Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Mint konstrukcioval, semmi baj nincs vele, sot, kifejezetten szeretem a Mazdakat.
Nekem a SUV-val, mint letformaval van bajom, mert feleslegesen nagy batarok.
Azert Gretas kepet raktam be, mert nem ertek egyet azzal, hogy mindenki ket tonnas suvval jar, es az autoipar motorfejlesztoi vert izzadnak azert, hogy "csak" annyit fogyasszonak, mint a 15 eves, 3 literes benzinesem. Automataval. (10l korul jarok vele, vegyesben)
Es ez egy kombi, amivel ma epp egyben hoztam el egy Herman-Miller irodai szeket, de volt mar benne szobaajto (!!!), meg 4 ember osszes cuccal el tud vele menni nyaralni, es hasonlok.
Szoval ezek utan valaki magyarazza el nekem, hogy mi szukseg egy 5 meteres, 1.8 magas SUV-re, azon felul, hogy szeretunk minel tobb benzint elegeni feleslegesen.Es no offense, abszolut nem ellened szol a dolog, mert sajnos az egyteruek es az ertelemes kombik jelentos reszben ki is haltak a SUV-ok oltaran, tehat egy olyan vasarlo, aki praktikus autot akar, szinte muszaj, hogy ilyet vegyen.
Csupan nagyon haragszom az autoiparra ezert a tendenciaert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest