- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #49632 üzenetére
Hát jól felhúztam most magam az tuti. Meg amúgyis most úgy 2-3 hete elég labilis vagyok idegállapotilag
Amúgy ma nem ittam. Jaaa, de mégis,egy kis dél-afrikai Pinotage volt terítéken, de csak 2 decit. Csak a vacsi elkendőzésére és az egészség miatt. Szigorúan.
Tegnap este mondjuk buli volt, másfél litert benyakaltam, volt is látszatja.Valakinek akit szeretek keményen beolvastam, mondjuk csupa igaz dolgot. Csak rosszul esett neki. És most rám neheztel. Aztán a képeket összerakva volt még pár fura dolog, pl. elkaptam egy kiscsajt a dizsiben, végigtaperoltam szegényt, meg a hasát nyalogattam, meg ilyenek, aztán megkérdezte hány éves vagyok, és mikor mondtam hogy mennyi, azt mondta (de nem emlékszem tisztán) hogy akkor csak 13 év van köztünk
És most olyan izomlázam van, alig birok lábraállni. Ennyit táncoltam volna? -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #47891 üzenetére
Mindezt úgy hogy én meg most vasárnap bejöttem tökegyedül az üres gyárba melózni, aztán most olvasom a főnök manager review-ját, ahol is írja hogy hétfő-kedd nem lesz, úgyhogy kár volt bejönnöm. Pontosabban mégsem, mert akkor nem tudtam volna meg hogy kár volt bejönnöm
De legalább nyugi van.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #47855 üzenetére
HI!
lekesstem a mod-ot:
na akkor hasznaloto van 1995tol maig 1519 golf, abbol 455 a dizel es 16 a szivo /ha kitoltenek normalisan az adatlapot, de mongyuk tegyuk fel hogy igen/
caddy: 46 dizel: 30 abbol szivo: 9 /elege latvanyos:- )/
ossz vw csoporra nem birtam epeszu valaszt kicsiholni tobb idot meg nem cseszek el ra, ha vkiek vana kedve csinlaja megudv
neduddki
mod: ABE: nem 64 az a 55?:- )
-
ABE
őstag
válasz
neduddki #47852 üzenetére
Ne túlozz, van azért még bőven szívódízel. Csajomnak is az van.
Oldtimer? A VW kikéri magának: GOLF IV SDI
Oké, legyen egy 2004-es Peugeot Partner is példának.
-
kételkedem
addikt
válasz
neduddki #47836 üzenetére
Én a ccm alapú válogatást sem tartom igazságosnak!
Miért NE utazz Porsche Cayenne-el Moszkvában
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #45505 üzenetére
Švejk-et semmiképpen - bár Ő is cseh - egyrészt mert talán sosem élt, másrészt mert jó arc volt, ha mégis
Igyazából azon csodálkozom, hogy simán elközlekedik a normál emberi szélességű ajtókon úgy, hogy sehol nem szorul be az arca - de biztos valami speciális térgörbítést használ, nyilván ahhoz is ért annyira, mint ASU-khoz
( ASU=Levegőbontó berendezés )
Hihetetlen figura - és van még egy szép napom vele - a másik két figura jó fej, de mint ahogyan az általában lenni szokott, itt is a legjobban nyalni képes van a hierarchia csúcsán - nem is lesz belőlem nagyfőnök soha a büdös életben
Nem baj, délután ha minden igaz lesz pár szééép pillanatom - utána meg majd meglátjuk
Egyébiránt gyóreggeltet!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #45516 üzenetére
hátdemostna. szakmai kérdéseket nem szívesen hozok fel, bizonyítva hozzá nem értésemet, kevés kivétellel, autókról szerénységem tiltja hogy sokat beszéljek, költészet, festészet nem annyira az én műfajom, fényképezni szeretek csak nincs hozzá gépem elég jó, focit néha elnézem de nem vagyok rajongó, mi maradt még...
ja, szexazt meg szeretem, csak ahogy Tim kolléga megjegyezte, állandó készlethiány uralkodik. és legalább némi verbális kielégülést megpróbálok letudni, több-kevesebb sikerrel
kollégák már elkönyveltek szexista őrültnek, de épp ezért szeretnek is, úgyhogy nagy baj nem lehetszegény Dylent is elriasztom ezzel a látszólag kétértelmű hülyeségemmel
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #44244 üzenetére
Most tegyél a szememre hányást...!
De nem nyert, mert ott, ahol az eset történt, kétirányú az utca... csak a sarok mögött egyirányú. (Ez a BAH-csomópontnál van az OMV kút mögött)
amúgy a képen az is látszik, hogy egy autó épp' bemegy szemben az egyirányú utcába...a legviccesebb az volt, hogy intézkedtek a rendőrök, ott álltak villogóval, és azalatt is volt pár delikvens, aki a közeg mellett akart szemben bemenni
-
válasz
neduddki #43180 üzenetére
Most már nagyjából a helyén van az egész (a keresztcsont mindig is a helyén volt), csak a terhelést nem bírja még, most ahhoz szoktatom.
Kidus: A Diablo 3-ra én is kíváncsi vagyok. Ritkán veszek játékot, de ennek ott kell lennie a polcomon! (Főleg, ha már végre megveszem a polcot is, és felfúrom a falra.
)
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43171 üzenetére
Küldök én olyan mustot, hogy egy hétig le sem szállsz a nagy fehér porcelán kamionról
Tegye fel a kezét, aki kóstolt már meggybort!
Kedvesem testvérééknél járva a sógor jelölt kínált meg belőle - valami eszméletlenül finom, irgalmatlanul alattomos, mert édes, 15fok környéki szesztartalommal - itatja magát ezerrel
De volt mellette finom balatoni száraz fehér nedű és vörös édes is - csillogott is a szemünk a pincéből előkerülvén
Jut eszembe - mezei pengét szánsz a torkomnak, vagy a kerámia pengéset?
neduddki: A közelmúltból nem tudok - nfs 6 után meghalt az ipar - a legjobb az nfs-ek közül is a Porsche Unleashed volt - nekem az az etalon...
-
válasz
neduddki #43171 üzenetére
Szerencséd volt, ez egy csigolya elmozdulás, vagy valami hasonló, amit helyre lehet rakni, láttam már ilyet. Gyógyulást!
A térdem kacifántosabb eset, a térdkalács sérült és mozdult el a helyéről, de szerencsére már a javulás útjára lépett. Járni már egyre jobban tudok, de a lépcsőket nagy ívben kerülöm, legalábbis felfelé.Bubu: Tudom, ahogy szoktad...
Kidus: Jó, hogy mondod... Holnap elő is ásom a Diablo2-t valamelyik doboz mélyéről. Minap kerestem valamit, és úgy rémlik, hogy azt láttam az egyikben...
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43166 üzenetére
Talált, süllyedt - Tiéd az általad kiválasztott, pénztárnál kifizetett sör, melyet elfogyaszthatsz esti magányodban
Véncsont: Duke Nukem 3D, ahogy Mediddlo mondta
Az Általad említett játékokkal viszont sosem játszottam
Pisztillus: Eszem azt a nagy szívedet...
... sóval, borssal, kiskanállal, hogy jobban fájjon
-
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43163 üzenetére
Olyat nem ismerek, csak a német verziót - dermedve
#43166: Csak a hét fogást ne gyakorold rajtam, mert a röhögéstől inkontinencia zavaraim lesznek
Kidus: Valami van, de nem az igazi - az adott játéknak évek ( vagy talán évtizedek? ) óta várják a folytatását - minden évben ígérik, hogy most aztán végre kész, mégsem látta még senki
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43155 üzenetére
Keményen, mint a Rolling Stones
( Aki megmondja melyik játékban bukkant fel ez a benyögés, ihat egy sört hazafelé
)
Úgyis kéne valami szőnyegféle a kandalló elé, a Te bőröd pont megtenné - az Asszony is bolondul a macskákért és én is oda vagyok értük, jó helyed lenne nálunk
De egyébként a nyakamra tényleg ráférne egy kezelés - a sok üléstől mintha kezdene beállni a csapágyazása
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43152 üzenetére
Asszem ma macskát nyúzok - hihetetlenül szép ágyelő lesz Belőled
A hülye a legkevesebb ( mások is mondták már, de nekik sem hittem
) - na de ez... Vérlázító
Csóresz medve próbálja felnyitni a benzin leszívás rémétől rettegő márkatársad szemét és ez a hála...
Szia Pisztillus
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
neduddki #42093 üzenetére
Az fogalmam sincs hol van és már nincs idő utánanézni.
Eszement fáradt vagyok, nem hagyott aludni a macskám, meg eleve későn feküdtem le.
Rossz ez a rohadt ágy is, több mint egy éve ideköltöztem, úgy volt kicseréljük a fekhelyet, amikor jövünk ide, mert ez nem állapot, de persze most meg "jó ez, ne költsünk rá", így meg csak szenvedek, fáj mindenem állandó jelleggel, elnyomorodok stb. Fáradt vagyok nagyon.Jó reggelt!
Hány fok van a hegyekben kb? Rádió 30fokot mond mára, de a hegyekben? Mondjuk 20 lesz.
Mindig felpróbálom a fél ruhatáram -
válasz
neduddki #41931 üzenetére
Köszi, és gratulálok, ügyes vagy!
Komolyan nem értem az ilyen nyavajgásokat. Iskolába jár, mert az a dolga, ott meg tanítani csak úgy lehet, ha tudjuk azt is, milyen szinten áll a nebuló. Mert hiába kezdem el egyetemi szinten magyarázni az aromás diazóniumvegyületek kémiai tulajdonságait, ha azt sem tudja, mi az a benzol. (Ez most egy sarkított és kiragadott példa volt.) Puffogás OFF.
-
válasz
neduddki #38985 üzenetére
Ez meg egy Pentax K100D Super gép volt egy Tamron 18-200 obival. Külső vakum még nincs. A Varta R2U akksik kb. az 50. kép körül (még a háznál) megadták magukat (na ja, már vagy egy fél éve voltak a gépben és végigszolgálták a kolléganőm januári esküvőjét kb. 260 képpel), és a többit az előző este töltött másik R2U négyes vitte végig, közte néhány vakus sorozattal is. Most még egy ideig ellesznek a gépben...
Csabee. : Olvastam, hirtelen el is kezdtem keresni a képeken, hogy melyikük lehettél te...
Aztán rájöttem, hogy nem lehetett mindenki ott azon az esküvőn, ahol én is voltam...
-
zolynet
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
neduddki #38525 üzenetére
Néhány embert no name (lesz*rom azokat akik segíteni akarnak, nem hallgatok a tanácsokra) stílusa idegesít, néhány embert meg az, hogy ezt kis szürke barátunk szóvá is teszi, nem egyszer, nem kétszer. Egyik oldalon Vakegérke, másikon ng2.
Nem derült ki, hogy no name létező személy-e, vagy fikció.
-
Psychonaut
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #37689 üzenetére
Hogy olvastam-e? Azóta a galériát vagy ötször átpörgettem - azt hittem a hatosnál nincsen karakteresebb cápa, de ez, ez...
Gyönyörű...
A 2000CS-t volt szerencsém élőben is látni - és nekem nagyon bejött az eleje is - a fara pedig egyszerűen gyönyörű azokkal az íves lámpákkal
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest