Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gtaati
üzenetére
Saját magát akarta nyugtatni gondolom

Rendszer újabb, bár sokat nem ad hozzá, hogy a menube ki rakja a streamingen fentlevő filmeket, sorozatokat. Gyorsabb is az alkalmazasok megnyitása egy picivel, újabb proci van benne. A mozgás megjelenités a beépitett lejátszóval egy fokkal jobb igaz, de nem annyival..C3-G3 már át fogja engedni a DTS hangot, ez már számit valamit, szóval ha mindenféleképpen cserélnél akkor várd meg őket szerintem

-
válasz
Gtaati
üzenetére
Egyébként csak akkor váltsd le ha valami bajod van vele, vagy nagyobb kijelzőt szeretnél, mert a képminőséged nem lesz jobb
igaz nem volt még bejáratva a C2-őm és itt volt még mellette a B7, de akkor volt egy kis "nem érte meg a csere" érzésem
Csak gondoltam segitek a döntésbe
-
-
válasz
ricsip
üzenetére
Ezért is gondolom azt hogy a k.anyjukat mert pl a C1,G1-C2,G2 tulajoknak ezt nem fogjak megtenni, mert ahogy Te is kiemelted a DTS átengedi, nem feldolgozza 😂 és ehhez nem kell pluszba chip ami ne lenne benne pár éves modellekbe, és nagyon sokan vagyunk akik a DTS valamelyik változatát használnák.
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Legyünk objektivebbek azért. Csak egy negativot hagytal ki a samsungtol, ami szamomra a donto volt, hogy elso generációs sasmsung OLED, nézzük meg 1 év mulva, vagy 3év mulva mit tudnak. Az LG-nek akkora előnye van ebben is hogy 6éve gyárt oled panelt.
5évig használtam a B7-emet, C2 vettem, és nem bántam meg. Amikor elköltesz 5-600k alaphangon egy Tv-re azért nem mindegy hogy mibe fekteted be. Legalább is számomra
-
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Nyugodj meg, nem fogod megbánni

-
Én serviio-t használok erre a célra, kiváló.
-
válasz
a.sebi
üzenetére
Annyit hozzátennék a fentebb irtakhoz, hogy a Samsung első generációs olede… nem merném megvenni nem egy kiemelkedő szerviz háttérrel.
Most vettem a 2. LG oledemet egy C2-őt, pont azért mert az előzőre 5ev gyári garanciát adott az LG egyszer élnem is kellett vele, házhoz jöttek és kicserélték a panelt. Csak azért mert a vékony panelba volt egy kis ív, lehet h amikor helyre raktam akkor csavarodott meg, nem tudom de egyszer véletlen észrevettem és nagyon zavart. Adtam le rá egy hiba jegyet, 1 hét múlva jöttek is.
Nem rég vettem egy Samsung soundbart, 180ezres kategória, felhívtam a Samsungot hogy recseg ha atmos hang megy rá, majd mondtak hogy vigyem be szervizbe ha biztos vagyok benne hogy tényleg rossz és nem én kezelem rosszul.. ott már elrohogtem magam a telefonba mert nem viccelek 20 percig próbált meggyőzni a csaj hogy nem biztos hogy rossz… az utolsó Samsung termékem. -
Megjött a 55" C2 -öm.
Igy elsőre a b7-hez képest képminőségben nem nagyon látok javulást, nyilván ha egymás mellé tenném lenne, de amúgy semmi még.
Ami előrelépés egyből az a webOS egyértelműen jobb lett... sebesség, dizájn, minden nagyon szépen gyorsan történik. Bár B7 sem lassú még, de ez jobb. Medialejátszó végre ki irja feliratnál vagy hangnál hogy pontosan milyen nyelvet tartogat, nem csak egy sorszámot kap a lehetőség
-
holnap jön meg a C2, van valami szin,kontraszt stb. beállitás amit érdemes megcsinálni majd rajta? Kiváncsi leszek B7 után milyen lesz...
-
Hali.
LG C2 eArc-on kiküldi normálisan az Atmos hangot? -
Attól szarabb az LG mint a Pana mert ha meghibásodik akkor nem g*ciznek hanem cserélik a panelt otthon nálad el sem kell vinni a tv-t stb?
ugyan márNem is akartam reagálni ezekre az idióta és felesleges hozzászólásokra de mivel nekem is lett egy panelcserém így megosztom a tapasztalatomat.
Oldalról belenézve a tv felső ívébe észrevettem hogy egy picit hullámos a tv éle lehet nem is a hullámos a jó szó inkább hogy van benne egy pici törés. Ami igazából 2 éve nem zavart mert észre sem vettem. Viszont zavart a gondolat hogy nem egyenes és leadtam hibajegynek az LG honlapján úgy voltam vele nem veszítek vele semmit max küldenek egy emailt hogy ez van ez nem hiba.
Leadtam a hibajegyet péntek de. 9kor délután 14kor hívtak, hogy érdeklődjenek és hogy sajnálják hogy hibát találtam benne.
Hétfőn a szervízessel beszéltem aki képeket kért a hibáról meg a számláról.
Ma egy héttel később jöttek cserélni a panelt. Úgy gondolom ez a prémium garancia, nem kellett bizonygatni semmit, látják hogy nem egyenes, kész.Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb, újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs.
Szóval akkor lett egy 55B7_ésfelem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az lehet hogy már csak placebó de mintha tényleg szebb élénkebb színek lennének.
-
Múltkor kérdezte valaki hogy mi az ami nem megy át a 100mbites lan-on..
Hát ez akad nálam: Game of Thrones S08 UHD 2160p_BD Remux_HDR - Eng TrueHD Atmos7.1
-
Alzánál azért van elég jó akció ma! LG OLED55B9PLA + ajándék LG RK7
-
válasz
renatto
üzenetére
Nekem is volt hasonló vagy ugyan ilyen problémám, kijött a szerviz és cserélték a panelt 10 perc alatt.
Nálam láttak elsőnek OLED 5éves garanciát annyit mondott rá a szervizes hogy sok dolguk lesz majd ezekkel..
Adott egy jó tanácsot is hogy ami nem HDR tartalom annál vegyem le 50-60-ra az OLED fényt és nem lesz baj vele később se -
-
válasz
janos666
üzenetére
Én annyit tennék hozza a témához ha meg lehet..
Küzdöttem evvel a jelenséggel én is, de nem akartam elhinni h átlépi a 100as határt valami.. pedig a filmek akadoztak, nem tudott bufferelni sem normálisan. Kezdem bele rágni magam mi lehet az ok és nálam van is magyarázat. És nem a 100as LAN
Tömören: Észrevettem hogy a hdd amin van a film nagyon pörög, 90% feletti terheltseg de semmi nem írta h miért. Végül arra jutottam h két ok volt: 1. a Serviio indexelt, nézte át az egész meghajtót 2. Windows is ugyan ezt csinálta saját magának, plusz vírusirtó is.
Amikor kikapcsoltam ezeket meg is szűntek az ilyen jellegű gondok, mondjuk annyit meg hozzátennék hogy sokkal erősebb gépem lett plusz a router is sokkal jobb. -
a nappali téglalap alakú az 5.1-et ki is lőttem a hátsó hangszórók elhelyezése miatt, (nincs hely) így marad a max 3.1.
Akkora bazihatalmas igényem a hangra azért nincsen hogy 200K+-ért vegyek valamit így belőttem erre a 120k max környéki árba ami belefér.. ez már minőségi javulás egy belépő 2.1 soundbarhoz képest amim van.
Rém egyszerű egy soundbar,összekötöm a tv-vel beállitok egy mozi/film módot és kész... a film Netflixen vagy a tv lejátszóján át jön, szóval evvel se kell bajlódni. -
Ki milyen soundbart használ a tv-hez? Gondolkodom egy LG sk8-ban...
-
válasz
Chaser
üzenetére
Akkor vedd meg valamelyiket és elvezd, használd egezséggel
ettől függetlenül a qled egy szar számomra.. várj egy kicsit át fogalmazom, pontosítom. Ha a Qledet a Samu nem úgy akarna beállítani pénzügyi szempontból szóval az árával hogy egyenértékű az OLED-el semmi bajom nem lenne vele, tökéletes középkategóriás tv ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ÉN is ezt használom évek óta, Serviio a legjobb erre. Ami külön tetszik ahogy a feliratokat kezeli.. nem minden feliratot jelenít meg a tv, de be lehet állítani miként kódolja és küldje ki a tv-re. Tökéletes.
Régen volt egy olyan problémám, hogy a gép valamiért közel 100% pörgette a HDD-t, de folyamatok között nem ment semmi, csak úgy vettem észre hogy a filmezés szaggatva ment, mivel valamiért a rendszer használta a winyót. Szerencsére ez megszünt, ki kapcsoltam minden indexelést, stb.
A lényeg h ez zavarta a hálózati filmmegosztást, viszont a 100mbites lan elég a B7V-nek, de ott van még a wifi ami olyan 150mbites. -
válasz
RockHaRD
üzenetére
Az a segítség hogy a hirdetés képen is benne van?
Amikor elmentél megnézni és nem vetted észre az nem az eladó hibája.. szerintem ő sem nézte. Biztos h nem venném vissza ezért...Egyébként megnéztem az enyémet most és nekem is van egy kis görbület mind a két oldalon ugyan ott. Pedig ez már egy új szervízes panel. De eddig soha nem vettem észre semmibe nem zavar.. nyílván egy próbát tehetsz a szervízbe az nem kerül semmibe, hátha..
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Arról volt szó hogy egy LG B7V OLED TV hangrendszere nem veszi fel a versenyt egyáltalán egy Soundbarral, és hogy vegyen mellé.. Nem linkelgettem, ajánlgattam különböző tipusokat sem...

-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Semmi off nem volt?? Hát én sem a külső médialejátszókról akarok olvasgatni itt! HA majd az érdekel akkor megkeresem a saját forumát..
-
válasz
Urdaran
üzenetére
Nálam is volt hasonló az 1 hónapos korában a B7V-vel. Keress rá forumba a nevemre raktam fel képet is róla.
LG honlapján leadtam a hibajelentést, majd aznap felhívtak már a szerviztől el kellett nekik küldeni a tv hátulján lévő matricáról egy képet. (sorozatszám stb.) Rendeltek hozzá panelt, 4-5 munkanap és itt volt.Aztán mikor megjött hívtak h mikor jöhetnek. Eljöttek házhoz, 30perc volt az egész panel csere papirozással együtt. Kis kellemetlenség volt a hiba, azóta is kiváló a tv. Filmek, ps4pro megy rajta szépen.
-
"minden annyit ér amennyiért megveszik." ez a nagy mákja az Apple-nek hogy ennyirt el tudja adni a cuccait

Persze nem is vettem kötekedésnek amit írtál, ezért van a forum hogy egymás nézeteit megosszuk.

Egybénként nézegetem hogy a macbook mellé kellene egy NAS aztán a filmek arról mennének..
-
-
hasonló tudásút töredékért? Na ne csináljuk a fesztivált

300K-ért veszek egy macbook airt 10órás aksiidővel nincs másfél kiló, telefonommal folyamatosan szinkronba van ha kell az egyiken ha kell a másikon érem el ugyan azt a PDF,exelt,world-öt és szerkeztem.
Ennyiért veszek egy újabb lenovo T-s szériát (T430van most) igaz h erősebb a hardver papíron csak ez nekem sehol nem lesz előny -
Használja valaki az LG tv-jet MacBook mellett? Arra lennék kiváncsi h a hálózati média megosztás,filmezés mennyivel másabb mint win géppel.
-
válasz
nemethchek19
üzenetére
Biztos hogy nem venném meg...
B7V-t is úgy mertem csak hogy 5év gari ami biztos hogy az LG-hez szól.. egyébként 1 hónap után kellett garisztatni
egy itthoni gyors panelcsere, és azóta is hibátlan! -
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
evvel azért vitatkoznék, mert több jó valódi HDR film van mint jó 3d-s a 3d 5éves pályafutása során
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
De ha HDR filmnél kikapcsolod a HDR-t akkor nem a fátyolos képet kellene látnod? Mert a Passangers filmnél próbáltam és az olyan volt..
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
pont most néztük meg, tetszett benne hogy nem akarta komolyan venni magát és így lett jó, nézhető. Minőség teljesen rendben volt, az etalon még mindig az új Szárnyas fejvadász minőség terén -
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Sajnos ez az emag mindenhol feltünik és csak negatívan.. Munkatársam mosógépe első pillanattól fogva rossz volt, nem lehetett vele mosni annyira rászkódott.. kijött az Emag szervize mert ugye nem gyári garanciás, és azt mondták hogy ez jó mind így működik..nem részletezem tovább a lényeg az h 3 hónapig nem tudta használni, mikor is kihívta a samsung szervizt és egyből megmondták hogy rossz a dob ezért kicserélik az egész mosogépet és be hajtják az Emagon...
Szóval ki teheti kerülje őket!! -
Hát aki nem látja a különbséget a HDR meg egy SDR között annak felesleges is drága tv jó lesz a régi lcd... nem tudom eldönteni hogy tényleg nem veszi észre vagy csak itt osztja az észt?!

Igaz, a forrás nem mindegy, mert nekem is át váltott a tv az új Justice League 4k HDR filmnél de hogy minek nem tudom.. Én naiv azt hitem, hogy ami új az már jó is, de minőségben meg sem közelíti az új Szárnyas fejvadászt. Az valami eszméletlen. A legutóbbi Trasformersről nem is beszélve..igaz a sztori csapnivaló de látvány nagyon jó. Konkrétan megmaradt egy jelenet ahol világít az égbólt minden részlete látszik de a téma még is egy emberen van, ami szintén kifogástalan. Pazar.
-
-
Szoftver frissítésen átesett az LG B7V-m, tudja valaki mit hozott az új szoftver?
-
válasz
Faresz29
üzenetére
Én nagyon nagyon keveset nézek tv adást, szóval inkább semmit.. Ps4 pro megy rajta meg 4k film, én erre vettem és tökéletes. Nem váltanám le semmi másra. Ez a beégés is olyan, hogy ha véletlen ne talán előjön szólsz a szevíznek egy hét múlva hozzák az új panelt és 15perc alatt papírmunkával együtt ki is cserélik a házadba. De nagyon ritka az akinél ilyen hiba van, főleg h 17'-es modellektől felfelé, ugye mindjárt itt vannak az idei modellek.
Ha van valahol kiterjesztett garancia ami a gyári 2év garit hosszabbít az nagyon jó vétel!
-
B7v nem fog egykönnyen beégni...
egyébként meg a legutolsó gondolatom az hogy hogyan is tudnám eladni
szerintem ezt soha nem adom el, ha egyszer lecserelem akkor is inkább oda adom egy rokonnak.
Ps4-en játszom, volt hogy egy képernyőn maradt egy órát... az ég világon semmi baja. Mondjuk nem is 30as OLED fényen használom, akinek az jön be, tegye nekem 70en van, számomra tökéletes kép. -
Ha már fólia.. Decemberben jött meg a tv-m nekem se volt fólia rajta. Januárban gariztatni kellett, kijelzőt cseréltek és a szervizesek úgy hozták az új kijelzőt hogy dobozba, és azon rajta volt a fólai, kérdeztem is hogy milyen fólia, mire mondták hogy az azé van rajta, hogy ne hogy betörjön a kijelző és ha helyén lesz leveszik róla.
-
B7v megkaphatja a webOS4.0-at? Milyen változásokat hozhat?
-
LG-nél az 5 év gondoskodás garancia Dec.31-ig kelt számla, regisztrálás január 31ig lehetett.
Személyszerint nálam ez az 5 év gyári garancia volt az amiért végül úgy döntöttem hogy megveszem, úgy voltam vele ha nem is tökéletes az OLED technológia bármi van, 5 év alatt kijön úgy is, akkor meg cserélik, vagy ha nincs már ilyen panal akkor a számlán lévő összeget tudom elkölteni. Nekem megérte...
-
-
Egy másik topikban pont erről beszélgetünk..
Én hálózaton keresztül nézem a filmeket amik ugye 4K-sak és van hogy szaggat folyamatosan, van mikor nem.. észrevettem hogy a letöltésem se úgy megy ahogy kellene neki, van mikor nem indul el csak figyel a listába.
Feladatkezelőt megnyitva vettem észre hogy a rendszer valamiért pörgeti, használja a vinyót 99%-os kihasználtsággal, de hogy mire arra nem jöttem rá. Egy újraindítás segít neki, aztán megszűnik a dolog a filmezés is megy zavartalan. -
Én a Serviio alkalmazást használom, magyarul is tud, feliratot is szépen hozzá tudja rakni a filmhez, nem jártam még úgy hogy lemaradt volna. Tökéletesen megvagyok elégedve vele.
Hálozati megosztásnál arra figyelj hogy a technika elég legyen a 4K adathoz... Wifi háloztat 5ghz-en már jó nálam, de biztosabnak érzem a kábeles megoldást így Én azt használom a tv-be is -
válasz
Zsmester89
üzenetére
Elég volt a számla azt lefényképezték és már cserélték is a panelt, kb 15percet voltak itt, gyorsan, korrekten dolgoztak.
Hami33: Sajna lett egy függőleges csík a panelba egy pixel szélesen, 1 hét alatt megjött hozzá a panel hibajelentéstől számítva, jöttek is ki házhoz szervizelni mikor nekem alkalmas volt. Nagyon korrekt garanciás szolgáltatás
-
Aki a Telekomtól vett LG B7V-t attól kérdezném, hogy garancia levelet azt bármilyen formában kapott-e?
Számla van a Telekom oldalán, de gari levél az nincs, ma jön ki házhoz a szerviz és az is kell nekik azt mondták a telefonba. -
válasz
adamssss
üzenetére
Kicsivel több mint egy hónapja van meg a B7V és a star warsra azért mentem el mert sokára jön ki lemezen, de egyébként kicsit gagyi hatása volt a mozinak képileg
Nem is megyek csak ilyen nagy nevű filmekre ami érdekel majd..
Bekapcsoltam a tv adást karácsony tájékán és elfogott a nevetés hogy mennyire gagyi az is ami HD csatorna néven jön..Szóval ez az egyetlen negatív a tv-vel kapcsolatban számomra, hogy könnyű hozzászokni a jó tartalomhoz, aztán ha látok valamit ami felét sem üti meg képminőségbe nem bírom megnézni mert zavar
-
Akinek esetleg nem jött még meg az LG-től a visszaigazoló email az 5év gondoskodásról az regisztráljon újra.. Január 31ig van a határidő.
A héten adtam le a szervízigényt a B7V-re és rákérdeztem a kibővített garira mivel nem kaptam emailt róla,és az LG-s srác mondta hogy volt egy kis időszak amikor baj volt a regisztrációval az ő részükről és nem dolgoztak fel jó pár kérést, vagy inkább nem jól. A lényeg az hogy újra el kell küldeni aki nem kapott eddig róla semmit
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezért is nem látom értelmét hogy elköltsek 100+k-t egy külső lejátszóra, valahogy értelmetlen kiadásnak tűnik számomra, mivel eddig minden sorozatot és filmet megevett amit adtam neki 720p, 1080p vagy 4k hdr-ben.
Kicsivel több mint egy hónapja megvan a tv-m, sok idő elment a kalibrálásra, hogy milyen tartalomhoz mi a legjobb megjelenítés számomra, mindent megtudtam oldani a tv beállításain belül.Egy kicsit off:
Médiába nézegettem 120ezer környékén lévő JBL/LG hangprojektorokat evvel a kategóriával van valakinek tapasztalata? Nyilván a Dolby Atmos hangra nem gerjedek, nem is fontos, viszont a 3éves belépő kategóriás Samu hangprojektrom úgy érzem nem igazán jó, fogalmazzunk úgy

-
válasz
Partizan182
üzenetére
Addig bent volt szervizbe???

Lehet csak akkor adom le ha zavarobb lesz..Sakal83: mindjárt jobban hangzik

-
Valaki szervizeltetett már az LG-nel panalhibas tv-t? Mennyi idő lehet?
-
LG b7v-nél Járt már úgy valaki hogy nem volt jó egy csíkban a pixel? feketénél nem látszik szóval ki tudja kapcsolni de minden másnál egy fehér csík keresztbe...
-
Nekem ps4 pro-nál csinálta már 2x is ezt, mind a kétszer ki be húztam a hdmi kábelt a tv-ből és jó lett. Elinditok egy játékot és az első menübe normál majd amikor belép a játékba megkapja a HDR jelet és át volt a tv, arra gyanakszom h ez a váltással lesz valami gondja, kb minden nap játszok és eddig 2x csinálta csak, szerintem egy sw frissités tényleg megfogja oldalni, főleg ha egyre többen jelzik az LG-nek a hibát
-
válasz
envagyok
üzenetére
Az a baj h kevered a szezont a fazonnal.. minek ide ilyen hülye processzoros hasonlat? Nyilván nem a gyártási költség többletet fizeted ki, hanem a kifejlesztése arat a drágább procinal.. az h mennyiért állítják elő nem releváns.
A 4K HDR OLED témához annyit hagy szóljak hozzá, hogy ha lesz egy neked is és úgy írod le ezeket még talán érdekelne a véleményed de így egy kicsit vicces.. Ferrarit is azért nem vennél mert az opellal is eljusz A-bol B-be? Ugye nem hiszed azt h miattad lesz olcsóbb a Ferrari?!Nem is szeretnek többet a témával foglalkozni de ez úgy kijött belőlem miközben megláttam mit írtál

-
-
Most beijesztetted egy olyan dologgal amit sokan észre sem vesznek..

Nyugodtan vedd meg, az 55colost, nem lesz vele semmi baj. Én filmezésre, sorozatozásra és játékra is használom egy ps4 pro-val karöltve. minden igényt kielégít, ha meg valakit nem, az szerintem már személyes probléma
Ami külön tetszik a tv-ben hogy ha valamiért csak 720p-s sorozat részt tudok adni neki akkor sincs az hogy csúnya lenne a kép, szépen skáláz felfelé.
Egy kis félig off:
Telekom optikán jön a tv adás.. hát valami iszonyat gyenge minőség.. HD adások se az igaziak. -
Ugye nem komolyan gondoltad ezt a választ? írtad volna off-ba legalább.. ha fogalmad sincs róla.
zotyi8: Természetesen,szerencsére tudja, nekem automata felismerésen van, ha érzékeli hogy több mint sztereó akkor átvált más hangzásra, jobb felső sarokba (ahol a HDR jelzést is jelzi) megfog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de megvárom lesz e DTS támogatás visszafelé az LG-nél.. ugyse lesz

Vhiktor