Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Én is sokat gondolkodtam melyik legyen Panasonic OLED után.Mindenképpen nagyobb méretet szerettem volna.De sajnos akkor még nem volt a Panasonic-nak így a Sony maradt. LG CX-em is van a másik szobában,jó TV az is de annyira nem fogott meg. A nappaliban szoktam filmet nézni meg játszani.
Nekem a következőnél a szempontok: QD-OLED 83-as méretben.Nekem bőven elég 2 db HDMI 2.1, most sem használok többet a TV-n mert minden az erősítőbe van kötve.Meg jobb lenne ha minden HDR formátumot tudna.
Hangzás,rendszer,távirányító egyáltalán nem számít nálam.(Viszont a Sony távirányító a legjobb amit eddig használtam.)
Ezért is lesz elsődleges nálam a Panasonic. -
köszi az összefoglalót,

nekem nem volt sajnos időm nagyon rá, vendégségben voltunk . A Prime-on indítottam el a Gyűrűk ura sorozatot rajt pár percig , az eléggé meglepődtem annyira jól nézett ki meg a z új James Bond filmbe néztem bele ,UHD verzió volt.
Várunk akkor még hadd forrja ki magát vagy jöjjön Miniled a többi gyártótól. -
Pro Koryak
addikt
Annak sok értelme lesz, ha Vivid = Élénk módban tud ennyit, ezt normális ember nem használja.
Pana LZ2000 is tud 1200-1300nitet "Dynamic" módban.#80713 torma1981
Ha már HDR megjelenítő, akkor miért ne lehetne magasabb fényerő? HDR filmeknél egyszerűen "kinyílik" a panel az SDR-hez képest. Én pl. bírom nagyon."Nappaliban ahol nagy fényerő kell nem vennék OLED-et. Oda bőven elég egy olcsóbb tv is."
Ja, majd aki nappaliban használná az oledet, vesz inkább Technika, Navon ... stb. tévéket. Mondjuk az olcsóbb tévéknek nem igazán van nagyobb fényereje.
#80710 ricsip
Azért kérdeztem, mert nem igaz, a f.sz LG nem tud 10év alatt kijönni egy normális oled tévével, amit ne kéne foltozgatni.
-
Zsömica
aktív tag
Nekem a gyári falin lóg - de csináltam hozzá a neten talált 3.rd party-s talpakat ezüstre festett színben fémből, ha nehézkes lett volna felszerelni a lengőpolcom alá a nappaliban; de nagyon f@sza lett fellógatva.., sajnos így birizgálja a fantáziám az alatta lévő bútorzat feleslegessége..!
-
powerup2
addikt
Nagyon más a projektor és egy oled tv. A projektor előnye a nagy kép átló de soha nem lesz tökéletes fekete a fekete ami megközeliti az meg olyan árba van hogy nem tudod megvenni. Projektoroknál a hdr nem olyan mint egy oleden mondhatni sokkal gyengébb az egész. Lámpás projektorok esetén pl ha kalibrálva is van a lámpa élettartalmát tekintve folyamatosan változnak az értékek. A lézeres projektorok ez alól kivételek.
-
Yodamest
veterán
Hát ez érthető, de voltaképp ilyen esetekben amit vázoltál is, a jobb képminőséget cseréled el a kényelemért, hogy kevesebbett kelljen foglalkozni vele. Itt megint akkor egyéni szempontokról beszélünk, ami sokféle lehet. Arra, hogy minden nap és egész nap menjen lehet én sem vennék oledet. De ha máshogy döntesz a képminőséget biztosan beáldozod valamilyen szinten.
Az én felhasználási szokásaimmal, ahogyan utánaolvastam mikre kel figyelni, úgy érzem nem olyan nagy "munka" arra a pár dologra odafigyelnem, szóval nem nagy áldozat. A mai világban, amikor nem vagyok előtte, egyébként is úgy fair ha addig kikapcsolja az ember, ne menjen feleslegesen stb. szóval sok esetben ezek amúgy is magától értetődő dolgok, amiket egy lcd-nél is érdemes megtenni.
-
Calogero
addikt
Televízió Szolgáltatások
• Az üzembe helyezési szolgáltatás tartalmazza a termék kicsomagolását, telepítését, internetre és set-top-boxhoz történő csatlakozását, vízszintbe állítását, valamint igény szerint falra történő rögzítését is. Ezenkívül tartalmaz egy általános ismertetést az eszköz helyes működtetéséről.
• A telepítési munkálatok befejezését követően a keletkezett szennyezés felporszívózása.
Feltételek
• A TV-készülék telepítésének feltétele a vezeték nélküli internet és a kábel TV elérhetősége a telepítés időpontjában. A jelszóval védett hálózat jelszavának ismerete.
• Gipszkarton falazatra rögzítő súly maximum 15 kg.
• A falra történő rögzítéshez szükséges konzolnak kompatibilisnek kell lennie mind a termék méretével, mind annak súlyával. -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor