- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
48400 - 48301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
CSókoltatok mindenkit Ramsau am Dachstein-ből.
A hegyen, 2700 méter magasan itt is volt vagy 11 fok, tök jó volt fázni. Amúgy lent itt is 27 fok van, de azért csak nem 37. De azért vicces volt a gleccseren sétálgatni.Vettem sört, és el is fogom fogyasztani a tiszteletetekre hamarost

üdv,
-
tope
addikt
Jó koccintást mindenkinek aki ott lesz.
Én csak a medencében hűtöttem le magam.
-
Tim82
félisten
-
NoLF
veterán
Elcsusztam kicsit, varom a taxit...
-
Tim82
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
Egyáltalán van itt most bárki a díszes társaságból?
-
emvy
félisten
Nekem eleg necces a mai, de par percre benezek.
-
BlacKSouL
addikt
baz'meg Bleki te téynleg viszed magaddal. de méééér akkor amikor mi is megyünk?

Monti: szinte biztos nem érek oda

Jövőre azt csinálom, hogy jó pénzért előre elárulom, hogy ÉN mikor megyek nyaralni, és még sokkal több pénzért hajlandó leszek áttenni máskorra
Csak az első 3 licitálónak.
Aki meg beszól, annak kitudom mikor utazik, és jól odamegyek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
baz'meg Bleki te téynleg viszed magaddal. de méééér akkor amikor mi is megyünk?

Neked először ma kéne gyünni sört fogyasztani.

-
concret_hp
addikt
A 26-29 fokkal ki lennék békülve, bár vicces dolog, hogy egy 3 hetes 35 fokos kánikulából mennénk le a mediterránabb vidékre hűsölni
Csak az eső, meg a jósolt viharok idegelnek fel. Mert úgy már nem olyan hangulatos a városnézés.
Egy barlangi túrát tervbe vettem, Baredine cseppkőbarlang. De azért bízom benne, hogy azért néha hanyatt tudunk feküdni a parton esernyő és viharkabát nélkül is. Meg lesz két tengerújonc, meghatározó élmény az első találkozás, és csak kellemesebb amikor szép kék, tiszta, átlátszó, meleg, mint amikor ordas hullámok zúzzák apróra a parti sziklákat köddé robbanva szét, és szürkéssötét a víz.baz'meg Bleki te téynleg viszed magaddal. de méééér akkor amikor mi is megyünk?

-
BlacKSouL
addikt
Ha városnézni akartok (ami Pula, Rovinj környékén azért esélyes), akkor a 29 fok sokkal frankóbb idő, mint a 35. Mi 35-ben voltunk ott egy hónapja, és lefolyt rólunk a ruha.
Konkrétan a kocsiba beülés úgy nézett ki, hogy nekifutásból történő ajtónyitás után beröffentés, majd a klíma kapcsolóját már a gépjárműből kifelé történő ugrás közben nyomtam meg.
10 perc várakozás után be lehetett ülni.Ez követően még 10-15 percig a Lexus gyári fém váltógombja teljesen absztrakt*, szóval élmény vezetni.
*= abszolút megfoghatatlan.
Ha ilyen esősebb idő van, ugorjatok át Skocjanba, gyönyörű barlang, és elég közel is van.
A 26-29 fokkal ki lennék békülve, bár vicces dolog, hogy egy 3 hetes 35 fokos kánikulából mennénk le a mediterránabb vidékre hűsölni
Csak az eső, meg a jósolt viharok idegelnek fel. Mert úgy már nem olyan hangulatos a városnézés.
Egy barlangi túrát tervbe vettem, Baredine cseppkőbarlang. De azért bízom benne, hogy azért néha hanyatt tudunk feküdni a parton esernyő és viharkabát nélkül is. Meg lesz két tengerújonc, meghatározó élmény az első találkozás, és csak kellemesebb amikor szép kék, tiszta, átlátszó, meleg, mint amikor ordas hullámok zúzzák apróra a parti sziklákat köddé robbanva szét, és szürkéssötét a víz. -
EQMontoya
veterán
A város lemaradt, de a tendencia a szokásos...16-i indulás oda.
Eddig csak 1 napra jeleztek vihart, meg egyre esőt, de most már 3-4 napos heves viharok...sikerült megint eltalálni. Tavaly az év esőzését töltöttem el a Balaton parton. Kutya ez. 2 év alatt 2x jutok el "nyaralni". Ennyit tudok a szabadságból erre fordítani. Tavaly a Balaton mellett ültünk 14 fokban esőben, idén meg Isztriára megyek le ugyanezért.
Ha városnézni akartok (ami Pula, Rovinj környékén azért esélyes), akkor a 29 fok sokkal frankóbb idő, mint a 35. Mi 35-ben voltunk ott egy hónapja, és lefolyt rólunk a ruha.
Konkrétan a kocsiba beülés úgy nézett ki, hogy nekifutásból történő ajtónyitás után beröffentés, majd a klíma kapcsolóját már a gépjárműből kifelé történő ugrás közben nyomtam meg.
10 perc várakozás után be lehetett ülni.Ez követően még 10-15 percig a Lexus gyári fém váltógombja teljesen absztrakt*, szóval élmény vezetni.
*= abszolút megfoghatatlan.
Ha ilyen esősebb idő van, ugorjatok át Skocjanba, gyönyörű barlang, és elég közel is van.
-
BlacKSouL
addikt
A város lemaradt, de a tendencia a szokásos...16-i indulás oda.
Eddig csak 1 napra jeleztek vihart, meg egyre esőt, de most már 3-4 napos heves viharok...sikerült megint eltalálni. Tavaly az év esőzését töltöttem el a Balaton parton. Kutya ez. 2 év alatt 2x jutok el "nyaralni". Ennyit tudok a szabadságból erre fordítani. Tavaly a Balaton mellett ültünk 14 fokban esőben, idén meg Isztriára megyek le ugyanezért.
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
-
EQMontoya
veterán
Nem hiába szocalizálódunk mink itten a Kárpát medencében bő 1100 éve. Dicsőséges, 'zmeg, dicsőséges...
-
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
Na azert a nagyfaluban kicsit melegebb van mint a magyar tengernel, de legalabb a sor itt is hideg.
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
Balatonszeplak/also, de holnap az 17.30as busszal megyek a nagyfaluba.
Concret-hp: a buli kb ejfelig tart, vagy tovabb. Majd latjuk
gyere mindenkepp, ha tudsz! 
Emvy es kukac: ebbe beletrafaltatok, 20eves koromban voltam chippendale ~1 evig... De az nagyon reg volt, es a lanyokat szeretem tovabbra is.

Apropo holnap is fennleszek de szallast nem sikerult intezni, tud vki aki ismer vkit vagy megyek hotelba, bar ki tudja mikor....
Hát ez nagyon komoly... remélem, van Kenny-s tangád is, mint Tiv83-nak volt a joker-es...

-
EQMontoya
veterán
meddig lesz az event? én 9re tudok odaérni kb. max
de valszeg akkorra se 
Asszem, éjfélig van a hely, tehát akkor eldöntjük, hogy hazamegyünk vagy továbbmegyünk.

-
NoLF
veterán
barátnőméknek ma nyögték be, hogy elviszik indiába a részlegüket és csüt tudja meg elvileg mik a lehetőségek, amire pénteken jó lenne tovább kérdezősködni, mert utána héten nyaralunk, azutáni héten meg válaszolnia kell... furcsa, hogy kb. 1 hete gondoltam, hogy kéne beszélnünk, hogy mi merre hogyan hány méter a tervünk a következő évekre... az életnél nincs jobb rendező

szóval ez a csüt most picit necc... meglátjuk
En mar holnap is fennvagyok, program alig... Mint ahogy palinka is. Pedig csak akkor jo a palinka, ha van.
-
concret_hp
addikt
Emvy es kukac: ebbe beletrafaltatok, 20eves koromban voltam chippendale ~1 evig... De az nagyon reg volt, es a lanyokat szeretem tovabbra is.

Apropo holnap is fennleszek de szallast nem sikerult intezni, tud vki aki ismer vkit vagy megyek hotelba, bar ki tudja mikor....
barátnőméknek ma nyögték be, hogy elviszik indiába a részlegüket és csüt tudja meg elvileg mik a lehetőségek, amire pénteken jó lenne tovább kérdezősködni, mert utána héten nyaralunk, azutáni héten meg válaszolnia kell... furcsa, hogy kb. 1 hete gondoltam, hogy kéne beszélnünk, hogy mi merre hogyan hány méter a tervünk a következő évekre... az életnél nincs jobb rendező

szóval ez a csüt most picit necc... meglátjuk
-
NoLF
veterán

-
fokukac
nagyúr
-
emvy
félisten
de valszeg akkorra se 
ejfelkor megyunk a sztripklubba
-
concret_hp
addikt
de valszeg akkorra se 
-
fokukac
nagyúr
-
Tothgera30
veterán
Megint 50 perc késés a MÁV részéről... estére érek haza...
-
NoLF
veterán
Jejeje! Feloras keses mindenkinek megengedett

Na en beugrom addig is a balatonba

-
Tim82
félisten
Neduddkit most hívtam, ő nem fog tudni jönni.
-
EQMontoya
veterán

Topiksörözés!
Csütörtökön 18:00-tól találkozunk a Jónásban!
A hely a CET déli végén van, sok kézműves sörrel, Duna partra lehet kiülni, stb. Mindenkit szeretettel várunk, még a némasági fogadalmat tett, exkopasz illetve Rejtőlexiás tagokat is.
-
bobsys
veterán
-
kraftxld
félisten
-
bobsys
veterán
-
NoLF
veterán
ez olyan mint a gyógytó gömb, amit monitoron keresztül kell nézni? körbevettem a fejem két laptoppal, egy tablettel meg a telefonommal, de nem segít a dolog

Monti:
Igyekszem ott lenni
hol is? léhűtő, vagy legenda, vagy valmi más l betűs?@:
hova mentek most? megint hotvátország?
nálunk is valami hasonló szervezkedés folyt ősszel, ezer éve nem volt csapatépítés, de a karácsonyi bulin felbuzdulva (ami egyébként botrányosan jól sikerült
) most rögtön egy két naposat szerveznek, nyilván amikor nem vagyok itthon. de végül sikerült úgy leszervezni a dolgot, hogy amikor leszállt a gépem, akkor egyből elhúzok vidékre, így a napközbeni értelmetlenségekből kimaradok, az esti bulira pedig odaérek 
Ooo en nem tudom lefixaltuk-e mar, de tolem lehet barmelyik, bar a jonas nekem nagyon tetszett multkor.
-
Viszlát
addikt
Biztosan ismeritek a Sports Trackert, telefon+okosora komboval hogyan szamolja az elegetett kaloriat? Illetve mennyire hiteles?
-
bobsys
veterán
Texas - 42 Celsius 20-25% paratartalom
-
tope
addikt
-
tildy
nagyúr
Juhuuu egy hete az uj lakasban

Amugy kivanni sem kivanhatnank jobb gyerkocot
Viszont iden nem nyaralunk
-
fokukac
nagyúr
Én amikor 20 éves koromban haverokkal laktam albérletben, minden héten szembesültem ezzel, mert valamelyik haver vagy vendég mindig berakott egy sört a mélyhűtbe, aztán ott maradt...
Hú de sokat káromkodtam akkoriban emiatt...
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
A fagyóban felejtett bubis víz egy közepes erejű robbanással emlékeztetett feledékenységünkre.
A flakon kupakja a menettel együtt leszakadt és kilőtt, kinyitva a fagyasztó ajtaját kifelé, a flakon pedig hosszában szétnyílt a feléig.Viszont nagyon mókás, amikor a korsóban lévő "jégkocka" pezsegve olvad.

Ennél már csak az a viccesebb, amikor sörrel történik ugyanez, és széttörik az egész üveg, és minden sörszagú a mélyhűtőben még hónapok múlva is

-
EQMontoya
veterán
A fagyóban felejtett bubis víz egy közepes erejű robbanással emlékeztetett feledékenységünkre.
A flakon kupakja a menettel együtt leszakadt és kilőtt, kinyitva a fagyasztó ajtaját kifelé, a flakon pedig hosszában szétnyílt a feléig.Viszont nagyon mókás, amikor a korsóban lévő "jégkocka" pezsegve olvad.

-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem hangerő próba lehetett (ami az én olvasatomba failed) mivel holnap kezdődik elvileg a sziget.
-
Winner_hun
félisten
-
Tothgera30
veterán
-
bobsys
veterán
-
fokukac
nagyúr
csak egy átlagos szombat este.

én pl. utolsó metróval jöttem ahaz a munkából.
Na, jóm, csak 2-re mentem be, de akkor is. És még mindig nincs kész... nagyon nehéz elmenni szabadságra, ha előtte tendereket nyerek a cégnek... -
ToBeY
nagyúr
Már beindult a sziget?Csak mert valahonnan jön a tuc tuc rendesen
-
bandus
veterán
ez olyan mint a gyógytó gömb, amit monitoron keresztül kell nézni? körbevettem a fejem két laptoppal, egy tablettel meg a telefonommal, de nem segít a dolog

Monti:
Igyekszem ott lenni
hol is? léhűtő, vagy legenda, vagy valmi más l betűs?@:
hova mentek most? megint hotvátország?
nálunk is valami hasonló szervezkedés folyt ősszel, ezer éve nem volt csapatépítés, de a karácsonyi bulin felbuzdulva (ami egyébként botrányosan jól sikerült
) most rögtön egy két naposat szerveznek, nyilván amikor nem vagyok itthon. de végül sikerült úgy leszervezni a dolgot, hogy amikor leszállt a gépem, akkor egyből elhúzok vidékre, így a napközbeni értelmetlenségekből kimaradok, az esti bulira pedig odaérek 
-
kraftxld
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
Most tudatosult bennem, hogy meg ket hetig ilyen kanikula lesz. Botrany, fogalmam sincs hogyan fogom kibirni.
-
EQMontoya
veterán
kicsit sűrű lesz a hét, de lehet össze sikerül hozni, helyileg merre az arra?
-
fokukac
nagyúr
Tizennyóc alatt ne kattintsunk
Még nem, de azt mondd meg nekem, hogy miért kell a_képeken ilyen unott flegma "kurvaanyádfejjel" lenniük a modelleknek? Ez így ellenszenves. Hiába mutat amúgy valami használhatót, ezzel a fejjel engem taszít. Egy kevésbé dekoratív, de mosolygó csaj nálam sokkal nyerőbb. De biztos én vagyok ufó
SZerintem egy csomó mindentől függ, pl. leginkább attól, hogy ki fotózza, gondolom, te sem tudsz mindenkire ugyanolyan szépen nézni...
(hú TE milyen szeszélyes kis r*banc lennél, ha női fotómodell lennél
mondjuk, nem tudom, hogy jut egyáltalán ilyen az eszembe, dehát amennyit rinyálsz....)Amúgy a linkelt hölgyet is láttam én mosolyogni 8-10 évvel ezelőtt...

-
bobsys
veterán
-
Viszlát
addikt
Atlantabol hivtak oket, ott van az authorization team. Meg egyebkent sem mentseg, IBM-nel az osszes gazos akcentussal dolgunk volt es megoldottuk...
-
bobsys
veterán
Ejj... Altalaban meg szoktam vedeni az otthoniak nyelvtudasat, de azert az baromi ciki, amikor felhivnak a cegtol azert, mert egy ir bank magyarorszagi operator kozpontjaban levo 10 fos csapatbol senkivel nem tudnak szot erteni es mar masfel oraja allnak a tranzakcios jovahagyasi vonalak. Mondjuk alapbol mar azt sem ertem, hogy ki a csuda vette igy fel oket es hogyan lehetseges ez 2015-ben...

Szerintem nehez megerteni ha valami igazi ir telefonalt. Foleg ha meg nem is eltek kulfoldon csak Magyarorszagn tanultak meg es hasznaltak a nyelvet.
Most jottunk fel a medencetol. Mar a viz is 34 fokos, mondtam is a felesegnek ez Magyarorszagon mar termalviznek minosulne

-
concret_hp
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Tizennyóc alatt ne kattintsunk
Még nem, de azt mondd meg nekem, hogy miért kell a_képeken ilyen unott flegma "kurvaanyádfejjel" lenniük a modelleknek? Ez így ellenszenves. Hiába mutat amúgy valami használhatót, ezzel a fejjel engem taszít. Egy kevésbé dekoratív, de mosolygó csaj nálam sokkal nyerőbb. De biztos én vagyok ufó
-
Pttypang
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Viszlát
addikt
Ejj... Altalaban meg szoktam vedeni az otthoniak nyelvtudasat, de azert az baromi ciki, amikor felhivnak a cegtol azert, mert egy ir bank magyarorszagi operator kozpontjaban levo 10 fos csapatbol senkivel nem tudnak szot erteni es mar masfel oraja allnak a tranzakcios jovahagyasi vonalak. Mondjuk alapbol mar azt sem ertem, hogy ki a csuda vette igy fel oket es hogyan lehetseges ez 2015-ben...

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Neee

-
FehérHolló
veterán
Köszi!
Körülnézek.offónauta: ne lelkendezz, ennyi voltam.
-
BlacKSouL
addikt
En csutortok este visszajottem miskolcra, mert ma delelott allasinterjura mentem. De a tobbiek ott voltak, a polgarmester szervizenel megtekinthetoek vagyunk, meg szerintem leszunk is, ketlem, hogy befejeztuk volna maris

Ennek oromere a delelotti beszelgetes utan most delutan mentem egy 75 km-es kort omassara, meg szerencse, hogy ket honapja nem mentem normalis tavot, legalabb most olyan vagyok, mint egy zombi. -
Pttypang
veterán
En csutortok este visszajottem miskolcra, mert ma delelott allasinterjura mentem. De a tobbiek ott voltak, a polgarmester szervizenel megtekinthetoek vagyunk, meg szerintem leszunk is, ketlem, hogy befejeztuk volna maris

Ennek oromere a delelotti beszelgetes utan most delutan mentem egy 75 km-es kort omassara, meg szerencse, hogy ket honapja nem mentem normalis tavot, legalabb most olyan vagyok, mint egy zombi. -
BlacKSouL
addikt
én kajak örülnék egy jó 21 foknak

De ez rossz 21 fok. Olyan gőz van, mint a szaunában.
Most kimentem, 24, de alig kapni levegőt. Mintha fulladnál. -
bandus
veterán

Hat meg en, ma bringa volt a terv, de annyira nyomott vagyok, hogy inkabb csak nyujtok egyet hetvegen. Majd vasarnap kora reggel...
-
EQMontoya
veterán

+1.
Csütörtökön Te is gyüjjé inni, legyen ott valaki betonkemény.
-
concret_hp
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
fokukac
nagyúr
Felhívtam fateromat, így valóban nem olyan rózsás a helyzet. Ha a szerződésben ki van kötve a foglaló, és aláírtad, hogy átutalod, akkor azt már a másik fél polgári peres úton érvényesítheti. Feltéve, ha a szerződés tényleg frankó. Szóval látatlanban nem lehet rá fekete-fehéret mondani, ügyvédnek meg köll mutatni a szerződést.
@: olvastam, teljesen agyamentek. Néha komolyan elgondolkodom, hogy a MOL szponzorálja ezeket. Utolsó g..k. Mint tavasszal, amikor vasárnap este fél pályás útlezárás és 10km dugó volt az M5-ön, mert aszfaltozzák a külső sávot. És nem, nem átterelték a belső sávot a szembe oldalra vagy a külsőt a leállóba, hanem fél pálya off.
-
EQMontoya
veterán
-
szőröscica
addikt
-
bandus
veterán
olvastátok már a tesztet a legújabb alcor billentyűzetről, amivel házimozikat is tudtok vezérelni?
szerk.: hol építünk csapatot, mikor?
-
emvy
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Csütörtök a végleges? Mert én mennék, de másnap meló, és rá következő héten szabi, tehát már nem tudok kivenni. :(
-
EQMontoya
veterán
No para, az az 5 perc parkolási idő amúgy sem a hosszú beszélgetésekre van szabva. Majd jövő héten iszunk.
Timen kívül jönne még valaki topikcsapatépíteni?
-
emvy
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
48400 - 48301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hol is? léhűtő, vagy legenda, vagy valmi más l betűs?