- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megkaptuk az új Vivarot. Nem rossz. A Caravelle után vegyes a kép. Amaz kidolgozottabb volt néhány helyen, emez meg már modernebb. Csendesebb, erősebb, új szaga van. A Start-stop mondjuk fura. Tegnap hazafelé lámpánál meleg motorral leállt, de ment a szellőztetés, klíma, így 40 másodperc után visszakapcsolt. Ma meg reggel tök hidegen kiálltam a garázsból, mentem vele egy utcát, kikanyarodtam, és a lámpánál leállt. Pedig tök hideg volt. Mondjuk a klíma nem ment. Szóval vagy nagyon bika az akksi még, és bátor a rendszer, vagy leszarja, esetleg nem figyeli hogy hideg-e a motor, mert lelkesen leállogat. Azt el tudom képzelni, hogy a képzeletbeli átlagfogyasztást ezzel jól csökkenti, de midnenesetre a menet közbeni átlagfogyi még bőven 8 liter fölött van. Annyit meg a 10 évvel öregebb konstrukciójú előző is tudott. A két turbó viszont szépen fütyörészik. Összességében eco módban megy úgy, mint az előző, de normálban még nem akartam széthajtani, bejáratós, kímélem. AdBlue-s. Egyébként a VW nagyon teherautós hangorkánt produkált, hangos motor, hangos utastér, ez meg személyautósan csendes. Semmi dízel jelleg nincs a hangjában 2500 alatt belülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest