Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ha az olcso kinai usb a dobozbol kiveve nem mukodik akkor mergelodok, ha ez bicaj egy evig jo es utanna darabokra hullik egy szot sem szoltam volna, de kibontas utan csale rajta minden, felfujom a kereket es a sarvedobe beleakad stb... az nem koser. Ertem en es tisztaban voltam vele, hogy nem fogok jo minoseget kapni, de annyit azert elvartam volna, hogy mukodik egy ideig.
A feleseget siman osszeraktam no problema, es nem hiszem, hogy minden csvart elnyaltam, de ha igen akkor meg azert egy rakas szar, hogy a csavar elso meghuzasakor szetbaszodik.
Majd nezek masikat, tegnap lattam egy kis bringas boltot, hatha ott van esszeru aron valami vagy bemegyek valameyik nagyobb aruhazba es leakasztok egy szinten olcsot, de azt le lehet csekkolni helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Nintendo Switch 2
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Warships
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs