Hirdetés
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
abban az időben magyarórán nagyon unatkoztam, így gyermeki szürkeállományom izgága mivoltából adódóan arra adtam a fejem, hogy valami hasznosat tanuljak.
többre mentem vele, mintha megpróbáltam volna megérteni a homéroszi eposzok elemzését - valljuk be, nem egy ütőkártya. vagy nem kerültem soha olyan helyzetbe, hogy az lehetett volna. a pí sok tizedesjegyig való megtanulása pedig jó móka volt, meg persze a hasonló gondolkodású padtárssal való verseny is - alulmaradtam ugyan, de az életben - akár hiszed, akár nem - sokszor jól jött, hogy egy teljesen felesleges számsort bármikor el tudok hadarni sokáig

így 23 év után is azt kell mondjam, megérte. bár már nem megy úgy, mint régen, de még mindig elő tudom néha kaparni, ami által teljesen hülyének néznek. ez a nézés pedig nekem mindent megér

(megjegyzés: azóta elolvastam a homéroszi eposzok nagy részét, de továbbra sem tudok velük mit kezdeni - eddig ér az intelektüell)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest