- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraraktam a pixelen a rendszert, mert valami folyamatosan merítette az akksit a háttérben, és ilyen 1,5 órás kijelzőidőim voltak... Jó, elvoltam vele egy darabig, mire belaktam, de most annyival jobb, hogy le se lehet írni, 1 óra 50 perc kijelzőidővel 60%-on tán még sosem álltam vele. (Igazából ez még a Nexus klónja volt, már akkor sem takarítottam le, amikor váltottam, mert lusta voltam... már akkor is tele volt valószínűleg szemetelve)
már azon gondolkoztam, hogy veszek egy újat, de most lehet, hogy még megtartom egy darabig.
--------------
De más téma. Ha már ezt a k. céges ájfónt is kell használnom, amin nincsen ugye jack dugó... csak ez a csodás apple lighnting
Ti milyen headset-et használtok hozzá?
Mert ez, amit adtak hozzá (earpods), ez nekem borzasztó. Nyitott is, meg lötyög is a fülemben, és a hangja is rossz (mert kicsi a fülembe).
Akárhogy nézem, ájfónhoz nincs ilyen hagyományos értelemben vett szilikonos "agybadugós" zárt fülhallgató...
éveken át ilyen 3 e Ft-os samsung headset-jeim voltak, és bejáratás után tök fasza hangjuk volt, és zárt volt, nem engedte be a külső zajokat, és tök jól bírták a strapát (nem úgy mint az egy-két 15-20 e Ft-os márkás kísérletem, amik 2 hónapig bírták)
Szóval, erre van valami javaslat? Ájfónhoz normális fülhallgató, nem ez a bud, ami a sztenderd?----------------------
Ui. amúgy most az újrarakáskor láttam, hogy a swiftkey-t már microsoft swiftkey-nek hívják....
szóval asszem akkor ennek is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs