- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Was? Azért linkeltem aktívat, mert aktív átalakító kell HDMI > DP irányban. Gondolom nem sokan bohóckodnának aktív, drágább átalakító gyártásával, ha egy 10 eurós madzag is megoldaná a problémát.
De lehet tök hülyeségeket írkálnak ott a linken, amit beszúrtam, pl:
HDMI and DisplayPort are completely different from the point of view of the signals that they send down the wires, as well as the connectors that they use. However, a DisplayPort output has the ability to detect when it's connected to a HDMI display, and send HDMI signals down the wire to that display. This only requires a passive adapter or cable with the right connectors on each end.
The reverse isn't true because HDMI is an older standard, and such a capability has never been added to the standard in the meantime. A HDMI output port can't send DisplayPort signals because it doesn't know how to do that, and it's not required to.(passz, nem tudom megítélni, nincs időm most speceket tanulmányozni)
De az is lehet, hogy kukac nem véletlenül látta mindenhol, hogy ki van hangsúlyozva az átalakító iránya. Ettől függetlenü én elhiszem neked, hogy nálad működött, lehet hogy a te eszközöd tényleg okosabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest