Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ha az olcso kinai usb a dobozbol kiveve nem mukodik akkor mergelodok, ha ez bicaj egy evig jo es utanna darabokra hullik egy szot sem szoltam volna, de kibontas utan csale rajta minden, felfujom a kereket es a sarvedobe beleakad stb... az nem koser. Ertem en es tisztaban voltam vele, hogy nem fogok jo minoseget kapni, de annyit azert elvartam volna, hogy mukodik egy ideig.
A feleseget siman osszeraktam no problema, es nem hiszem, hogy minden csvart elnyaltam, de ha igen akkor meg azert egy rakas szar, hogy a csavar elso meghuzasakor szetbaszodik.
Majd nezek masikat, tegnap lattam egy kis bringas boltot, hatha ott van esszeru aron valami vagy bemegyek valameyik nagyobb aruhazba es leakasztok egy szinten olcsot, de azt le lehet csekkolni helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest