Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én nem védekezek, önérzetes, és magas esztétikai érzékkel rendelkező felelős állampolgár vagyok. Yaris kilőve.
Amúgy nagyjából minden más is, a mai keresgélés kapcsán én feldobtam pár lehetőséget, Katica pedig közölte, hogy ő Minit akar megint, úgyhogy úgy néz ki, kompromisszumra lépünk, és megint Mini lesz. Kicsit lehet, hogy fájni fog a 122 LE 1,6-os szívó után a háromhengeres, downsizingolt,102 LE-s 1,2-es turbó, de legalább pörgetni nem kell, hogy ébredjenek a lovak. Az más kérdés, hogy pont az a feeling veszik el, amikor 4000-es fordulatnál még volt hova tolni, és hátbavágott egy-egy nagyobb gázfröccs kapcsán. De azt az évi két alkalmat, amikor ilyesmit játszottam az autópályán, valahogy csak fogom tudni nélkülözni. Legfeljebb vénségemre tényleg veszek majd egy MX5-öt. Vagy egy öregebb Cooper S JCW-t 170+ lóval (felelős, környezettudatos állampolgárként, ugye). Már csak az a kérdés, hogy mikor fizet a biztosító, aztán megnézzük, hogy a központi Mini-kereskedésben van-e még olyan, ami nekünk megfelel. Gondolom lesz, most éppen 78 db 2-3 éves autójuk van 2 év gyártói garival, frissen műszakiztatva, átnézve, felkészítve, és ez csak a frankfurti szalon, ha valahol a láncon belül találunk olyat, ami tetszik, azt is idehozzák.
Ahogy a spritmonitort nézem, egyébként fogyasztásban nagyjából ugyanott van a két autó (ennyit a szupertakarékos, kicsi, turbós motorokról), valahol 6 és 7 liter között, de inkább a 7-hez nagyon közel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest