válasz
(Kolombusz) #9817 üzenetére
Mindegy, a múlté.
Remélem, talál más levezetési csatornát az indulatainak!Tény, hogy vannak emberek, akiket irritálok. Ez olyan, mint az allergia. Valaki tőlem kap mentális tüsszögés-rohamot. Csak ne tőlem várja a kezelést, mert az állapota rosszabbodni fog!
Szerk.: Én is lépek, mert még ki akarom olvasni a webdizájnos könyvet. Aztán alvás, mert napközben a telefonos ügyeimet próbálom tovább gördíteni. Szerdán pedig suli, kora este az angolt tanulom.
Jó lenne nyáron az EU-ban valami alkalmi munkára jelentkezni és dolgozni.
Egy kis külhoni meló tartást ad az embernek.
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #9817 üzenetére
én is jót mosolyogtam, aztán felfogtam hogy nem viccből, vagy nem normális viccből írja.
mind1, nem értem én ezeket.most viszont off, holnap nem ártana frissnek lenni...
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #9682 üzenetére
akkor tudod, hogy milyen fába vágtad a fejszéd. már ez is dícsérendő
sok szerencsét.
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #9677 üzenetére
ajánlom, olvasd el eztelőbb, ha még nem tetted meg.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9537 üzenetére
Igaz, ezért írok levelet. Nem mintha ez nagyban különbözne... De a levelesládát talán gyakrabban nézi, és hamarabb megkapom a "menjafenébe" válaszom.
ToBeY: Nem tartottad vissza a lélegzeted elég ideig.
Race: Nem kihívás kell, az van elég az életemben hála a melónak és a sportnak. Nő kellene.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #9523 üzenetére
Nincs mit, nálam, ill. rokonomnál is bevált, mondjuk házilag olcsóbb elkészíteni.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #9514 üzenetére
"a hangkártya kikötve az erősítőre (de mezei hangfalon is) nagyon recseg, ha aksiról megy a noti, akkor viszont minden rendben."
Földhuroknak hívják ezt a kellemetlen eseményt, galvanikus leválasztás megoldja a problémád, ~2k körül kapható kész termék.
szerk.: földhurok izolátor néven egyszerűbb rátalálni.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9514 üzenetére
Dell, HP, egyre megy. Nem intelligens vágódeszka.
Race: Szerencsére van egy alsó és felső korhatár, amit be is tartok. Semmi kedvem oviba vinni a barátnőm.
Öreg vagyok én már ahhoz...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9506 üzenetére
Sz@r HP, gondolkodó vágódeszkát kellett volna vegyél.
Race: Csak nyugodtan. Nem az én blogom. Nem enyém a hdd amin van, nem én fizetem az áramszámlát, nem én fizetek azért, hogy internethez legyen csatlakoztatva, szóval as you wish. Most pedig ráeresztem magam az iwiwre, szegény korombeli egyedülálló nőszemélyek...
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #9472 üzenetére
5,7 volt a minimum, 10 a maximum amit mértem, város 8, országút 6,5 nagy átlag meg 7,5 szerintem teljesen jó egy ilyen idős ilyen teljesítményű autótól.
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #9470 üzenetére
vegyesben 7,5ből jövök ki vele, és ebben van természetesen egy kis kínálás is, hisz kell neki.
az árat még nem döntöttem el, konfigtól is függ (kerekek, zene). -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz) #9413 üzenetére
Én már holnap indulnék ismét
Kegyetlen fárasztó volt ugyan hazafelé, mikor Ausztriában este elkapott minket egy olyan viharzóna, hogy csak na. Átértünk az egyik nagyon hosszú alagúton, és a bemenő oldalon száraz út és levegő, a kijáratnál esőerdei sűrűségű szakadó rettenet. Ami később átcsapott havasesőbe, majd havazásba, aztán lett nagy köd mellé, aztán minden vegyesen, végül ismét csak eső, de az ablaktörlő max sebessége mellett is csak 70-80-at tudtunk jönni a pályán. Aztán ahogy átértünk Magyarországra, szépen el is állt, és csak Pest után kezdett el megint kicsit esni. Ez a kb 3 óra olyan extrém expert fokozat volt a real-life szimulátorban, hogy inkább 8 órának tűnt.
Ennek ellenére már mennék is vissza. Én nagyon élveztem. Munkatársam is. -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9388 üzenetére
Öööö, köszönöm.
Akkor vegyem úgy, hogy innen senki sem járt a Rock am Ringen? Akkor átmegyek a megfelelő totyikba...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
(Kolombusz) #9342 üzenetére
...igaz barátot nem olyan könnyű találni, mint egy másik lányt, akinek bejössz...
...nekem már jöttem össze barátom nőjével, és le is nyulta már csajomat a barátom...
...egynek se volt jó vége...
...
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #9342 üzenetére
Hajajj...
Hagyd a picsába, barátság fontosabb mint egy picsa... -
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz) #9176 üzenetére
Én még nem voltam részeg, még ittas sem.
Azt mondják.
-
válasz
(Kolombusz) #9109 üzenetére
naja, de nem vagyunk egyformák. igzából engem sem érdekelt különösebben. inkább a lányoknak fontos ez (nameg a szülőknek). ezért is utáltam azokat, akik leszarták a táncpróbákat, meg ellinkeskedték. ha nem veszi komolyan, nem érdekli, akkor mondja meg az elején, hogy nem táncol, de ilyen hozzáállással ne hátráltassa a többieket, akik szeretnének. így hugomtól is elvárom, hogy ne hülyüljön meg a végére, és csinálja meg becsülettel, ha már belekezdett
a buli utána marhajó volt nekünk
meg szerintem a mai is az lesz
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #8938 üzenetére
Na jó, de nekem most pihenés van, lehet egy kicsit lazítgatni. Pláne, hogy van oka is, amiért ezt játszom.
-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz) #9065 üzenetére
Nah látod
Mennyire szerves, fontos tagja vagyok a PH-nak
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #9005 üzenetére
Nekem a magyar number one meg mindig a Sose Halunk Meg, Koltai Roberttel. Meg is van DVD-n, itt hever a polcon.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8940 üzenetére
Még nem vettem ,(illetve amit vettem az is SE w300i,) de ha veszek majd hosszabbtávra az is holland lesz 9@9u amint végre lehet kapni.
Holland telefon = call from netherland. -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8796 üzenetére
Nem csak a Fehér Házban hagytak ekkora sz@rt maguk után, lásd államadósság.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #8769 üzenetére
és még ugyanennyiszer MPG.
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #8765 üzenetére
2K megért szerintem így is...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8739 üzenetére
Leengedett tetővel is max akkor néz jól ki, ha két megfelelő méretekkel és szép arcberendezéssel megáldott női egyén ül benne. Szvsz.
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8720 üzenetére
csikócsonttal jól kell bánni, és meghálálja
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #8720 üzenetére
levizsgáztá' má'? Mivan az anat-tal? Mindig az szokott lenni a nagy kihívás...
jah, már rémlik, a szerves kémiáról panaszkodtál...nos, az ~mindenkit megfingat.
(#8723) fokukac: elvált vagy?!
szerk2: MI A FRANC ez a bug: beszúrok 1, azaz EGY szmajlit, erre kapásból 2 v. 3 jelenik meg
(most is, csak backszpészeltem)
-
NoLF
veterán
válasz
(Kolombusz) #8413 üzenetére
megveszed 200ért, 300at költesz rá hogy menjen, és utána szétesik.
-
kételkedem
addikt
válasz
(Kolombusz) #8398 üzenetére
Egy 8 éve Suzukiból szálltam ki, amit 6 évig használtam. Abba 8 év alatt ment kb 90k km. Az olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertya cserén kívül csupán a baloldali ablakemelő motor és az ajtó zsanér hibásodott meg. A javítása néhány ezer Ft volt. A Ford Focus egy családon belüli csere következtében került hozzám.
NoLF: én is japán autó párti vagyok, a következő autóm Mazda6, Honda Accord, Mitsubishi Lancer vagy valami hasonló lesz.
venember: a Ford Focus 1999-ben az Év Autója lett. 2004-es ADAC listán igen megbízható autóként tüntetik fel. Nem rosz autó a Focus, csak sajna vannak idegesítő típushibái. Az alapjárati léptető motor látszólag olyan egyszerű, mint egy fa ék, mégis az elkoszolódása azzal jár, hogy nem lehet indítani a kocsit. Rosszabb esetben menet közben nem tartja az alapjáratot a kocsi, ami extrém esetben azzal jár, hogy piros lámpánál, esetleg sebességváltáskor leáll a motor. -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8304 üzenetére
Jelenleg szeretek bemenni dolgozni, nagyon tetszik a munkahelyi légkör, s néha még a meló is érdekes. Valamint remélem, hogy sikerül fejlődnöm, de ez csak egy kis idő elteltével derül ki. Amennyiben nem jön ez össze, tuti, hogy valami teljesen mást fogok kipróbálni, akkor is, ha valamilyen egyéb végzettséget kell hozzá megszerezzek.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest