Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szociálisan hátrányosnak érzem magam, hogy nekem csak az időjárással van bajom néha... Vagy na, nyáron kívül mindig
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.
Mondjuk az se zavar, ha mások kicsit harcolnak, régen zavart, de legyen ez mindenki saját baja.Na most ez mind idebent maradna ha nem egy baráti borozáson lennék túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.