- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szociálisan hátrányosnak érzem magam, hogy nekem csak az időjárással van bajom néha... Vagy na, nyáron kívül mindig
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.
Mondjuk az se zavar, ha mások kicsit harcolnak, régen zavart, de legyen ez mindenki saját baja.Na most ez mind idebent maradna ha nem egy baráti borozáson lennék túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.