- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
bandus #30164 üzenetére
Szerintem igen, elég nagy botrány volt belőle, hogy az összes fapados illeték nélkül hirdette a 100 forintos jegyet. De a Wizzair honlap szerint is. (Válaszd ki a jegyet és amikor megtörtént, bal oldali hasábban van az ár részletezése, benne az adó és illeték.)
u.i.: tildy ugyanezt írta.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #30159 üzenetére
Nem tudtam. Sosem használjuk. A Kelvint még csak csak, de a Fahrenheitot sosem.
Gondoltam mi vagyunk többségben itt a fórumon, akik SI rendszert használunk, és gyakorlati ember révén úgy gondolom, egyszerűbb egy embernek a többihez igazodni, mint többnek egyhez.
De ha ennyire nem zavar mást, legközelebb fontban adom meg bizonyos dolgoknak a tömegét , lábban meg a különböző méreteket. Még akkor is ha magyar vagyok.
Aztán lehet beszólni annak, aki nekem véletlen szólni merészel , hogyfeleslegesen kötözködik
301 K -
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15072 üzenetére
Nem tetszik a króm. 11 éve opera user vagyok, az is maradok
Tudod ami jó , attól nehezen válik meg az emberNekem az opera bevált, néha firebug miatt indítok csak ff-t, ie-t meg a kedves ügyfelek miatt , ha szólnak, hogy már megint másképp jelenik meg valami
Én nem tudtam megszeretni sem az FF-t, sem az IE-t.@:nem tudom milyen pdad van, de a miénken van ie is... Na az olyan is.
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #15081 üzenetére
Az atomenergia, napenergia, szélenergia kiaknázásának lehetőségei hazánkban.
Sokan félnek az atomenergiától, pedig szerintem igazából ez jelenti az egyetlen alternatívát az olaj, szén, gáz erőművek kiváltására. Lehet termelni villamos energiát a szél vagy a nap segítségével is, csak nagyságrendekkel költségesebben, mint ahogyan egy modern atomerőművel. Szerintem
Bubu ezt megmutatom a srácaimnak is! Azt hittem, ilyen fagyasztásos sztori csak a rajzfilmekben van
-
neduddki
nagyúr
válasz
bandus #14880 üzenetére
HI!
ennyire snassz vagy???? ehhh asziteem leglabb Csom nagyonnagygyfonok urat akarnad:- )))
udv
neduddki
p.s. kulcs a 416-ban az asztalomom:- )
mod: amugy bakfitty vagy: folbuszosztok normafahoz kicsit setalgattok /lehetoleg ne hetvegen mert akor mozdulni sem lehet/ at lehet setai a janoshegyre es mivel kelloen hideg van a holgy hozzad fog bujni /ha vacogva inkabb elatkoz akkor inkabb hagymenyen:- )/ janoshegyrol meg vagy lemasztok erre es le bkv-val a volgybol, vagy arra, ha arra masztok akkor felszalhattok uttorovasutra es vagy erre vagy arra enetk tovabb
DE: varosmajor>fogaskereku>gyermekvasut> sem egy rossz osszeallitas
esetleg kimasztok budakeszire a vadasparkba /meg ken nezni nyitva van-e?/ -
Algieba
őstag
válasz
bandus #12040 üzenetére
Ó, én tényleg örülök, csak kár, hogy tudat alatt fura előérzetek gyötörnek...
Ma sétáltam át a centeren, figyeltem az embereket. Mennyien vannak egy kisvárosban, ahol alig van élelem. Önmagamra gondoltam, hogy mennyire vagyok erős, valóban képes leszek megküzdeni velük az egyre fogyatkozó létszükségletekért?
Oh, nem. De kár. Eh, nincs semmi baj. Mindig is a katasztrófafilmek voltak a kedvenceim.
Tudni kell meglátni a rosszban a jót. A bukás után csak felemelkedés jöhet. Az csöppet sem zavar, hogy én nem élem meg az új-reneszánszt. A lényeg, hogy ennek a világrendnek pusztulnia kell.
-
pohár
félisten
-
NoLF
veterán
ez jó
egyébként nagyon ritkán járok bármelyik helyre is, törzshelyem a serpa (meg ugye ott melózok is néha), a többi meg csak elvétve, nem is voltam még mindben.de a b7ről nekem is csak foszlányaim vannak
5475: az tényleg jó hely, iszonyatos hangulata van, ahogy egy ódon lakóház van kialakítva kocsmának, lépcsőház, külön szobák, csupa fíling, tiszta szockó!
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, mióta tanulok a vizsgákra szedem, előtte meg nem tanultam jó fél évig csak nagyon minimálisan, de könnyen megy, ha rászánom magam. Pl. ősszel 3 óra szerves kémia tanulástól már ment szét a fejem, most 7-8 órát is képes vagyok tanulni.
Tudok koncentrálni rendesen, meg nem érzem, hogy annyira fáradna az agyam. Hogy ez a liter red bull miatt van, vagy a lecitin miatt, azt nem tudom, de az elmúlt napokban többször saját tanulási rekordot döntöttem (tanulással töltött órák/nap) és elég jól viseltem. Hullámvölgy van így is, mikor már legszívesebben elégetném az egészet, aztán felülkeredek az érzésen és folytatom tovább.
Egy biztos, gyűlölöm a biofizikát, a kinyomtatott anyagokat rituális szertartás közepette fogom elégetni, ha kedden átmegyek a vizsgán. Ez azt jelenti, hogy a kis hajókat hajtogatunk a lapokból, aztán a csónakázótóra bocsájtjuk őket és meggyújtjuk az összeset.
-
ngabor2
nagyúr
jelenlegi lakásomnál a "nézzünk szét, mi a választék" és az előszerződés megkötése, foglalózás között kevesebb, mint 1 hét telt el (év végén volt, tehát eléggé meg voltak kavarva a munkanapok is). nem bántam meg (eddig), hogy megvettem. ugyanakkor volt több olyan üzletem, aminél sokáig gondolkodtam, és vagy megvették előlem a cuccot, vagy sokkal olcsóbban tudtam csak eladni.
most viszont megyek alszani, jóccak mindenkinek.
-
tildy
nagyúr
Winner_hun mondott neki valami trükköt, amivel egyedi avatar is cserélhető normálra.
Akjár az én fejem is lehetne rajta...Többieknek:
Épp tűzöm a szaloncukrot. Régen papiron jobban átment, sokkal jobb volt
Most találtam régi szaloncuki dobozt, 1 kilós volt, minőségét megőrzi: ünnep után 15 napig
Szerencsen csinálták.Na annak oylan volt a zseléje, mint a viola szeleté.
Nem ilyen rossz mint manapság. Arról lehámoztam az étcsokit, a zselét meg fél óráig szopogattam...A mai zselék....rosszak na.Amúgy ti is kihajtogatott gemkapocsra fűztetek?
Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest