- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
Uj ugyfel rendelt asztali gepet alkatreszbol osszerakva...
Nagyker aron csak az alkatresz $3500 dollar/gep monitor nelkul
Ezen biztos nem fog akadni a passziansz.
-
Vérboci
addikt
December 1.
Hannover, repülőtér
Hafferöder.
Habos, hűvös, finom. -
Jó éjt mindenkinek, a zInternet mára csukható!
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
látom, beakadt nálad is a vissza gomb. Vagy maga mindent kétszer mond, kétszer mond?

-
BlacKSouL
addikt
Androidos opera 43 esetében a scrollozás időnként megakadozik. Ha húzom az oldalt ujjal föl vagy le akkor is megakad néhány pixel után, és utána se fel se le. Se ugyanabban se másik mozdulatra. Ha gyorsan pöccintem akkor is csak mozdul kicsit, de ugyanaz. Aztán egyszercsak valamitől helyrejön.
Ez csak a 43-as frissítés óta van. Találkozott már ilyennel valaki? -
Geri89
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egy kicsit bővebben kifejtenéd? Van személyes tapasztalatod velük?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A Bare International próbavásárlásos oldallal, céggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes velük foglalkozni?

-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pontos számokat nem tudom, de tovább engedi szerkeszteni, mint amennyi ideig él a szerkesztés link (annak ugye csekély értelme lenne, ha mondjuk 5 percig élne a szerkesztési lehetőség, és megnyomhatnád 4:59-nél a gombot, de már nem tudnál semmit szerkeszteni, ezért van ráhagyás).
Igen, bármelyik böngészővel működik ami támogatja a vissza gombot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A sárról inkább ne beszéljünk. Sajnos nagyon szűk a hely, és nagy a forgalom fotózni, de ami itt most a 21-es négysávosítása címén van, az egy igazi klasszikus értelemben vett sártenger több hektáron. Amibe és amiből a teherautók, munkagépek folyamatosan hordják ki a főútra a sarat, földúttá változtatva azt száraz időben is. Erre jött rá a 8-10 centis latyak... Plusz leszűkítették az egészet, és szakadékot csináltak mellé, úgyhogy 2 kamion általában már tükörérintéssel megy el egymás mellett, különben leesik.
Na de majd ha kész lesz, svájci autópályákat fog idézni

-
válasz
parandroid
üzenetére
ha prémium vagy akkor asszem 15 perc a szerkesztési idő, nem?
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Holnapra biztos elmúlik, mert már december lesz. Addig is elmegyek még egyet futni. Biciklizéshez hideg van. Dunáig meg el lehet ugyan jutni a Majna mellett, az viszont odáig végig emelkedik. Pfff. Ja, az új minire meg nem megy fel a réginek a kereke, mert máshol vannak a lyukak (meg eggyel több is kéne). Feltettem ebayre, meg egyúttal néztem volna másikat is, de nagyon igaz, hogy a német venni mindent félár alatt akar, eladni meg 10 eur-val olcsóbban, mint az új ára - mégiscsak használt. Ez ilyenkor karácsonyi leárazásoknál nagyon durva, bolti árak rendesen az ebay használt árai alatt vannak egy csomó mindenben. Bezzeg ha én teszek fel egy hirdetést, hogy 2 évet futott 15” téli gumi gyári alufelnivel, 6-7 mm-es profillal 300 eur, alku nélkül, akkor a legnagyobb ajánlat, amit eddig kaptam 200 eur volt, de általában 150-nel jönnek.
Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.Lol, hiába járt le a szerkesztés, ha safarival visszamegyek, tudok még szerkeszteni, és engedi posztolni is.
Ez megy más böngészővel is? Már 10 perc fölött vagyok, és még mindig működik, vagy ötödszörre is, hehe.
p
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Szerintem is géppuskázzuk le.
Az megvan, hogy Magyarországon Január előtt nem nagyon szokott tél lenni?
A 3 fok, szakadó eső nem tél, hanem ősz.
A "hét fok alatt jobban tapad a téligumi" pedig egy marhaság.
Nekem is fent van a téli egy hónapja, de 7 fokban, száraz úton a nyárival azért komolyabbat tudok fordulni.Mondjuk én Kukac helyében a Jazzre dobnék egy normális négyévszakost, és kész.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
csak van egy biciklid? végig lejt a Duna mellett, gurulsz, azt' jóvan.
Ui. azért örülök, hogy futsz, és nem versenyszerűen gyalogolsz...

ui. @Kismalac: a monszun az meleg. ez meg hideg.
de, hogy bíztassalak, ahogy axl is megénekelte,
"nothing lasts forever, even cold november rain" -
-
BlacKSouL
addikt
Nézegetem merre milyen idő van, hát elhiszem hogy sokan havat se látnak egész évben. Ezeknek azért jelezném hogy mi már ma bokáig gázolunk benne. Mátrától délre meg alig őszi idő van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Banándoppinggal belefér az 2-be is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
JAjjmár, gyere te is, beleillenél a társaságba...

Biztos van alkoholmentes is.@Boci: .... és a végén jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből..!

-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na lássátok értem én a csíziót

A hétköznapokon nekem a bor akkor is vörös meg fehér (bár jellemzően fröccs), a sör meg világos
(mentségemre legyen mondva, én a szőlőnek csak birtokosa vagyok, és nem művelője, a bornak meg nem a készítője csak a fogyasztója. Mindenre van emberem
) -
BlacKSouL
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát ugye bort mink is termelünk, na nem olyan nagyban, de nem is annyira kicsiben. És hát igen, minden borász ismi erről beszél, hogy málnaízű meg parfümszagú bort kíván a nép.
A régi motorosok meg nehezen állnak neki pancsolni, megszokták a sűrű kékfrankost
Ez a rozé dolog meg... Tele vannak a boltok 2015 meg 2016-os rozéval és viszik... Meg nyáron fogy a legjobban, pedig kérem a rozé az primőr áru, frissen jó. Elkészül és meg kell inni.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Úgyis mindig azzal szoktak ijesztgetni, hogy be kell a migránsokat fogadni a lakásba.
De akkor nálad megvalósult
@Bitpork: a vastagbélrák az egyik leggyakoribb halálok a férfiak körében, és mégsem beszél róla senki, a szűrés pedig szinte nem is létezik. 5-10-15 év, míg kifejlődik, de az emberek csak akkor mennek el orvoshoz, amikor már fáj / vérzik / elzáródik, akkor pedig már rég késő...
Ez egy újabb szomorú tény a magyar valóságból. -
Éppen mai hír, hogy a bácsi (85 éves pont mint apósom, ráadásul egy lépcsőházban laknak) aki a száraz fehérbort szokta hozni páromnak és családjának, kórházba került. Felnyitották mert bélelzáródást gyanítottak. A műtőasztalon kiderült, hogy végső stádiumos daganatos beteg és a kifejezés legteljesebb értelmében inoperábilis - a kora és a daganat kiterjedése okán. Az elmúlt években én hordtam nekik a kis földlabdás fenyőfát karácsonyra. Most lehet hazaengedik, hogy a családja körében haljon meg.
Nem akartam telibe foschni a topikot, meg igazából semmi köze semmihez (mondjuk a bor emlegetése miatt jött fel bennem) de most kicsit megfeküdtem ettől, és jól esett kiírnom

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Mer' nem jó' tudod. Van a gyári bor meg a kézműves bor.
Ez csak 2.Amúgy tényleg érdekes, hogy a kézműves divatmarketingszót ugye a sörökre szépenjól ráhúzták, és vidáman tolják alatta a szekeret, míg a boroknál azért inkább kihátrálnak mögüle a borászok, akkor is, ha ők tulajdonképp kézművesek, de kérik inkább ne hívjuk őket annak, nem akarnak ezzel a szóval többet eladni, és inkább kínos.
És aztán ugye ahogy most pl. itthon nagy felfutásban van az ipa, merthogy most már minden kézműves főzde ipát biztoshogy csinál, most már a gigagyárak is ipáznak ugye. Borban ez volt a rozéfröccs. Hogy aszondja a borász(nem is egy), hogy ő ugyan nem nagyon tervezett rozét csinálni, de mivel többedik éve keresik rajta kóstolókon a rozét hogy megfröccsözhessék, hát csinált egyet a marketing kedvéért. Nem annyira sikerült jól, nem is a kedvence, de mivel húzós áron viszik mint a cukrot, hát igyekszik a farvizén behúzni amit be lehet. Ráadásul mivel azt a rozét divatterméknek szánja, ott meg az a jó ha markáns a cucc, hát ennek egyetlen termékének ad fajélesztőt, csak legyen szépen parfümös, édeskés, fűszeres... pont mint a gyáriak.Meg ilyesmi
-
válasz
parandroid
üzenetére
Megteszed, le Sorosbérenceznek! Akkor a határon hazalátogatáskor véged lesz mint a Twin Peaks-nek
Hát már a Pécsi poló válogatottra ráhítták a TEKet, mert migáncsosan ültek a buszukban! -
-
ToBeY
nagyúr
Már tudom hogy esik a hó,mert mindenki kipostolta instara.

-
kraftxld
félisten
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
megértettem persze, továbbra is harmonikus jó kapcsolatban toljuk.
De a 60 fajta bort nem értem... fehérből van a kisfröccs, a nagyfröccs, vörösből a vadász... 57 még hiányzik.

+1 a forralt bor (abból a vörös meg a fehér kettőnek számít???)
Elmozdulnék egyszer én is ilyen borkóstolósdira. Vagy inkább borvacsorára akkor már. Csak egyrészt akkor buszozni / taxizni kéne, másrészt mifelénk ritkán van ilyesmi. Ahol meg ami van, ott meg nagyon angolkirálynősen tolják.
Szerk: bár most rágugliztam és van egy 7900 / fő-ért. Az mondjuk jópofa. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na és megértetted?
Én pont a novembert biztos nem akartam volna megtartani. Mert akkor szombaton nem tudtam volna mind a 60-féle bort végigkóstolni. Persze így se tudtam csak vagy 25-öt, de nem kapacitás hanem idő hiányában. Meg hát nem kiköpős hanem lenyelős verzióban nyomtam, és az utolsóknál már kezdett bizonytalanná válni az illat és ízérzékelésem is. Rossz borokat nyilván nem kóstoltam, vagyis úgy mondom nemigen volt, esetleg kevésbé kiemelkedő. Voltak újdonságok, érdekességek, visszatérők, meg kedvencek is. Azért az sokat mond a hozzáállásokról, hogy nagyjából azonos érkezési idővel, amikor én még épphogy kacsingattam a fehérek felől a rosék felé, de még találtam érdekeset a fehérekből is, akkor már volt aki a harmadik féle vörösét itta. Persze olyan is akadt, aki eleve csak vörösözött, de kétségtelen, hogy azok tudtak többet végigtolni, akik nem időztek el a saját kiértékelésen, vagy nem nagyon hallgatták meg mit mond a borász az adott borról. Inni jöttek, kész. Persze az is érdekes volt, hogy aki fehér sorok után vörös sorokat kóstolt, a végén kb. 3 féle fehér desszertbort tudott feltenni a végére. Barta szamorodnija és Bujdosó Tramontanája volt a hölgyek desszertslágere.
Szóval jó volt na. -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nálam elég gyönge az eredmény

Ez is valami 90 évekbeli internetzug szökevény weboldal, nem tudom miért nem lehet:
- Automatán a saját taj számmal lekérdezni ha belép az ember. Úgyis tudja a nagy "rendszer"
- A tetején egy nagy zöld / piros aktív / inaktív státusszal jelezni a mostani állapotot mint bogarászni a dátumokat.Email / SMS / F*szbook értesítés a változásról, lejáratról meg utópisztikus álom

-
bobsys
veterán
Olyat lehet online csinlani, hogy lekerni a magyarországi biztosítotti jogviszonyat egy embernek? Magyarorszag.hu oldalon bevagyok regisztralva, de nem igazan tudom, hogy mit kene/lehet csinalni
-
Vérboci
addikt
2 nap és vége a száraz novembernek...
Az elején nagyon hiányzott a sörike, aztán csak kicsit, aztán nagyon, most meg egyáltalán nem.
Ettől függetlenül 1-én ha hazértem, legurítok egy korsóval
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
kösziüzleti vacsi téma: ennek az ott kell lenned témának picit ilyen szocializmus feelingje van, aztat meg nem szeressük

-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ah, pedig en mar nagyon izgultam melyik inged lesz a szerencses kivalasztott a ketto kozul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Elektromos nyomkövetőd is van?
Beépített sokkolóval? -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát nézd, ez a hangnemtől is függ.
Ha közölte, hogy mindenképp ott kell lenned, akkor ezt biza kifizetik túlórában.

Főleg, hogy aznap sikerült közölni.
Ha erre nem hajlandóak, akkor kőművessex. -
FehérHolló
veterán
Most derült ki, hogy ma este 6-tól kifulladásig (de legalább 10-ig) kötelező üzleti vacsora egy beszállítónkkal, aki nekem nem is szállít be...
Lemondtam, azt jött a főnököm főnöke, hogy mindenképp ott kell lennem.Még jó, hogy korán jöttem be dolgozni, hogy időben le tudjak lépni egy magánjellegű esemény miatt...
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
wungarn.at [link]
(Ipari köcsögök az üzemeltetők.)
-
válasz
parandroid
üzenetére
könnyen beszélsz...
De nincs mindenkinek otthon óvónénije...
-
concret_hp
addikt
bp-bécs vonatjegyet hol lehet jól eladni? fix járatra szól, viszont most ilyen 2x áron megy már kb.
-
válasz
parandroid
üzenetére
User error, azt dobta vissza exceptionkent mindkét függvény.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Igen, végül az lesz, vagy legalábbis másik, mert a dupla nyuszifüllel is kibomlik, csak 300 helyett 500 méter után. User error gondolom, vagy valami hasonló. Amúgy is a cipő konkrétan megöli a lábamat, így nem erőltetem addig se, amíg el nem jutok valamerre fűzőt szerezni bele.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
az igen, látod-látod, ez már recycling..!

csak így tovább!
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Házastársi szeksz.Háztartási keksz. 'Igényeseknek' teljes kiőrlésű lisztből készült Leibnitz. Almával kb bármilyenszekszkeksz kiváló ('csába már, segítsen, dr Freud, ön az utolsó reményünk). Illetve én búzadara-alapú, gépben sütött ámerikai palacsintát szoktam tolni almapürével (apfelmuss). Ha nagyon kemény vagyok, egy kis kanál nutellával töltve a kis korongokat. Yummi. De kár, hogy már reggeliztem. Na, majd holnap.p
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Röhöghetsz de kipróbáltam már a puffasztott rizst is, de semmi. Gondoltam megkérdem h normális-e ha idővel ennyire elhasználódok és esetleg valaki tud a napi maratonon kívül más megoldást, de a lúg ízét - nem is tom miért, lehet csak finnyás is vagyok így vénségemre - valahogy nem szeretem

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.