Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megkaptuk az új Vivarot. Nem rossz. A Caravelle után vegyes a kép. Amaz kidolgozottabb volt néhány helyen, emez meg már modernebb. Csendesebb, erősebb, új szaga van. A Start-stop mondjuk fura. Tegnap hazafelé lámpánál meleg motorral leállt, de ment a szellőztetés, klíma, így 40 másodperc után visszakapcsolt. Ma meg reggel tök hidegen kiálltam a garázsból, mentem vele egy utcát, kikanyarodtam, és a lámpánál leállt. Pedig tök hideg volt. Mondjuk a klíma nem ment. Szóval vagy nagyon bika az akksi még, és bátor a rendszer, vagy leszarja, esetleg nem figyeli hogy hideg-e a motor, mert lelkesen leállogat. Azt el tudom képzelni, hogy a képzeletbeli átlagfogyasztást ezzel jól csökkenti, de midnenesetre a menet közbeni átlagfogyi még bőven 8 liter fölött van. Annyit meg a 10 évvel öregebb konstrukciójú előző is tudott. A két turbó viszont szépen fütyörészik. Összességében eco módban megy úgy, mint az előző, de normálban még nem akartam széthajtani, bejáratós, kímélem. AdBlue-s. Egyébként a VW nagyon teherautós hangorkánt produkált, hangos motor, hangos utastér, ez meg személyautósan csendes. Semmi dízel jelleg nincs a hangjában 2500 alatt belülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi