Hirdetés
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraraktam a pixelen a rendszert, mert valami folyamatosan merítette az akksit a háttérben, és ilyen 1,5 órás kijelzőidőim voltak... Jó, elvoltam vele egy darabig, mire belaktam, de most annyival jobb, hogy le se lehet írni, 1 óra 50 perc kijelzőidővel 60%-on tán még sosem álltam vele. (Igazából ez még a Nexus klónja volt, már akkor sem takarítottam le, amikor váltottam, mert lusta voltam... már akkor is tele volt valószínűleg szemetelve)
már azon gondolkoztam, hogy veszek egy újat, de most lehet, hogy még megtartom egy darabig.
--------------
De más téma. Ha már ezt a k. céges ájfónt is kell használnom, amin nincsen ugye jack dugó... csak ez a csodás apple lighnting
Ti milyen headset-et használtok hozzá?
Mert ez, amit adtak hozzá (earpods), ez nekem borzasztó. Nyitott is, meg lötyög is a fülemben, és a hangja is rossz (mert kicsi a fülembe).
Akárhogy nézem, ájfónhoz nincs ilyen hagyományos értelemben vett szilikonos "agybadugós" zárt fülhallgató...
éveken át ilyen 3 e Ft-os samsung headset-jeim voltak, és bejáratás után tök fasza hangjuk volt, és zárt volt, nem engedte be a külső zajokat, és tök jól bírták a strapát (nem úgy mint az egy-két 15-20 e Ft-os márkás kísérletem, amik 2 hónapig bírták)
Szóval, erre van valami javaslat? Ájfónhoz normális fülhallgató, nem ez a bud, ami a sztenderd?----------------------
Ui. amúgy most az újrarakáskor láttam, hogy a swiftkey-t már microsoft swiftkey-nek hívják....
szóval asszem akkor ennek is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest