Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
Ferrari-baleset a Váci úton - nem rossz, tiszta rallycross.
Hogy okozzunk 100 milliós kárt egy gázfröccsel... továbbra sem értem, minek kell ilyeneket az utcákra engedni, vagy ha már engedik, akkor miért nem csináltatnak velük valami versenyzői vizsgát, elvégre 800 lóerőt csak nem tud akárki kezelni.
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Én is Interneten ismertem meg a jelenlegi barátnőmet (meg ismerek nem egyet aki ott ismerte meg a párját, azóta már 2 gyerek is van), szóval nem lehetetlenség a dolog.
Bár ide (Prohardver lapcsalád) tényleg nem ezért jönnek
UI: Volt itt, illetve van olyan topic, ami a párokról szólt
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
"A szerelem öl, butít és nyomorba dönt..."
Ebben a sorrendben.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
A helyzet az, hogy a prohardver lapcsaládot kb kétszer annyian látogat(hat)ják mint ahány aktív user van itt. (Read only) Igaz ami igaz, a férfiak dominálnak. Viszont volt barátnőm, akit interneten ismertem meg.
A sors kiszámíthatatlan!"A szerelem öl, butít és nyomorba dönt..."
-
Most nézem, a hétfői reptéri taxiszámlámat a MAzsola és Tádé Kft-től kaptam.
Nem emlékszem sokra ebből a meséből (már gyerekként sem kötött le), volt benne valami taxis relevancia?
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Office Word, illetve az OpenOffice Writer bármely verziója használható... de nekem ez a képletszerkesztés nem megy.
-
NoLF
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Szerintem a donto tobbseg mar alig varta, hogy ez vegre valakinek eszebe jusson es letrehozza.
Sok szerencset!

-
EQMontoya
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nevezzétek át inkább "Kék osztriga" topika, mert:
-A várható nemi arányok nem változnak
-Ellenben aki betéved, az sokkal nagyobb eséllyel azt találja, amire a neve alapján számít, mint most. -
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ize what about no?
nem jut eszembe semmi, amit nem vennenek trollkodasnak ezzel kapcsolatban 
-
Lortech
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Jeez!

-
Tav-Csoves
őstag
Megnyílt a társkereső topicunk!
Szabályokat betartva bárki írhat!!!
-
lorcsi
veterán
Hallottatok csányit?
"viszonylag szerény körülmények között éltünk"Besz.rok..
-
Hát, bár fejlődnek a románok, azért lehagyni minket nem fognak még egyhamar, még akkor sem, ha Bukarest belvárosa már egész szépen rendben van rakva, és ha le is ültetik a politikusaikat.
-------------------
Más. Hazajöttem. A Főtáv már készült rám, 27 fok van a lakásban. Oké, sütött a Nap, de akkor is a ká édes anyjukat. Meztelenül vagyok, az előbb fürödtem, és izzadok. Közben nyitva van az ablak is. Nem normálisak, de komolyan...
Megint más téma: zseniális mashup [link]
-
-
NoLF
veterán
Az egesz vilag rohad es senki nem kivetel ez alol. Itt hetente az a hir hogy baleset van, kimentik a delikvenst az autobol es elviszik korhazba, par nap mulva meg mikor mennek a roncsokert, kiderul hogy van egy-let csecsemo az autoban akit otthagytak a picsaba... Aztan vagy makjuk van, vagy nem. Gecc en ezt el sem tudom kepzelni hogy tortenhet, itt meg hetente megesik szinte

-
parandroid
félisten
Mégis ott sikerül bíróság elé állítani a korábbi kormányzatot váltás után, és nem csak eredmény nélkül soha véget nem érő kamuperek vannak kispályás gyalogok ellen (akiket utóbb felmentenek és rehabilitálnak, valamint kárpótolnak).
Szerk.: Szóval lehet, hogy akár a közelmúltban is rosszabb volt náluk a helyzet (nem csak korrupció terén), de ahogy figyelem a társaságot, ha még nem tették meg, akkor záros határidőn belül szinte minden téren beelőznek. Ahogy azt már a lengyelek, szlovákok, csehek, szlovének, de talán már a horvátok is rég megtették, felkészül Szerbia. Ukrajna nem, őket sikerült lenulláznia a nagy medvének. Ja, balti államokat nem is említem, már rég nem egy ligában játszanak velünk...
Szerk2.: Tessék, erről beszélek, csak ki kellett nyitnom egy másik böngészőablakot...
Szerk3.: Második hír, ezzel mondjuk én mára be is fejezem a magyar hírportálok tanulmányozását, és leülök egy sötét sarokba csendesen sírdogálni.
Baszki, szerk. időn belül feladni kényszerültem, azért ez új rekord...
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Teny. Ugyanakkor meg nalunk is korruptabbak.
-
Nem is olyan rossz hely ez a Bukarest. Mondjuk a közlekedés az őrület.
-
Pacák
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyan illúzióromboló, hogy nem a kivilágított verzió az, mint a Sas kabaréban. "Nem köszöntés, csak kiégtek az izzók." HEGYESHALOM

-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hat ez szerintem normalis, fiatalabb koromban en sem jutottam meg el a bor ertekelesenek erre a szintjere. Raersz meg.
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Ez az, hogy nem erted. Ez egy szolofajta, amibol egy csomofele bor keszul. Azt gondolod, hogy emiatt a szolofajta miatt nem szereted az adott bort. Tippem szerint meg egy csomofelet ittal/kostoltal, amikor nem tunt fel, hogy ez is van benne. Szoval nem arra gondoltam, hogy nem tudod megkulonboztetni a roset meg a szolot meg a bort, hanem arra, hogy mikor bikavert ittal es kekfrankos volt benne, akkor valoszinuleg ez nem derult ki, es emiatt amikor azt mondod, hogy a kekfrankos szar, akkor valoszinuleg valojaban nem a kekfrankos ami nem tetszik, hanem az adott bornak valamilyen tulajdonsaga, ami nem feltetlenul kotodik a szolohoz.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Szerintem lenox arra (is) celoz, hogy a szolofajta mint olyan nem hatarozza meg a minoseget. En pl. eleg sokaig nem kedveltem a Chardonnay-t, es azt gondoltam, hogy a szolo nem az esetem. Aztan megtalaltam a Chablis-kat.
Lehet, hogy kene csinalni egy kekfrankos-partit, ahova hoznank rendes, minosegi darabokat.
Az olaszrizling is szar, attol, hogy az volt a tipikus magyar kocsmafeherbor 1990 elott?
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azért zöld velteliniből én ittam már jót, és az elég tipikus osztrák bor. Meg onnét begyűrűzve alpokaljai, és még zalai is. Amúgy mivel a magyar borkultúra borzasztó erősen az osztrákban gyökerezik (Monarchia, csuhaj), én azért feltenném az obligát kérdést, hogy mit adtak nekünk a rómaiak? Mondjuk a sörkészítést pont nem sikerült tőlük eltanulni sajnos, az a monarchián belül a cseheknek ment jobban. Sőt, ebben még a horvátok is beelőztek.
p
-
Nézd, nem ma kezdtem az alkoholizmust, és elég sok bort végigkóstoltam már. Igen, a száraz vörös nem az esetem, de azok közül is a kékfrankos ízlik a legeslegkevésbé.
Az osztrákok pedig a sörkészítéshez jobban értenek, mint a borhoz.
De ez ízlés dolga.@Tope: rosszul érzed, jóóó volt az..!

-
A bor (2-t vettem a múltkor a másik egy fehér volt, így a 2 került 1 áron) tényleg nem volt az igazi, de a Brie sajt, és a zöldfűszeres Cammembert sajt egész jó volt.
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem, azert vagy eltevedve, mert nem tudod, mirol mondod, hogy milyen. Valami bor nem izlett (kerdes, hogy egyaltalan szereted-e pl. a szaraz vorosbort, mert ha esetleg nem, akkor nem csoda, ha egyik fajtaja sem izlik), es a kekfrankossal azonositod, meg masik borokat meg az osztrak borokkal. Kb. minden bor kulonbozo, ez az elso lecke, amit erdemes megtanulni.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
filmet forgatnak?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
válasz
Viszlát
üzenetére
A Stex a Körút és a Baross u. sarkán , na, ott igazi magyaros kaják is vannak.
A Krúdy utcában van a Darsan, ott régen jó volt a kaja,
A Mikszáth téren a Frank Zappa-ban is jól főznek (raguleves cipóban, isteni, nem tudom, van-e még).
Ezek közül az egyik sem lehúzós az elmúlt 10 év tapasztalata alapján. -
Viszlát
addikt
'stet.
Angol kollegak mennek Pestre egy hetvegere, a Palazzo Zichy-ben szallnak meg. Megkerdeztek, hogy a kornyeken hol talalnak normalis ettermet (igazi magyaros konyhaval), ahol nagy esellyel nem huzzak le oket es finoman foznek, de en abszolut nem vagyok jartas arrafele, szoval megkoszonnek tippeket. Illetve iszogatasra szinten varnek otleteket, ahol jo soroket jo aron adnak. Elore is koszi.
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Krvzn.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Központi helyeket ne nagyon hagyd el, mert felfalnak a kóbor kutyák.
Én a Radisson környékén voltam pár hetet, el lehet lenni, vannak egész jó bárok, viszonylag alacsony áron minőségi étel, ital. Nekem egyedül nem sok kedvem volt kulturálódni, de van azért látnivaló, pl. parlament, vagy az óvárosba is érdemes lehet tenni egy sétát. -
válasz
fokukac
üzenetére
Ha mar nekem nem hiszel, akkor egy Forbes-link:
http://www.forbes.com/2010/02/04/austria-red-wine-lifestyle-wine-blaufrankisch-tyler-colman.html
In 1993 Englebert Prieler, an Austrian vintner, decided for the first time to bottle a single-vineyard wine from the grape variety Blaufränkisch. When it came time to sell the wine, he priced it the same as his better known Cabernet Sauvignon. However, the Blaufränkisch bottles languished unsold until a Swiss collector bought them all as a block. Adding insult to injury, the asking price at the winery was only 20 schillings (about 1.50 euro) a bottle.
Things have changed. The 2006 vintage of that same wine, a fuller style of Blaufränkisch, now sells for about $130 per bottle in the U.S.
-
Winner_hun
félisten
Itt valami készül. Shell kút volt itt ami nemrég megszűnt. Kb. 1 hónapja kiszedték a tartályokat, azok ott vannak még a területen. Most felhúztak oda határmenti kerítést (messziről annak túnt), a benzinkút tetejére ki van rakva hogy Hegyeshalom...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem csak az eladoe? hm.
-
Kulfoldrol vasarolnek a magyar cegem nevere valami szamitastechnikai eszkozt. Ceges bankkartyaval fizetek, a ceg cimere szol a szamla (X Y Kft, 1234 Budapest, 56/7A). Ennyi eleg ahhoz, hogy megfeleloen le lehessen koltsegelni, vagy kell meg valami mas (EU-s adoszam a szamlan, etc.)?
-
Kékfrankos borhoz milyen sajtot illik enni/venni ? esetleg még mit érdemes mellé ?
-
lorcsi
veterán
az megvan, hogy a nav oldala 3 nyelven elérhető:
-magyar
-angol
-kínaiez elég komoly..
-
lorcsi
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, tok mas apropobol fotóztam ilyeneket
De van egy kisebb sajat készítésű gyujtemenyem ilyenekbolEgyik megmagyarazhatatlan az volt, mikor a wcvel szemben olyan csipo magasságban tenyérnyi tükröt helyeztek el..
Azota sem ertem..
Vagyis vannak teoriaim, de ..tulajt valahogy nem birtam volna röhögés nelkul megkérdezni
-
Pacák
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A késportálon az a mondás járja, ha már törvénysértő a penge hossza, akkor rendesen legyünk már benne a határértékben. De ez egy vacak.
Inkább egy karambit, ha már érdekelnek az ilyen normálistól eltérő pengék, az simán kapható legális méretben is. -
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy hatásos lenne zombitámadás esetén ez a cucc.
Inkább ilyet keress, US Army fejlesztés, kis túlzással ezzel a kézben hódítják vissza az amcsi bakák a World War Z-ben (a könyvben) a zombiktól az Államok területét.
Azt mondjuk nem tudom, hogy erre mi a szabályozás, mit szólnának hozzá egy közúti ellenőrzésnél a rendőrök.
-
Üdv,
zombitámadás ellen szeretném felvértezni magamat valami közelharci fegyverrel, ez megtenné? [link]
azt írja kiváló védelmet nyújt zombitámadás ellen, de azért szkeptikus vagyok.Mennyire járna ezért dádá ha a kocsiban hordanám? (gondolom ekkora penge nagyon nem megengedett)
-
Hétfőn megyek Bukarestbe munkaügyben, ott leszek egy napot.
Volt már ott valaki? Mit lehet ott csinálni? -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
A mi címünkre küldték a csekket is. Valahol régen valaki elb...enazta a címet, és rarakta az egyik lakásra. Konkrétan a mienkre. Így lehet, akinek fizetnie kéne, nem is tud róla. ( Mi jeleztük a cégnek, az meg azt kéri, kérjünk a szolgáltatótól merooraellenorzest, mert ők meg így bemondasra nem veszik at)
Hihetetlen. Ha nagyon nem intézkednek, akkor small claim courtra viaszük a dolgot.
Ruhellem, mikor más benazasa miatt nekem van pluszmunkam valamivel.
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Nem fake. Felhívtam a British gast, és a national registerben is ehhez a lakáshoz van kapcsolva a meroora.
Mármint az adatbázisban.Eq montoya: két hónapja egy órát beszéltem ezügyben velük, akkor mondták, oké rendben van. Ma meg jött a behajtasrol a felszólítás. Ma fel órát beszéltem velük, de ha a volt tulaj is megtette ezt már párszor (márpedig megtette, ő is többször jelezte) akkor én ujragondolnam, amit mondasz. Nem bízom bennük, ugyanis már többször lett volna alkalmuk megoldani, és még mindíg nem sikerült.
-
gaborbol
őstag
Biztos, hogy nem fake? Most hogy jobban belegondolok, talan a mult evben a Verzion (ISP) is kuldott ilyen behajtos levelet, akkor mar eleve szar napom volt amikor kibontottam...
Fel is hivtam oket, nem voltam tul udvaris, nekik is estem mint bolond tehen ...hogy 4+ eve autopay-en van ez a szar, annyit vonsz le amennyit akar a szamlamrol, minek kuldozget ide ilyen szarokat?!!!
Aztan kiderult, hogy nem ok kuldtek, megneztek es tenyleg autopayen voltam minden szamla ki volt fizetve, nem volt tartozas es ok nem kuldtek semmit nekem. Szoval aterzem a helyzetet.
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Nincs a nevünkön. Közös költséget fizetünk, benne van. Azért behajtoval fenyegetes kicsit necces.
Néha azért utálom, hogy itt nincs egy személyes ügyfélszolgálat, panaszlevelet meg lehet kuldeni a postafioknak.
Hiányzott, mint... De ha ez lerontja a credit scoreom, nem állok jót magamért.
-
gaborbol
őstag
Le kell mondani a picsbe mielott hazalatogatnal
Majd a tobbi lako lerendezi veluk mire visszaersz.Hogy komoly is legyek, hozzank is kuldtek ilyen levelet nev nelkul szinten csak a cimre az en postaladamba BGE( helyi aram szolgalltato) ,hogy elmaradasa van a haznak es jonnek kikapcsolni az aramot 3 napon bellul, ha nem fizetek 350 dollart.
Hivom a tulajt, hogy hallo kene dellazni, azt mondja ne parazzak 8 eve automata atutalason van, es fix hogy vonjak tole, de felhivja oket. Felhivta es scam. A fejlec, boritek minden jo minosegu masolat, meg a level betutipusa, formazasa is stimmel logok minden, csak a szamlaszam meg a tel szam picit mas.
-
Szerintem megint túlragozod - ne aggódj azon, amiről nem te tehetsz, és minden józan ész szerint nem a Te felelősséged. Ha aggódsz, akkor csak beleőrülsz...
Fogyasztást senki nem kérhet rajtad számon cím alapján, és pláne nem visszamenőlegesen.
Tedd meg a szükséges lépéseket (ügyfélszolgálat / társasház), és nyugodj meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)