Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem a sört utálom amit kézművesnek hívnak, hanem azt utálom hogy kézművesnek hívják. Vagyis ha jó a sör akkor szeretem, ha nem jó akkor nem, de nekem nem ad hozzá értékben az, hogy ha kézművesnek hívják.
Mindegy hogy most sörökről beszélünk, sajtokról, kolbászról, almáról vagy tehénről, ne süssék rá mindenre hogy kézműves, mert elcsépelt, tartalommal, jelentéssel, értékkel nem bíró töltet nélküli kifejezéssé silányul. Vagyis süssék, mit bánom én, de mivel ugyanúgy van közte tökéletlen is, mint a gyáriak közt, nem minősíti az esetemben. Felkapták, meglátták benne az üzletet, a marketinget, és két éve mindent amit el akarnak adni azt úgy akarják eladni hogy az kézműves. De nem minden tökéletes és nem minden jobb a gyárinál ami kézműves. Én ez ellen tiltakozom csupán. Akkor ennyi erővel a piacon anyókák is kiírhatnák, hogy kézműves krumpli, kézműves paradicsom, kézműves tojás. Annakidején mondjuk ki is írták mindenre hogy bio. Akkoriban ez volt a divatszó.
Arról meg se a sörfőzde nem tehet, se én, hogy az ipát nem szeretem, és elég sok meg pont ezzel operál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest