- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Akkor ahogy létezik többféle enter, többféle space is van? Windowsban mi a kódja?
ott már voltam
de lehet az lesz
beljebb-e?
Nem lehet másolni, itt próbáltam is utalni rá, úgy látszik nem esett le
Ha másolom akkor sima space lesz, amiből már csak egy lesz. Karaktertábla segített, már meg is van, nem kell próba topik -
Winner_hun
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Hja most épp "szingli vagyok" (fffffúúúúj de gyűlöllllöm ezt a szót
) úh. most már csak azért sem iszom mert a koksz részeg formákra nem buknak a csajok...
rarri: Tudod mekkora poén amikor egy kocsmában mindenki parkettára issza magát én meg kérek egy teát...?
Hja a "betudunk ülni" az a haverokkal van "sajna" és nem a párommal akit még nem ismerek
-
Cy-clone
csendes tag
Na mi ezt megoldjuk "teljesen véletlen és váratlan" süti-invázióval
Most már szerintem lazábbak az ilyen (és a többi) felköszöntgetések, régebben még a névnapi is elég gáz volt (tenyér izzadás stb.), inkább kellemetlen volt mindenkinek mint jóleső meglepetés..Az ünneprontó érzés az ilyenkor pl. egy nagyobb cégnél ahol többen dolgoznak együtt hogy a fiúknak a gatyájuk is rámegy egy ilyen köszöntésre még akkor is ha csak egy szál virágot visznek a legolcsóbbikból minden kolléganőjüknek...
Nekem egy emil is bejön
a hangsúly a szándékon van
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
Majd próbáld csak ki, finom együtt
Amúgy ha tehetem akkor egy kis Cherry Coke-kal öblítem a pizzát, vagy Kinley gyömbérrelHát szokványosnak nem szokványos, de majd divatba hozom
Hhhm... fél 9-kor póker neten, szorítsatok
Neró... jú kent táccs disz, tíídidiídíddíí
A legkomolyabb a csávókon az a gatya
Mint valami szoknya -
Ez akár aláírásba is mehetne...Én viszont megyek dolgozni. Ha a melós router is úgy akarja, még jövök...
Bon: Szerintem egy cégnek nem lehet drága, főleg, ha fontos adatokról van szó. Már csak az a kérdés, idehaza ki forgalmazza...
A két monitoros dolog nagyon jó, én már csináltam olyat is (adóbevallás miatt), hogy a 17"-os monitoron ment a Vista, mellette egy 15"-os monitoron meg vmware player-ben az XP. De néztem már így TV-t is... -
Szép
de ezt a 13-nél nagyobb összegű szorzatot ami megegyezik a 14 alatti összegű szorzattal honnan vetted, mert ilyen alapon sok más variációt is bele lehet magyarázni.
Egyébként valószínű elfogadná, mint megoldást, sőt lehet ez lenne a megoldás.Logikai feladatokat mindig is szerettem. Főiskolán volt egy tantárgyunk MI (Mesterséges Intelligencia címén) ahol sok érdekes dolgot láttam, hallottam.
-
MOD: Bár a sárkányos példánál lehet iker is (nem volt megadva, hogy nem lehet iker, illetve az sem, hogy 1-nél nagyobbnak kell lennie), de ott viszont nem tudom , hogy oldhatták meg a matematikusok annyi infoból.
12= 2*6, 3*4
16= 2*8, 4*4 (iker esetén)
18= 2*9, 3*6
20= 2*10, 4*5
24= 3*8, 4*6
30= 3*10, 5*6 -
dokar
addikt
itt van egy hasonló: (de ezt se tudom)
Egy sárkány bezár börtöne két külön cellájába két matematikust, akik a cellában nem tudnak egymással beszélni.
A sárkány azt mondja, hogy ha a matematikusok nem találják ki másnap reggelig, hogy hány éves a két fia, akkor megeszi oket.
Amennyiben kitalálják, szabadok.Az egyik matematikusnak megsúgja, hogy mennyi a két fia korának az összege, a másiknak pedig ugyanezen két szám szorzatát.
Ezután a matematikusokat magukra hagyja, akik egész éjjel gondolkodnak.A következo reggelen a sárkány hívatja a matematikusokat, s kérdi tolük, hogy tudják-e már, hogy hány évesek a fiai.
Erre a matematikusok a következoket mondják:
-Én nem tudom -mondja az elso.
-Én se -mondja a második.
-Akkor én tudom - csap a homlokára az elso.
-Akkor én is - mondja mosolyogva a második.A két matematikus ezután helyes választ adott, így a sárkány kénytelen kelletlen elengedte oket.
A kérdés az, hogy hány évesek a sárkány fiai. -
-
tildy
nagyúr
Naja , vagy ha elhajtanak a csába, akkor fizethetek még 40 ezret, de ja. Júniusban államvizsgázom.
Sok volt hirtelen ez a sok meló,sok suli , meg pasi témaEsmein: mindent aláírsz?
Milyen filmet is néztünk tegnap ?
Amúgy meg ne hisztizz, olcsón telefonálhatsz bárkinek. Engem meg ingyé hívsz. A pannon amúgyis korrekt cég.
bolondember: nincsenek szarvaim. Szal nem vok ördög.
Én látam már azt a céget kívűlről, belülről (kétszer is, összesen kb 3 évig) , és nyugodtan állíthatom : Magyarország egyik legjobb munkahelye. (Én ráadásul nagyon okos kollegákat fogtam ki, egy élmény volt velük dolgozni, imádtam ott lenni , nagyon megviselt, hogy a lev.tag. miatt el kellett jönnöm ) -
bolondember
MODERÁTOR
persze, h jó dolog cikázni.
de mikor kis pöcsköszörű ribi odaáll az ajtóba a kombinén, h senki nem tud leszállni (mert neki hiperfontos elsőként felszállni a kiürülő vilire), akkor már ne nekem kelljen meghunyászkodni.
szombat este küldtem el egy ilyen sikszét a pékbe - ugyanis egy mentő is állt a Blahán, volt fél méter, ahol el lehetett siklani, apró termetemmel ANNYIRA nem egyszerű lavírozni, de a siksze beállt, én meg megkértem EGY KICSIT erélyesebben, h álljon arréb (köbö: "menj arréb b@szod, nem tudnak miattad leszállni"...) Az ilyenek nem értenek semmiből. Az még okés, h a járda/gehweg/bármi közepén megállnak, teljesen blokkolva az utat - persze, mivel egyébként is lassan megyek, nincs lendületem, nem okoz gondot a félreugrás...Az az igazság, h a legtöbb ember itthon KURVÁRA nincsen tekintettel a másikra, le se szarja - ha egy lazább, kopottabb cuccomban most elájulnék a Nyugatinál (vért adtam, bármi lehet), senki nem hívná rám a mentőt, se semmit - mert tuti csöves/alkoholista vagyok. Ha jól öltözötten, akkor meg azért, mert biztos drogos vagyok. Mindegy, csak kitalálnak valami indokot h miért ne kelljen megállni, TÖRŐDNI a másikkal!
Annyirra nehéz lenne belegondolni a másik helyébe? megpróbálni más szemével látni a világot? Lesegíteni a mammert/pappert a BKV-ról? Átadni a helyet? Előreengedni a nőket? egyáltalán - VISELKEDNI?
és a fiatalok meg még rosszabbak - azt nem fogom elfelejteni, ezredforduló után nem sokkal: bácsi fekszik Győrben a sétálóucca közepén, jön mammer unokával, ősz, hűvös idő, természetesen felhangzik a kérdés - mit csinál a bácsi? mamóka válasza: lepihent, biztos elfáradt.
Az volt a szerencse, h fél perc múlva ott volt már a mentő.
kérdem én: mire gondolt a nagymama? mire gondolt a kisunoka? és én milyen mélyen szégyelltem magam más helyében?zsír.
megyek vissza dolgozni, mert akkor fenn a füles, kizárom kicsit ezt a reménytelen, elkárhozott külvilágot.
-
ngabor2
nagyúr
-
ladybug
őstag
A sütés-főzés egyáltalán nem bonyolult, mint sokan hiszik. Vannak nehéz receptek, de amit hétköznap fogyasztunk, azokhoz nem kell semmi boszorkányság. A legjobb egyébként az egészséges önbizalom és megfelelő határozottság, mert úgy fogsz eljutni arra, hogy a receptekben leírtakat a saját kedved szerint változtasd.
Amúgy meg gratula, és jó tanulást.Holnapra is kaptam szabit.
Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest