- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Milyen könnyű valakit manapság megatalálni a facebookon... Kb már azt is tudom, hogy mit mondjak és mit ne mondjak az illető közelében!

Na, és pont ezért nincs facebookom, mert túl sokat elárulhat az emberről. Pedig egy visszafogott, ritkán megosztós egyénről van szó, de mégis sugárzik belőle a személyisége és az érdeklődési köre. Pár post után, még azt is tudom, hogy mivel tudnék a kedvében járni, de még azt is, hogy hogy hozhatnám ki a sodrából!
Pusztán kíváncsiságból néztem meg az illető profilját. Egy melóhelyen vagyunk, de ritkán tudunk beszélgetni, így gondoltam "csalok" egy picit, aminek az lett az eredménye, hogy többet tudtam meg róla, mint amit akartam (jót és rosszat is).Azt hiszem emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, mert kicsit olyan, mintha meglestem volna az otthonában.

Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis GameBuds - Vezeték nélküli fülhallgató (INGYEN FOXPOST)
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MSI MAG 27C6F RapidVA / 180hz / 0.5ms FHD (015)
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest