Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ha az olcso kinai usb a dobozbol kiveve nem mukodik akkor mergelodok, ha ez bicaj egy evig jo es utanna darabokra hullik egy szot sem szoltam volna, de kibontas utan csale rajta minden, felfujom a kereket es a sarvedobe beleakad stb... az nem koser. Ertem en es tisztaban voltam vele, hogy nem fogok jo minoseget kapni, de annyit azert elvartam volna, hogy mukodik egy ideig.
A feleseget siman osszeraktam no problema, es nem hiszem, hogy minden csvart elnyaltam, de ha igen akkor meg azert egy rakas szar, hogy a csavar elso meghuzasakor szetbaszodik.
Majd nezek masikat, tegnap lattam egy kis bringas boltot, hatha ott van esszeru aron valami vagy bemegyek valameyik nagyobb aruhazba es leakasztok egy szinten olcsot, de azt le lehet csekkolni helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest