- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tiv83us #43725 üzenetére
Ha jól tudom a csuklás az elégtelen levegőellátás (oxigénellátás) következménye. Ilyenkor a rekeszizom görcsös összehúzódásokkal próbál hirtelen levegővételre ösztönözni, hogy pótolja a hiányzó mennyiséget. Így ez nem bug, hanem feature.
A gond azzal van, hogy aztán meg "úgy marad". Le kell nyugtatni. Nekem az jön be, ha párszor mély levegőt veszek, majd egy mély levegővétel után bent tartom, legalább 1-2 csuklás erejéig, majd, ha még mindig nem múlik el, GOTO 10. Pár (2-3) ciklus után elmúlik.
kételkedem: ásítás=kevés oxigén a levegőben csuklás=légzés kimaradás (ezt lehet észre sem veszed, csak úgy kimarad, mert álmos vagy, megijedsz stb.)
-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us #43533 üzenetére
amugy ez az amit latok ez a tiz millio ember nem tud normalisan elni
ad2
belinkelek egy Orkenyt vagy Esterhazyt
utobbiban a basza es szopas szo is elofordulhat es akko kimoderaltok
hehe
egyebSnt nyugodtan kibannolhatsz
vabbta kanya
a moderatorok a modern hazmesterek
qrwara nem erdekelnek -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us #43533 üzenetére
draga gyerekeim az urban
mondhattam volna telapot is
nem ez a lenyeg
ez az internet
a velemnyemet ha tildynek tetszik vagy nem ;eirom
kutyat nem erdekli
a velemnyem is megvan
miert ne lenne
nekem nem jon be hogt akarki az legyen moderator vagy tildy korlatozza
ha nem lepek at egy kaput
mondjuk "mocskos zsidok"
a zsido eskuvoket kifejezetten kedvelem
ilyet sose olvashattal
tetu ciganyokrol se irtam pedig teged vertek Hevesen rendesen
ihen innena nagy vizen tulrol az a velemenyem
hogy osszefogassal sokkal elobbre tarthatba szulohazam
es qrwara nem erdekel ha valaki moderalni akar vagy bannol
nekem azert vicces ha egy huszoneves akarja megmondani mi a velemenyem a vilagrol
hehe -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us #42874 üzenetére
draga gyerekem ne dugd homokba a fejed
a magyarok nagy resze utalja a ciganyokat, a homoszexualisokat es a zsidokat
az elso ketto meg is tesz mindent erte hogy igy legyen, ez is teny
hat ez van
akar beszelubk rola akar nem
az azert mar felhaborito hogy ez mar testi bantalmazasban is kifejezodik
eddig csak verbalis volt
lehetne meriteni az angolszasz jogrendszerbol
/ez nem politika volt, kozelet, tarsadalom/ -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #42436 üzenetére
Akkor hülye a főnök.
Egyébként bank of america. [link]
Bár ezt már mástól is hallottam, empátia, illetve saját döntés nuku, ha valami nem teljesül akkor nemleges válasz, akkor is ha fizikai képtelenség , hogy teljesüljön. Mintha csak igen , meg nem lenne, "áthidalható" hiányosság esetén meg csak nem, önnáló döntés meg nulla . Tiszta biorobotság.
Ha 3 iratot bemutat, az mé nem jó? -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #42432 üzenetére
Hülye egy szabály , máshol mással is tudja igazolni magát....
Egyébként fura, ilyenkor miért nem tudnak józan paraszti ésszel egyéb okmányt vagy valamit elfogadni, hiába zsabály a szabály, ha valakin fizikai képtelenség alkalmazni.
Jóhogy már nem azt mondanák egy lábnélküli férfinak , kelljen fel és menjen fel a lépcsőn... Nonszensz na.
-
-
válasz
tiv83us #41288 üzenetére
Eszedbe ne jusson! (Mármint édesapádat bannolni.) Tény, volt itt egy kis vita, de annak már vége. Mindenkinek megvan a maga álláspontja, van akié ilyen, az övé meg olyan. Mint írtam, ő már nem ebben a világban él (Magyarország), ezért furcsák neki az itteni dolgok - de ez fordítva is így van. De ez a változatosság viszi előre a világot, szvsz. Különben is, édesapádat ilyennek szeretjük, én mindig érdeklődve olvasom a hozzászólásait.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41238 üzenetére
Oké, értem mit mondasz. Csupán megjegyeztem, hogy valahol nem kell "külön" tiltatni, hogy visszatartó erejű legyen. És ezért jöttem Skandináviával, mert ott működőképes az, amit mi alapból is "triviálisnak" gondolunk, hogy úgy kéne , hogy működjön .
De mint látom, szerinted is az lenne a jó, csak ugye nagy számok törvénye... ÉS ebben igazad is van.Esmein csodálkozik mindig az Ikeában , hogy nem az van kiírva, hogy tilos a dohányzás, hanem hogy nemdohányzó, illetve hogy bíznak az ember szabad józan eszében, és nem lebegtetik mindenhol , hogy ezt meg ezt meg ezt tilos.
Na valami ilyesmire értettem. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41234 üzenetére
Hogy értsd mire gondolok: sokkal szabadabbnak érzem pl. a skandinávokat, mert ők nem azért nem tesznek dolgokat, mert törvinyéleg tiltott, hanem mert belülről fakad, hogy normálisan viselkedjenek egymással, hogy megálljanak a zebra előtt,hogy ne menjenek el benzinkútról fizetés nélkül, vagy hasonlók. Nem azért teszik, mert kötelező, meg elvisz a rendőr, hanem ahogy én láttam, ez náluk belülről fakad.
Azt hiszem valahol inkább ez az igazi szabadság. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41219 üzenetére
Te tényleg nem
-----------------------------------------
tiv61us: haha... Muhahha.Tudod én sokáig azt hittem, az USA a szabadság és a lehetőségek országa. Igen szabad vagy, ha azt csinálod amit mi előírunk, hogy lehet. Federal law, ugyebár...
Aztán persze lehet tévedek , de remélem inkább a fiad akar majd meggyőzni róla, hogy tévesen látom -
-
tiv61us
őstag
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest