- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
lehetséges, én mondjuk azt nem értem hogy miért kell szabályt sérteni, pláne egy Fórumon, főleg ha már régóta tag valaki.... én is sajnos már volt hogy illegális tartalmat linkeltem be, de utána eszembe jutott, és töröltettem a post-omat...
Privát üzenetekból maximum hány lehet? nincs lekorlátozva?
-
tildy
nagyúr
Budapesten egy 32 CM-es pizza ára kb 1300-1500Ft, Üdítővel simán lehet 1700-1800FT , 2000 Ft környékén egy 40-45 cm-es lehet kapni.
De tény és való vannak ilyen helyek, ahol ennyibe kerül a pizza.
A reklám meg torzít kicsit.
No dokinéni megvolt, szerda hasi ultrahang. ja és bolondember figyelmébe ajánlom, hogy nem lett igaza, újabb teszt szerint sem jön még a kis Mika, vagy Vimana. -
7
addikt
Idézzek a feladat végén a párbeszédből, vagy megtalálod magadtól is?
Bár igazából szarul írták le a párbeszédet... valahogy így kellett volna:Első: Nem tudom az összegüket.
Második: Tudom, hogy nem tudod. Az összegük 14 alatt van.
Első: Akkor már tudom a számokat.
Második: Most már én is.De egyébként ebben a hozzászólásban minden ott van, ami kellhet a megértéshez.
-
7
addikt
Hm.
Esetleg két megoldása van a feladatnak?Mod.: Nem, a 7 és 2 nem lehet megoldás, mert akkor egyből rávágta volna a szorzós srác, hogy mi a válasz, mert nem lehettek volna alternatív számpárok (egy volna, az 1 és 14, de ugye kikötöttük, hogy 1-nél nagyobb mindkét szám). Bibibiiiiiiii
Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest