Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet én vagyok itt a naiv, és túl optimista fószer, de én hiszem azt, hogy 1x lesz valamilyen úton módon, és formában változás ,ha nem is rögtön egyből, de szépen lassan, addig megpróbálok fent maradni a vízen, és most már arra az útra lépni hogy most már 30 évesen tovább képezni magamat olyan irányba amit nem csakhogy szeretek, de több pénzt is hoz a konyhára mint a jelenlegi irodai állásom, vagy valamiféle kiegészítési összeget kiszedni azokból a mellék tevékenységekből amiket szabadidőmbe csinálok.
Nem mellesleg én próbáltam külföldön egy 4 éve, egész pontosan Angliában, együtt éltem az ex barátaimmal, jól kerestem egy igencsak alap fizikai munkával, ami a raktározás volt, de 4 hónap honvágy után úgy döntöttem ,hogy vissza jövök ebbe a poros és koszos országba, mert hiába keresek havi szinten jól, közel 400 ezret forintba átszámolva a kinti fontot, nekem a lelki béke és a barátaim közelsége, meg azok az események, expok amik itthon vannak, azok kint nem voltak meg, abban a városban, ahol én Anglián belül éltem. Plusz indok volt amiért haza rongyoltam az Egyesült Királyságból, azaz, hogy a barátaimmal lehetetlen volt együtt élni, még egy valamire való saját szobám se volt kint. Hiszen úgy mentem ki hozzájuk hogy nekik már megvolt az albérlet jóval korábban, ami pont akkora volt hogy csak nekik felelt meg négyzetmétert tekintve. Én meg egyedül nem akartam külön költözni, mivel a társaság híve vagyok, kint meg összejön egy angol ill más náción belüli nővel, és ott letelepedni, hát kösz nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest