Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy nem én mondom ezt, csak egy nálam hozzáértőbb véleményét fogadom el. Az orosz és kínai valamit nem fogadom el az ismeretlensége okán, de minden másra vevő vagyok amit az EU közösségi szinten elismer.
Azt viszont kategorikusan visszautasítom hogy bármilyen formában szándékoltan lebeszélnék bárkit is - a napi médiával szemben, ahol nagyon erős ferdítések mennek. Hány olyan interjút láttatok ahol kijavították a "az oltás megvéd a vírustól" kijelentést? Soha egy helyen nem hangzik el ahol nem szakértő az interjú alanya hogy ez csak a tünetek enyhítésére jó , de ez nem oldja meg azt a problémát ha a gazdaság nem indul be mert mindenki lázasan otthon (nem kórházban, naccucc) fekszik mert újra fertőződött és aktívan kiveszi a részét egy új mutáció kitermelésében?
Szóval kéretik az általam leírtakat a helyén kezelni - és nem belelátni olyat amit nem akartam

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs