- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pickle Rick #80815 üzenetére
Ha jelentősen magasabb a listaár akkor nem biztos, hogy megéri, igen. Ha úgy nézem, akkor szűk 10%-kal többről van szó de 20 hónapra bontva, hát, mindegyik mellett tudnék érvelni.
Media Marktban amúgy 2 millió forint alá esett a 83G2. Vagyis 1999999 forint. Meg 6999 forint a szállítás.
-
törölt tag
válasz
Pickle Rick #80803 üzenetére
Május körül szoktak megjenni az első új modellek. A korábbiak ára is kb. ekkor kerül mélypontra, aztán elkezdik kifuttatni őket. Az újak pedig olcsóbbak szoktak lenni, mint az előző modellek voltak megjelenés után. De erre most nem építenék, a legtöbb dolog drágul.
Érdemes megnézni pl. a Telekom kamatmentes konstrukcióit. Ilyen pénzromlás mellett simán lehet, hogy adott modell úgy éri meg a legjobban.
Árukereső grafikonjaiból szépen látszanak amúgy a trendek.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #58080 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap futtattam gyorsan még1 tesztet. HDR windowsban kikapcs. TVn (zöld gombot nyomogatva) láttam FreeSync menuben hogy 120hz RGB 8bit a kép. Játék közben továbbra is van, hogy egy tizedmp-re fekete kép aztán vissza.. több alkalommal is. Csináltam képernyőfelvételt, visszanéztem, azon nem látszik... ez így szerintetek is kábel lesz akkor?.. én arra tippelek ebből.
-
n4nom4n
csendes tag
válasz
Pickle Rick #58066 üzenetére
Van AudioQuest 22-ért is, az talán barátibb ár!
[link] -
DarkByte
addikt
válasz
Pickle Rick #58068 üzenetére
Internetről én ezt a kábelt gyűjtöttem ki valami fórumból (már nem emlékszem, talán Reddit?), amire többen azt írták gond nélkül megy vele a HDMI 2.1 (4K 120Hz RGB) az LG CX-el és nem kérnek el érte egy vagyont: [Zeskit HDMI 2.1 Cable 8K series]
De még nem rendeltem/próbáltam, mert egyelőre nincs ilyen kártyám ami ki tudna vinni ilyen jelet. -
Celtis
veterán
válasz
Ha az az alakzat ténylegesen egy vonalakkal határolt forma, akkor nem hinném, hogy kábel gond.
-
válasz
Legfrissebb fw a tv-re telepitve van? Vga driver, os updatek?
a yt-on rengeteg setup video van. Esetleg nezd vegig hogy mindent jol allitottal be.
A kabelhez: nyilvan nem kell 1.2m-ert kabel. Mondom valoszinuleg a sajat kabeluk is jo lesz 10-15-ert. Hivd fel oket es kerdezd meg h ajanljak-e. -
törölt tag
válasz
Nézd meg szerintem ezt: Club 3D CAC-1373
10 ezer forint körül mozog az ára. -
powerup2
addikt
válasz
Linkelt kábel teljesen felesleges kiadás
-
válasz
Ha tenyleg 4k 120hz-en hajtod oda kell a jo kabel mert kb ott mar kihasznalod a full savszelesseget. Milyen kabelt hasznalsz? En a helyedben a kacsa-audio-nezelodnek, ott kernek segitsget. Szakemberek ertik a dolgukat.
Nekem a sajat markas kabeluk van az tokeletes, igaz csak ps5-om es ott nem megy a 4k 120hz.
Pontosan milyen tv-d van? -
Madwe
nagyúr
válasz
Pickle Rick #51559 üzenetére
Nem kell
fw frissítéssel s pc módban vrrban kb minden jó, egyedül a flickering az ami még javításra vár. De vrr-ban továbbra is az oled a legkevésbé problémás panel jelenleg, fald-okkal több a gond.
-
válasz
Pickle Rick #36647 üzenetére
Szia igen, én így használom az E9-et.
-
nitro16
senior tag
válasz
Pickle Rick #35678 üzenetére
Én nekem szerda óta van meg az 55b9, amióta megvan nem látott tv adott (annyi, hogy rá lett dugva, felismerte és ennyi). Ha meglátod a rendes 4k filmet/sorozatot rajta, nem nagyon akarsz majd azután tv adó minőségget nézni.
-
válasz
Pickle Rick #35681 üzenetére
Pixelhiba előfordulhat, persze. De nálam a két Pana teljesen makulátlan.
-
renatto
őstag
válasz
Egyáltalán nem. Az esetek 99%-ban nem a beégés a fő gond, probléma esetén. 50 film/40 játék/10 tv nálam az arány és 2 év alatt nem égett be a B7... és a 9-es széria jóval ellenállóbb már.
-
válasz
Szerintem a tavalyi és az idei oledeknél a beégéstől kell a legkevésbé tartani. Persze ha valaki naphosszat ugyanazt a statikus tartalmat nézi, előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged