Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az, hogy neked nincs konfliktusod senkivel, még nem jelenti azt, hogy másnak sincs konfliktusa veled. Én is szoktam így járni, hogy utólag esik le, hogy ja, csak belém akart kötni, én meg itt jópofizok (az a bizonyos szociális érzéket érintő hiányosság, ugye), pedig aztán én sem vagyok a zen szobra.
Mondjuk azt észrevettem, hogy a hiányos nyelvtudás mögé faszán el lehet bújni, ha beléd akarnak kötni. Egyszerűen nézel bután, és egyszerű nyelvtani szzerkezetekkel is hibásan megszerkesztett mondatokkal közlöd az adott folyamat alapelveit, tudatosítva, hogy te továbbra is a hivatalos eljárást fogod követni, a kedves kolléga, vendég, vagy közlekedésben részt vevő partner ezzel ellentétes elképzeléseitől függetlenül. Csak nem elröhögni. Egy ideig azt hittem, kitaláltam valami fasza új szociális hacket, aztán eszembe jutott Manuel a Fawlty Towersből: I know nooothing.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Fejhallgatós találkozó
- MÁV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ Huawei MateBook D14 (Magyar billentyűzettel)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest