Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #46180 üzenetére
Az változó - különösebben nem vagyok oda a fekete-fehér filmekért, bár akad köztük pár amit jónak tartok
A Gigabyte kapja be - harmadik napja szívok a tunerjükkel és még mindig nem sikerült képet varázsolni vele... Szürke háttér - ohne hangyafoci, vagy bármi más...
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #46175 üzenetére
Hát lássuk csak - az angol humor is nagyon bejövős - Gyalog Galopp, Brian élete, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső ( Bolond emlegette az angol címén ), a BlackSoul által emlegetett Blöff is jó.
Szeretem Depardieu filmjeit is, Jean Renoéit úgyszintén - alapvetően vígjáték párti vagyok
Sci-fikkel sem állok hadilábon...
Elvagyok a krimikkel is és még a thrillerek között is akad olyan, amit megnézek - amit nem bírok, azok a rózsaszín filmek, de ez már csak ilyen pasis dolog lehet szerintem
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Bub0rek #44621 üzenetére
...remélem nem haragszol, hogy nem tudtam délután abban a 3 percben veled foglalkozni nagyon, de szegény buszos életében elösször járt arra, és neki kellett segítenem, hogy időben beérjek a munkába...
...
...(#44623) Bubu79: szervusz "mackótestVÉR"...remélem a kapcsolatod a titokzatos "lányzóval" akiről (talán fél éve is van) meséltel, még mindíg virágzik...
...
-
válasz
Bub0rek #23542 üzenetére
Kitartó munkával (fokozatos terheléssel) lesz az még jobb is, türelem és gyakorlás! (Még mindig jobb így, mint ha teljesen elvesztetted volna.)
Bubu, neduddki: Pedig a dokiknak nem kellene erőltetni a tűs nyomingereket, még a 24 tűseket sem. Mert az a halálom, amikor nem cserélnek benne szalagot, én meg próbáljam kiolvasni, mit akart írni. A legjobb az, amikor emellett nincs jól beállítva, és a TAJ számot meg a jogcímet is úgy kell kitotóznom... A laser meg a tintás (mindkettő használható receptnyomtatásra) fényévekkel jobb...
Timo: Jó éjt!
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bub0rek #16539 üzenetére
A nejem kapott nőnapra egy robogót, ittunk rá egy kupica szarvasos kólát, szerintem nekünk jól telik.
Pisztillusnak sok boldogat! Lányok huzigassák!
-
Algieba
őstag
válasz
Bub0rek #15332 üzenetére
Szia! Olyan volt, mint a többi nap.
Hétvégén már felköszöntött a legjobb ismerősöm, megittunk egy kis alkoholt, én egy deci vermutot ő fél deci keserű likőrt, aztán átbeszéltük a terveinket.
A születésnap sosem volt különleges esemény a családunkban. Nincs hagyománya az ünneplésnek.
-
-
-
-
-
-
sNORh
addikt
válasz
Bub0rek #7025 üzenetére
nah hazajöttem pókereztünk, 9-es pókerem lett
flopra..
nah ittvannak a varnyíkok.. de mondom már hazafelé volt ez, ittmár kevsen vannak.. -
venember83
nagyúr
válasz
Bub0rek #7014 üzenetére
Gonosz? Semmiképp.
A jegesmedvék úgyis kihalnak, mivel:
1. elfogynak a fókák
2. elfogynak a jéghegyek, amiken vadászni tudnának ezek az egyébként gyönyörű állatok.Ha meg úgyis megdöglenek, akkor legalább papucs legyen belőle, ne komposztanyaggá váljon az egész állat.
Mindezt írom úgy, hogy egy csirkét sem tudnék megölni.
-
sNORh
addikt
válasz
Bub0rek #6993 üzenetére
menniyért vesztegette? ^^
elvagyok köszi, ma mentünk át szoboszlóra és nagyonkomoly volt, mint a madarak filmbe, vagy 200m-en, az ót 2 oldalán végig varjak, de vagy párszáz, talán ezer.. és dzsúú közéjükmentünk és repkedtek öszevisza kereszbe..
visszafele felvettem, de már kevesen voltak.. -
DarkByte
addikt
válasz
Bub0rek #5554 üzenetére
Helló,
köszönöm, és egy ilyen meghatalmazás hogyan néz ki? Ilyesmit már találtam: [link] Ha ezeket az adatokat kézírással leírom (Én xy {adatok} meghatalmazom zy -t {adatai} erre és erre. Aláírások) az megfelelő?
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest