- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy nem én mondom ezt, csak egy nálam hozzáértőbb véleményét fogadom el. Az orosz és kínai valamit nem fogadom el az ismeretlensége okán, de minden másra vevő vagyok amit az EU közösségi szinten elismer.
Azt viszont kategorikusan visszautasítom hogy bármilyen formában szándékoltan lebeszélnék bárkit is - a napi médiával szemben, ahol nagyon erős ferdítések mennek. Hány olyan interjút láttatok ahol kijavították a "az oltás megvéd a vírustól" kijelentést? Soha egy helyen nem hangzik el ahol nem szakértő az interjú alanya hogy ez csak a tünetek enyhítésére jó , de ez nem oldja meg azt a problémát ha a gazdaság nem indul be mert mindenki lázasan otthon (nem kórházban, naccucc) fekszik mert újra fertőződött és aktívan kiveszi a részét egy új mutáció kitermelésében?
Szóval kéretik az általam leírtakat a helyén kezelni - és nem belelátni olyat amit nem akartam

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest