Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ma 11-kor megvolt a műtét, kiszedték a két beletört gyökeret.
hát gyerekek... olyan profin, fájdalommentesen, minden lépést folyamatosan mondva, minden kérdésre válaszolva szedték ki azt a két szart, hogy csak ámultam. mindennel együtt (papírmunka, érzéstelenítés, kiszedés, varrás) 45 perc alatt voltunk meg.
féltem, ideges voltam, de miközben csinálta a doktornő és éreztem hogy nincs baj, érdekes módon nyugalmat, sőt boldogságot kezdtem érezni. aztán mondta, hogy kint van egy.... aztán a másik. aztán varrogatott.
szuper csapat, szuper ellátás. első állami "kórházi ellátásom" volt, sokkal rosszabbra számítottam.persze most, hogy kezd múlni az érzéstelenítő hatása, már van sajgás, elébe is mentem némi flectorral

túl vagyok ezen is.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Durva, hogy ennyire vagod a szektas szokasokat. Korabban tag voltal, csak kiugrottal?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
google uri geller putyin

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
adjatok valami linke,t hogy aki kő alatt él az is tudja mirű' van szó

-
parandroid
félisten
Azért nem lennék Putyin helyében. Szerencsétlen élete hátralévő részében csak meghajlított kanalakkal tudja majd kevergetni a teáját…
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én értem én, csak na
[kép]
éppen még bótolni, postázni, autót elővakarni, bepakolni, meg elindulni kellett volna, aztán térdig érő zuhatagban ez nem jó. De aztán elállt, elindultam, és kellett 3 teljes nap, hogy az agyam meg a szervezetem kiengedjen az elmúlt hónapok nyomásából. Komolyan nem volt még hogy ennyi idő kelljen hozzá, többnyire a reggeli megérkezés napja, meg az éjszaka elég volt, de most nem. Szellemileg, fizikailag, mindenhogy rohadt fáradt voltam, a stressznek már fizikai tünetei voltak. Most viszont már parti fenyőillat, 27 fokos tengervíz, úszkáló és sült halak, főtt kagyló, fügelekvár, napsütés, száraz meleg vesz körbe, így most már perpillanat jól megvagyok. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jó tudni, hogy ha megyek majd Októberben a nagy viz túloldalára, érdemes csomagolnom egy-két rúd szalámit; a sok nyomorgó örülni fog neki.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
mi itt idehaza tudjuk jól, hogy nyomorogtok, megfizethetetlen az élelmiszer, már meleg vízre sem telik és hazudtok
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kata kapott a minap egy távoli ismerősétől egy aggódó sms-t, amiben tapintatosan érdeklődött az illető, hogy tényleg nyomorgunk-e, megfizethetetlen az élelmiszer, és már meleg vízre sem telik, mert mindenhonnét ezt hallja, és nem tudja, mit higgyen. Próbálok lélekben mindig felkészülni a kérdésekre, amiket a ‘haza’látogatásnál kapunk, de mindegyikre egyszerűen nem lehet.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát ott átoperálják az óvodásokat...

Legalábbis azt mondták az emeggyen...
@Mikrobi: minden szavad Arany, de van közte néhány Petőfi is... :)
Szerencsére a magyarok többségében nincsenek ilyen elemezgető hajlamok...
A soros miatt van, és kész -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
és közben melengeti szívüket a tudat, hogy a nyugat hanyattlik

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Én határozottan emlékszem, hogy 2012-ben, amikor költöztünk ki, és rohadt sokat jártam oda-vissza a német pályán, akkor ugyanígy 1,70 eur körül volt a benzin literje, mint most. Mondjuk arra is emlékszem, hogy akkoriban 285 ft körül volt egy euró… Közben infláció, meg kisfaszom, szóval elvileg most kicsit olcsóbb is a benzin reálértéken, mint akkoriban volt.
Közben olvasom a híreket, hogy ilyn szervezetek kerülnek csődközelbe a ‘hirtelen megugró benzinárak’ miatt. Emberek, nem a benzinárak ugrottak meg, hanem eddig a közösből volt fizetve a jó része! Árammal, gázzal uganez a helyzet. Hirtelen ott a rekord alacsony fogyasztás. Éveken keresztül ment a pazarlás, mert úgyis olcsó. Hát nem, nem volt az eddig sem.
És akkor a szigetelés, meg felhasználásoptimalizálás helyett jönnek ilyen faszságokkal, hogy fűtsünk fával, mert úgysincs még kiirtva minden erdő, meg elsivatagosodva a fél ország, meg nyissunk lignitbányákat, hogy belefulladhassunk a co-ba, so-ba, meg a szilárd részecskékbe. Abba bele se merek gondolni, hogy mi minden szemetet fog égetni a vidéki népesség most a télen, de ismerve a viszonyokatlesz ott minden azolajos rongytól a csíkokra vágott autógumiig. Az ablak alatt,eg közben süvít be a szél, aljzat nincs szigetelve, tető beázik, a falmeg 15-ös tégla, vakolatlanul.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
úgy szeretlek...
:-*TEgnap anyukám közölte, hogy nem hall a telefonon, szóval lehet, hogy most már kezd tényleg meghalni az ájfón. Át kellett mennem a pixelre visszahívni....
Ja, és 40%-on simán képes már kikapcsolni.--------
és ha már az egyéb tényezők.
ahol most vagyunk, Alsóörsön:
még mielőtt ideértünk, valami volvós beletolatott lendületből valami villanyoszlopba, és a szomszédnéni (kb. Aeditke néni , mint a napirajzban) ezen pörgött órákon át, hogy az őrült mit csinált. De ilyen sipitozós / rikoltozós módon, egy sarokra elhallatszott
AZtán jött az e.on-os létrás autó, aki javította a villanyoszlopot.
Van 71-es út, meg vonat, kb. 100 méterre. a vonat brutálisan zakatol, pedig elvileg tavaly újíotta fel Lölö cége.
Aztán tegnap éjjel elindultak a 71-esen a kamionok is (gondolom, hétvégén kamion stop volt) és szétesnek az úthibákon (2 utcával feljebb is érzed a házban, tök durva)
ma órákig prüntyögött a környéken family frosztos autó, a másik szomszéban véstek valamit
egy harmadik szomszédban pedig ácsok dolgoznak
szóval zajlik az élet. De flex még nem volt....
de itt már csak holnapig maradunk, nem tudom, hova menjünk utána.
AZ autóm céges, azaz már picit rövidebb útra elég a keretem...
de remélem, megoldom az üzemanyag-hiányt végre. -
válasz
parandroid
üzenetére
nekem 4 ájfónom volt az elmúlt 7 évben, mindegyik lefagyott időnként...

szóval, völkám, tu dö ríl vörld.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk a MacOS az egy fos stabilitas szempontjabol igy par gep alapjan, de az iOS eleg jol megy.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
4-en vagyunk a családban, 8-10 éve mindenki almázik, a levetett cuccok meg mennek mindig tovább, még az 5c, meg az 5s is működnek napi használatban, megvan még két levetett 6s is, két xs most lett lecserélve, azok is mennek tovább. Szóval 10 év alatt kb 15 almás telefont vettem, de ilyet én még nem láttam. Úgy általában szerintem fagyást sem. Pedig a nagyik pánikba esve keresnének, ha akár a náluk lévő öreg darabokon valamit nem találnak, nemhogy ha nem működne…
Amúgy nem is omlottam volna így magamba, ha ez nem első eset lenne. De minden nyerő széria megszakad egyszer…
p
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
hmm érdekes, nekem se a 4s se az 5s se a 6s se a mostani 8plus nem fagyott még soha, ha jól emlékszem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Használod te a telefonod? :-)
A 6-osból és 7-esből készült SE-ket kaptam anno cégesnek, mindkettő heti 1-2 alkalommal fagyott. Legtöbbször ujjlenyomat leolvasásos feloldás után és levél küldésekor. -
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
"It just works"
-
parandroid
félisten
Basszus, ma reggel lefagyott az iphone-om.
10 éve nem történt velem ilyen, a 3GS óta használok almát, egy világ dőlt össze bennem.
Egszerűen feloldásnál végtelen ciklusba került a napocskázás (homokórázás) a lockscreen pillanatnyi felvillanásával. Még jó, hogy van ipadem, meg tudtam nézni, hogy kell force resetelni, mert fogalmam sem volt.
p
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó de hát már modorban is akkora volt a szárazság, hogy kiszáradt a Tarna, vagy valamelyik folyó.... Szóval kellett az már.
Végül a Balatonra jöttünk egy kis airbnb-be.
Kellemes 25 van, sirály.
Mondjuk, hogy a 71-es út és a vasút ilyen hangos 100-150 méterrel odébb, azt nem gondoltam volna. (Persze ez a nem jó az airbnb-ben, hogy sosem tudod pontosan, hogy hol van, csak miután már lefoglaltad...)@Boci: jobbulást...
Lehet, egyből szájsebészhez kellett volna menned... -
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Még vagy 2-3 napig fog. Utána meg még pár napig eltart, mire lemegy a duzzanat, és visszanyered a fejformádat. Addig marad a krumpli. A héten melót ne igen tervezz. Meg a szájsebészet utáni hétre sem.
Lányomnak nem tudom, mennyire volt bonyolult, de tekintve, hogy előre röntgeneztek, meg minden, tudták, mit kell csinálni. Az összes bölcsességfoga feküdt, nem tudták, hogy meg fignak-e indulni, de tekintve, hogy épp készen lett a sokezer eurós fogszabályzása, amihez a telejs szájat szépen beállították, nem akartak kockáztatni. De legalább ingyen volt. Még a lónyugtató is, amit után a fájdalomra szedett. De amúgy még a suliból is kiírták egy hétre, már csak a gyógyszerek miatt is, amit szednie kellett rá.
p
-
Vérboci
addikt
köszi...
@parandroid: gondolom nem minden ember egyforma anatómiailag. a fő probléma esetemben a kanyarodó gyökér. szinte 90 fokban hajlik a fog felső részéhez képest.
az fogdokim már pedzegette, hogy ez szájsebészetes lesz, de ugye amíg panaszmentes voltam, minek piszkálni. most jött el a perc...
tényleg nem lehet panaszom az ügyeletes dokira. bár kezd aggasztani, hogy még mindig dől a vér a pofámból.... -
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Tudom,most sokan örülnek,de mihez a őszi időjárás már?
kérem vissza napot és meleget! -
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
nos... az ellátás kiváló volt, mindent megtettek, panasz erre nem lehet.
de 3 injekció, fúrás, vésés, 3 nekifutás és szumma 45 perc kín után az eredmény sajnos két beletört gyökér, pokoli fájdalom és egy beutaló a szájsebészetre
hosszúak lesznek az elkövetkező éjszakák...
-
Vérboci
addikt
jobb alsó bölcsességfogam kérésére ma reggel úgy döntöttem, hogy letesztelem a sürgősségi fogászati ellátást, hogy ne nektek kelljen

eddig minden nagyon európai. ketten vannak előttem, az asszisztens kedvesen köszönt és már be is szedte a taj- és lakcímkártyákat
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
már ahol...
a munkába járást, céges utakat nekem is, a magánhasználatot viszont én tankolom. nem sokat, mostanában havi 2-300km maximum, mert inkább a nagyobb sajáttal mozgunk.nincs nagy mintám, de tudok még céget párat, ahol hasonlóan van.
igazából nekem ez megfelel, az autóhasználat maga egy jelentős juttatás, amúgy meg bruttó alapbérre szerződök, abból telnie kell benzinre, gázolajra is. -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ne mondd nekem, hogy a sok projektmanager mind saját zsebből tankolja a céges lexust, ha le kell szaladni az adriára, mert megszakad a szívem mindjárt.
Tippre inkább azok a kisvállalkozók fognak szopni, akik a családi autót is a káeftére vették.
De amúgy 10 éve nem vagyok képben, szóval nem tudom, manapság mi járja arrafelé.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
amennyiben nincs magáncélra is használva.
-
-
ToBeY
nagyúr
Ez a benzin ár stop kezd a 'béka alá szépen begyújtott gáz' esetére hasonlítani...
Nem merik egyből eltörölni,inkább mindenféle indokokkal szűkítik. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Itt mordorban tegnap este 7 körül leszakadt egy órás zápor, aztán elállt. Ma hajnal 4 óta meg bibliai özönvíz van, és dörög villámlik szünet nélkül. Szerintem 4 óra alatt leesett vagy 3 havi eső. Szóval szabadságom első óráitól el is kezdődött a monszunidő, és majd két hét múlva visszatér a strandidő. Ha valaki tervezni akar..
És a szomszéd most kezdte el csinálni a rántotthúst...mer' annak papírvékonynak kell lennie, akkor is ha 5 centi vastag szeletből indul ki. Bár ha kinézett az ablakon, lehet hogy a bárkát ácsolja. -
ToBeY
nagyúr
Vajon van olyan topic,amelyik az weather app-kat tárgyalja ki?
Jó párat kipróbáltam az elmúlt napokban,de valahogy egyiket sem éreztem még 80%-nak sem.
Pedig nincsenek irreálisan magas elvárásaim,csak legalább aznapra találja el jó eséllyel azidőjárást. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szvsz benzin.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Bájdövéj, vajon mit fognak holnap a rendkívüli kormányinfón bejelenteni?
Hogy az apa férfi?
Hogy Soros miatt nem fenntartható az árstop?
Hogy Gyurcsány miatt nincs többé rezsicsökkentés?
Hogy augusztus 20-án 350 forint lesz a sör?
Hogy az ellenzék kint volt pride-on, és mind meleg?
Hogy nem lehet deviza számláról átutalni? Forintot meg havi 100 ezret lehet csak kivenni?
Hogy jegyre kapható csak a főtt kukorica a balatoni strandokon?
Hogy mindezt 50 évre titkosítják?Tippre rezsicsökkentős enyhítés/pontosítás. Nem hiába feküdtünk hanyatt Lavrovnak.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amúgy itt az ideje, hogy nyaralni menj, mindenfelé lángolnak az erdők...
szóval ráférne már egy Bleki - nyaralás!
Bájdövéj, vajon mit fognak holnap a rendkívüli kormányinfón bejelenteni?
Hogy hétfőtől nem 480, hanem 750?
"Holnaptól szopik a bálna,
megírta a Magyar Közlöny..!"
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
jövő hétre végre elszabadultam teljesen.
roadtrip-et terveztem volna, ilyen hegyes, kirándulásos, felmegyünk a tátrába életérzésre, az elmúlt évek legmelegebb nyarán, stb. Erre milyen idő lesz hétvégén? 3 nap eső a tátrában, 18-13 - 17 fok
de amúgy nem panaszkodom, hétfő-kedden is szabin voltam, és részt vettem egy 3 napos mini-tisza-túrán, így 14 év után, nagy királyság volt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ott nincs csipszadó hogy az elkerüléséért az összes valaha iható üdítőitalból mostanra keserű okádék utóízű 'nócukor-makszimumtészt' legyen?
Más: nem gyanús ez a szombati időjárás?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
A rizshez: tesznek még cukrot,sót és rizsecet,így lesz formázható a rizs a sushihoz
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha minden igaz, Oktoberben en is megyek megint par napra, a hizas garantalt.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a sushi rizs tobbnyire cukorral es ecettel van fozve, nemcsak amerikaban, ha jol tudom
-
concret_hp
addikt
tegnap arra jutottam, hogy valószínűleg a sushi az egyetlen étel amcsiba az amcsik nem tesznek cukrot, de szerintem még abból is van cukros

-
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Trillium sörfőzde a legjobb, ide menekültem át a children's museum -ból

-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Biztos, hogy nem igaz.
A -15 fokig futo klimak tobbsege ilyen homersekletlen mar boven nem tudja a nevleges teljesitmenyt, tehat egy 3.5kw klima ilyenkor jo esetben tud 2-2.5kw-t, de ez meg ilyen hidegben par keves.
Pont ez a problema, hogy romlik a hatasfok, mikozben Neked ekkor lenne szukseged tobb kraftra.
Ezert van a bivalens hofok, mert ez adja meg azt a homersekletet, ameddig mas futes nelkul, onmagaban a klima eleg futeni.
Amelyik -15-ig tud futeni, azoknal ez altalaban -7, a szoval ha csak erre akar az ember tamaszkodni, akkor ennel komolyabb kell, sajna. -
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
-15°C külső hőmérsékletig tud fűteni.
Olyan kérdéseim maradtak, hogy elég nagy-e a teljesítménye ahhoz, hogy kiváltsa a központi fűtést (mivel a max teljesítménye és a lakás energetikai felmérése is megvan, így a hatásfoka hiányzik); és hogy mindemellett változatlanul megéri-e a központi fűtés helyett.
Nem hiszek benne, hogy az elemzésekből kipottyanó 10 forint/kJ igaz lenne a működési tartomány szélén.BlacKSouL: nálunk nyitott ablak mellett 26°C lett ma reggel 8-ra, de valamikor muszáj szellőztetni. 25.5-re szoktuk lehűteni a lakást, szóval nem katasztrófa.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bivalens homerseklet lesz a fogalom, amit keresel.
Ez a legtobb klimahoz meg van adva, ez adja meg, hogy milyen kulso homersekletig elegendo onallo futeskent.
Atlag (nem futesre optimalizalt) klimaknal ez -7 szokott lenni. -
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt napokban éjjelre nyitvahagyott ablak-erkélyajtó mellett a lakásban reggelre 23°C, és 35% rel.pára volt.
Tegnap éjjelről ma reggelre 23°C, és 72%.
Az időkép szerint szombat délben Nógrád megye területén az átlagos páratartalom 30-35% volt, most 88-95%. -
FehérHolló
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Magyarorszagon biztos masmilyen van, de az en hoszivattyus klimam 0 celcius kozeleben mar nem nagyon tudja megemelni a haz homersekletet csak tartani a 22 celciust bent. Egy szammal nagyobb lehet mar tudna rajta melegiteni, de termeszetesen az epito ceg a minimalisan elengendo mertezesut telepitette.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha arra akarja valaki használni, akkor kelleni fog valami komolyabb cucc, aminek normális hatásfoka van -15 fokon is. Az meg drága.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Atmeneti idoszakban igen, meg a XI-ben, ahol jartal is.
NoLF: valamit lojjunk be jovo hetre, tamogatom
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát nem abban, amit linkeltél, hanem a másikban, a gázosban valóban tesznek utalást a jelleggörbére. Ez így már OK.
"Ha éves szinten belefér a kedvezményes mennyiségbe, számít, ha télen használok sok földgázt?
NEM. A kedvezményes mennyiség éves szinten, de időarányosan biztosított felhasználási helyenként 2022. augusztus 1. és 2023. július 31. között. Ettől függetlenül az adott számlában az idő-és fogyasztási jelleggörbe szerint adható kedvezményes mennyiség feletti mennyiséget hirdetményi áron kell fizetni." -
ToBeY
nagyúr
Most írtam be a villanyszámlát +50kW úgy hogy csak a másik szobába ment a klíma -igaz ott non-stop szinte.
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
szerencsére az MVM-nél vannak értelmes emberek.
Itt elég jól leírják, hogy mi a szitu. Mondjuk én értettem eddig is...
Amennyiben a kedvezményes éves időszakon belül kiállított (jellemzően havi) számlában elszámolt energiamennyiség nem éri el az adott időszakra kiadható kedvezményes mennyiséget, úgy a kedvezmény nem vész el! Az elszámolás az éves időszakban biztosítja 2022.08.01-2023.07.31. között a kedvezményes sáv mennyiségig az alacsonyabb árat. (pl. ha valaki diktálás alapján kérte az elszámolását, nyáron nyaralás miatt nem fogyaszt energiát és így a diktálás alapján kiállított számlájában nem jelenik meg fogyasztás, akkor az erre az időszakra eső kedvezmény mértéket nem veszíti el, azt később ki tudja használni az éves időszakon belül!)
-
Catman
aktív tag
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát ezt nem értem én se...
én próbálom úgy értelmezni, hogy úgy naparányos a kedvezmény, hogy mennyi ideje vagy előfizető. mint ahogy az éves szabit számolják annak a pályakezdőnek, aki szeptemberben áll munkába.
mert aki mondjuk csak decemberben szerződik, annak nem jár decemberre 1729 köb. szóval ha 365 napig vagy szerződve, akkor 365 napnyi kedvezményed van, de az mindegy, hogy ezt mikor "lövöd" el.
mert ha nem így van, akkor át lettünk baszva.máskülönben a fszom kivan ezekkel a matekozásokkal. annyiért kell adni mindent, amennyibe kerül, oszt kész. nem itt deriválni meg gyököt vonni, hogy akkor most hány gombócos a fagyi.
-
olvasom a mait.
nem értem. ha télen fűtünk, és nyáron nem, akkor miért is jó a "naparányos" elszámolás?
Hacsak azért nem, mert így lehet marketinggel eladni egy háromszoros emelést még a korábbiakhoz képest is?Be is indítom mindjárt a kazánt, hogy ki tudjam használni a mai limitemet is..
Ki kell használni, hogy nyáron vehetek rezsicsökkentett gázt, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android játékok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kérem vissza napot és meleget!