- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
üzenetére
én voltam a hülye, csináltam oda photoshoppoltam a különböző méreteket a nappaliba, és az alapján dőlt el, hogy túl nagy. Ha csak simán megrendelem, akkor valsz nem küldeti vissza.
Mindegy, átadták a futárnak a C2-t, holnap/pénteken megjön, kipróbálom, és az egyiktől elállok 1 napon belül. LG volt eddig is, 2013 novemberi volt az ec930-am, igazából az kell, hogy ne kelljen aggódnom firmware frissítéseken, cska lehessen gondtalanul használni és kész. Szerintem az én felhasználásomra az LG is tökéletes lesz, majd kiderül, pár napig mehet mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor