Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ma 11-kor megvolt a műtét, kiszedték a két beletört gyökeret.
hát gyerekek... olyan profin, fájdalommentesen, minden lépést folyamatosan mondva, minden kérdésre válaszolva szedték ki azt a két szart, hogy csak ámultam. mindennel együtt (papírmunka, érzéstelenítés, kiszedés, varrás) 45 perc alatt voltunk meg.
féltem, ideges voltam, de miközben csinálta a doktornő és éreztem hogy nincs baj, érdekes módon nyugalmat, sőt boldogságot kezdtem érezni. aztán mondta, hogy kint van egy.... aztán a másik. aztán varrogatott.
szuper csapat, szuper ellátás. első állami "kórházi ellátásom" volt, sokkal rosszabbra számítottam.persze most, hogy kezd múlni az érzéstelenítő hatása, már van sajgás, elébe is mentem némi flectorral

túl vagyok ezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest