- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ismert bug ennél az Intel chipsetnél, ezzel az integrált VGA-val amúgy, soha a büdös életben nem fogják már javítani.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
2 db egyforma vagy 2 db különböző méretű RAM modul van benne?
Ha az utóbbi, akkor vagy cseréld a modulokat 2 db egyforma méretűre, vagy tiltsd le a BIOS-ban a virtualizációt.
-
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem mar msot hzoza kell szoknom, hogy a geyrek gyokeresen felforgatja a terveink. Most mar biztos, nem engednek 40. hetig, 37.-en inditas.

Addig lehet be se tudunk koltoznia z uj helyre, azt hiszem msot hetvege massziv lomtalanitassal fog telnia jelenlegi lakasban
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
ha már trollkodás
linkedinen írt egy hr-es (ahova amúgy jelentkeztem régebben és több mitn 2 hónapig tartott mire az autoreplyn kívül bármit csináltak) hogy "nyitott-e új álláslehetőségekre", ha nettó megírom, hogy olyan munka ahol gondolkodni is kell érdekel, de 201. fejlesztőnek nem megyek el? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
Áááá bazz...
Ha valaki nem ért valamihez és nem tud angolul, az miért próbál meg az adott dologról angolul interjúztatni telefonon?
Nem akartam seggarc lenni, de szegény indiai csajszit muszáj voltam széttrolkodni, mikor olyan dolgokba kérdezett bele c++-ból, amiről láthatóan fingja nem volt, sőt, még azt sem igazán fogta fel, amit elmagyaráztam neki.
Ebből lettek egy idő után ilyen párbeszédek:
-Why do you use function overloading?
-Why not?
Aztán megpróbált belemenni a virtuális függvények működésébe (vptr, vtable), meg utána még kicsit belekeverte az ADL-t, de totál sötétség volt... -
Szerintetek az normalis, ha valaki szerverkonfiguralast Java JUnit tesztek futtatasaval old meg?
-
BlacKSouL
addikt
Homok is okoz vereset, vagy jellemzoen inkabb csak a kotol van?
Rohadteletbe hogy mar megint 3 napos ismeretlen hasfajasrol derul ki hogy mi van..
Igyatok mint a lo.. -
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Gyere le a szerről, jóbarát!

-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
jajjmár

-
válasz
szőröscica
üzenetére
"Mert az autóból szinte biztosan kiszállok ha nem adják meg valahol az elsőbbséget, egy robogón pedig jó eséllyel elpatkolok." - Nem biztosan. Ha egy Kamaz oldalba talál 60km/h fölött, akkor kb. ugyan olyan esélyeid vannak túlélni az eseményt. Kicsit túl van misztifikálva a dolog.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
A bringázás célja hogy inkább a mozgás, meg hogy lehet mellette inni, most is épp a Legendában ülök.
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Baszki, vigyázz magadra!
Én ezért nem veszek robogót. A fogyasztás nem érdekel, évekbe telne míg behozná az árát ha figyelembe veszem, hogy sisak, protektorok, egyebek is kellenek hozzá. Kb. áprilistól szeptemberig a száz százalékig biztosan esőmentes napokon pedig spórolna nekem kb. 2*20 percet. Akkor már inkább ülök az autóban abban a megnyugtató tudatban, hogy hat légzsák várakozik arra, hogy megvédjen egy esetleges baleset során. Mert az autóból szinte biztosan kiszállok ha nem adják meg valahol az elsőbbséget, egy robogón pedig jó eséllyel elpatkolok.
-
NoLF
veterán
15.4es es videokartyara utalo megjegyzest nem talaltam, bar a 15.4eselet csak nvidiaval szereltek, nemde?
Emvy: kellett valami amin filmet nezek stb este mert telefonrol nehez, meg altalanossagban sem art ha van egy mukodo szamitogep elerheto kozelsegben. Amire kelleni fog tokeletes lesz. Ha nem doglik be rajta a vga

-
NoLF
veterán
Ejj... Idoben teszek fel egy kerdest.
Egy T61 160gb vinyoval, 4gb rammal es 1,8as dual-core-al vajon megert 90 fontot?
Mar uton van

Nyugdijazom szegeny R51et, megszolgalta a maga idejet. Nomeg osszedolt a win7 telepites kozben miutan eldontottem hogy lecserelem a 10 eves XP-t, de ennel tovabb mar nem nyuglodok vele.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Természetesen a budain.

emvy: a VGA-ra gyanakodnék legkevéssé, a kábel meg viszonylag könnyen tesztelhető.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
hahaha

-
EQMontoya
veterán
Megvolt az első bringás elütésem. Kisebb parabolapályás repülés, de bajom nem lett.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
pihentesd. Nekem egyszer sielés után volt ilyen, azon a 100 méteren, amíg munkába menet a kocsiból sétálva begyalogoltam az irodába. Semmi sérülés nem érte, mégis három hétig fájt.
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ugyse csinalnak vele semmit.
-
Winner_hun
félisten
Pár hete egyszer csak megfájdult a bokám. Nem léptem rosszul, nem ütöttem meg, csak úgy jött. Néhány napig kitartott, volt hogy jobban is fájt, aztán elmúlt. Rövid időn belül reggelente pár percig minden lépés alkalmával kattan egyet. Az elmúlt napokban megint elkezdett fájni. Szerintem meg se erőltettem. Ortopédia?
-
szőröscica
addikt
Ezzel egyetértek. Bár én dolgozni úgy járok, hogy elindulok a XVII. kerületből autóval, elmegyek az újpest-városkapui metróállomáshoz az M0-n, és onnan bemetrózom. Ha ugyanezt autómentesen akarnám megtenni, akkor minimum napi plusz egy órám rámenne, és teljes mértékben ki lennék szolgáltatva a MÁV elővárosi vonatai megbízhatatlanságának.
-
BlacKSouL
addikt
Na most van jó idő..

-
bobsys
veterán
Szinte vadonatuj T430 es zug. Par program fut es zug. A 4 eves T410 meg csondben van ugyanolyan hasznalat melett.
-
concret_hp
addikt
hétvégén ingyé' van a parkolás nem?
-
EQMontoya
veterán
-
-
EQMontoya
veterán
Ok, de Te az ország egyetlen értelmes sebességgel közlekedő vasútját használod.

Miskolcra szüleimhez hazamenni pl. 2 óra az IC, amire rájön a tömegközlekedés mindkét helyen. Ez így már kb. 3 óra.
Kocsival háztól-házig megvan két óra alatt, és elég hozzá csöndesen 120 körül gurulni. Két emberre pedig érezhetően olcsóbb a kocsi, még az IS amúgy nem szerény fogyasztásával is. -
Egy ideje mar en is vonattal jarok haza auto helyett, igazabol sokkal kenyelmesebb, mint hazavezetni, aztan mindennap varialni a parkolassal.
-
nonsen5e
veterán
<deleted>
-
nonsen5e
veterán
Úgy látszik ami autóval kapcsolatos, ott engem mindenhol megbüntetnek.
Attila út, Budapest. 20 éve járok az ősökhöz heti szinten, most egyik hétről a másikra letettek parkolóórákat (jó kis szürkéket a fal mellé, nehezen észrevehetőek legyenek) és bamm.

De ahogy láttam az egész kerületben kb. mindenhol.
XI. kerületi lakos vagyok (oda van matrica), van valami opcióm azon kívül, hogy hetente pár ezret otthagyok a parkolóórákban?Bocsánat, hogy ide mindig csak dühöngeni járok, de ki kell írnom magamból, mert különben beleőrülök...

-
BlacKSouL
addikt
Netscape navigator megszunese utantol kb. a ff-hoz orientalodtam, az ie volt a tartalék, ha valami nem szerette ff-t. Én meg a többit nem szoktam meg, pedig szerintem az ff a zabalo szornyeteg.
Most ugyan mobilrol operalok, de itt meg ez jott be.
Az gaz, hogy netto 65 perc telefonalas es tavjavitas a service deskkel, es eddig csak az ie-n nem engedett a proxy netezni, miota "megcsinaltak", azota ff se jo.
Konkretan nincs interneteleres a gepemen. Email van, network van, bongeszok nincsenek. Es allitani nem lehet,mert senkinek nincs jogosultsaga.
2015, multi. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ez azért vicces, mert az utóbbi heteim böngészőkereséssel teltek, mivel az operám már naponta cache-ürítést igényelt, és még úgy is esetleges volt, hogy egyáltalán hajlandó-e betölteni valamit, illetve mennyi idő alatt. Chrome egy erőforrászabáló szörnyeteg (mondjuk Opera is), Mozillát egyszerűen nem bírtam megszokni, úgyhogy az utóbbi napokban elégedett IE-felhasználóvá léptem elő...
p
-

-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem ellopott autóra küldözgetnek rendszeresen súlyadó-csekket.

-
concret_hp
addikt
jó ez az éves 5000 kamarai hozzájárulás amit minden vállalkozás nyakába b@sztak, annyira profin csinálják a dolgokat, hogy 1 év alatt nem tűnt fel, hogy már nem él az adószám, de azért 1. levélben leírják, hogy behajtja a nav, ha nem lesz becsengetve

-
tildy
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Itt ha sut a nap, nalam a rovidgatya-polo kombo 15 foknal kezdodik, ezzel az angoloktol 5el vagyok lemaradva. Elotte par fokkal meg hosszu a nadrag de napsutes eseten polo jar hozza, taskaban pulcsival. Ma ez volt, es faztam is a 40es szelben... Meg persze hogy a varoskozponton keresztul es az odaig vezeto utvonalamon kell remdezni a Bristol 10k futoversenyt... Alig ertem be, ultranagy makkal.
Holnap mar a banki dolgozokkal kell majd megkuzdenem a parkolohelyert reggel, ugyanis hiaba a sok felirat hogy ne alljanak oda, ok odaallnak. Mindig...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap én is kollégának segítettem tetőboxot furkálni, gatyában süttettük magunkat, de kb. annyit se fogott, mintha felnéztem volna éjszaka.
Aztán ma olyan 3 után valami csoda miatt (vagy hiba volt a szopószoftverben) itt is kisütött, úgyhogy rohadjak meg alapon kihenteredtem és égettem magam kb. 6-ig... Valami lehet kolléga nőjének megjegyzésében, hogy nem fogja őt a nap, mert 3 óra napon szikkadás után se egy kis pír, se egy kis szín nem látszik... Na mindegy, de legalább pihentem, napoztam, friss levegőn voltam. Ilyen nem nagyon volt már nemtom hány hónapja. -
BlacKSouL
addikt
Ugy dontottem ma holyagosra egettetem magam a tikkaszto 30 fokos kanikulaban a gyilkos tuzo napon.
De csak a szokasos erosen borult eg es 18 fok eros szellel...fazom,fel kellett oltoznom -
válasz
szőröscica
üzenetére
Lúzer vagy, avagy a szegény embert még az ág is húzza...
@Bandus: a korábbi évekhez képest nem volt annyira borzasztó. Szerencsére csak dél körül kezdődött, én pedig elmentem otthonról 3 körül.
Azt amúgy hozzátenném, hogy az én ablakom nem oda néz, szerencsére. Akinek odanéz, nem lehetett túl kellemes napja.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi, valoszinuleg nekem se lesz tul sok idom ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

linkedinen írt egy hr-es (ahova amúgy jelentkeztem régebben és több mitn 2 hónapig tartott mire az autoreplyn kívül bármit csináltak) hogy "nyitott-e új álláslehetőségekre", ha nettó megírom, hogy olyan munka ahol gondolkodni is kell érdekel, de 201. fejlesztőnek nem megyek el?

Az az ut harom az egyben volt. Eloszor, utoljara es soha tobbet.