- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Direkt nem válasznak nyomom senkinek, de baszki: attól, hogy nem tetszik a rendszer, még kétharmad van. Valami nagyon el van arrafelé baszarintva, és bár én hálisten csak kívülről látom, de nagyon az az érzésem, hogy az elmúlt öt évben, amióta semmi közöm hozzá, csak egyre szarabb lett a helyzet. És még csak nem is kis lépésekben. Mondjuk felőlem aztán... Én már feladtam. És még csak nem is azért, mert fényes nappal, nyílt színen lopnak, hanem azért a gátlástalan, cinikus hazudozásért, amivel még az ember pofájába is röhögnek mellette. És hozzáteszem, ennek már öt éve. Mármint, hogy besokalltam, és hagytam a picsába az egészet. Nyilván gyáva szar vagyok, de csak egy életem van, nekem is, és főleg a gyerekeimnek is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest