Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szociálisan hátrányosnak érzem magam, hogy nekem csak az időjárással van bajom néha... Vagy na, nyáron kívül mindig
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.
Mondjuk az se zavar, ha mások kicsit harcolnak, régen zavart, de legyen ez mindenki saját baja.Na most ez mind idebent maradna ha nem egy baráti borozáson lennék túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.