Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
built-in pussy magnet

-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én sem értem, de minden pohár bolyki meta téma után egyre inkább megvilágosodom, hogy kell újra kell egy BMW. Nő nélkül lehet élni, de másfél év BMW nélkül már nagyon fájdalmas.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Valahogy ez olyan dolog amit nem értek. Jelenlegi párkapcsolatomban sem vagyunk egyforma személységek, sőt van olyan dolog ami zavar benne, ez fordítva is áll. De ez már a kapcs. elején kiderül, akkor így 2-3/stb. év után lesz ilyen erőteljes!? Persze nem úgy mondom/írom mint valami orákulum, szerintem a kapcsolatok végesek, és baromi sok türelem kell hozzájuk (és hozzám is
). -
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nagyon szeret, de már nem szerelmes, nem egyforma személyiségek vagyunk, mások a céljaink, stb...
Elfogadom, megértem, ketyeg a biológiai órája, ha nem tőlem akar gyereket, tovább kell lépnie. Csak a hozzám hozza a cuccait dolog után két héttel elég éles váltás volt... -
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagyon sajnálom. Bár ha a pozitív oldalát nézed, jobb hogy most derült ki ez, mert később esetleg egy kissé nehezebb időszakot már biztosan nem vészel át, és akkor lehet rosszabb helyzetben hagyott volna ott. Volt megalapozott oka, vagy csak valami "újra vágyott"?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nemmmm hasonlított rá teljesen, de ettől függetlenül kíváncsi is voltam valaki asszociál-e

mindazonáltal hasonlított egy kislánykára, akit minden nap látok mikor megyek a céges májkrobuszért a mélygarázsba, de szerintem nem ő volt. Azért hétfőn megkérdezem, hogy hívják. Dee nemtom hány éves, és attól szerintem kevesebb.
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igen. Januárban ment ki, április elején volt itthon és az a két hét varázslatos volt. Jártunk a szüleinél is, akik épp most költöztek, és onnan több cuccát is elhozta bedobozolva hozzám, hogy majd ne ősszel kelljen cipekedni, mikor hazajön és hozzám költözik. Erre szerdán este bejelentette, hogy vége. Eléggé letaglózott.
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.A céltalan nem is jó kifejezés, mert céljaim bőven vannak. Inkább kicsit kilátástalan, jelenleg nem látom magam tíz év múlva magánéleti téren. Nyilván karrierből mindent amit lehet, ki akarok hozni, rengeteget szeretnék utazni, de azért 6-7 év múlva én már gyerekeket szeretnék, és tekintve, hogy mennyire nincs kedvem most csajozni, ezért ez nem lesz egyszerű (nem a csalódás miatt, hanem egyszerűen a kötelező ismerkedős körökhöz, az első randikhoz nincsen kedvem).
-
OMFG, miket nem talál az ember ha rákeres google-ban a 'diffenrence between apes and monkeys' mondatra :
[link]
, és még mi magyarok vagyunk rácisták meg nácisták , brutális.
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Uhh, benne volt a pakliban, de ez igy tenyleg nagyon hamar jott... Amugy meg been there done that, ugyhogy reszvetem.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ilyen gyökerekkel minek foglalkozol egyáltalán?
-
szőröscica
addikt
Dupla szalámis&sajtos pizza, néhány üveg kronenbourg blanc-al leöblítve, majd Bolyki meta témára váltva. Máris kevésbé fájdalmas, hogy az asszony végett vetett a kapcsolatunknak.

-
Winner_hun
félisten
Rendeljek xy oldalról. Ok, regisztrálj be, add meg a belépéshez szükséges adatokat, majd utána tudok árat mondani. Erre a reakciója: ha beregisztrál akkor ő is meg tudja venni.
Az ilyen nem gondol bele hogy amíg a másiknak megírja hogy mit akarn, aztán amíg a válaszára várn addig 2x megcsinálhatja saját magától az egészet? Hihetetlen hogy ezt is megéltem.Ja a másik okoskodó meg jön hogy személyesen kell találkozni, nincs semmi bizalom, meg csak kp-t ad meg előtte csináljam meg. Nem tudom az ilyen is mit képzel magáról. Saját magából indul ki vagy mi?
De nem baj, az ilyenek szerencsére félszökőévente egyszer ha előfordulnak..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Legális, ha ő is akarja, és elmúlt annyi amennyi.
Egyébként ja.
Ha van szingli fiatal Reni nevű ismerősötök, akkor ne féljetek megosztani, mert róla álmodtam. Lehet. Találkoztam valakivel, bemutatkozott, Reni, és mikor kimentünk az erkélyre megismerkedni, felébredtem.szmájlik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem állítom, hogy a mai napom nem volt annyira sűrű, hogy most a 0 étel 0 ital 100% meló, 90% suli után nem b.sz fejbe a whiskey-sör vacsora, de nemérdekel, most ez kell. Mondjuk ez a reggelim. Érdekes reggeli -
válasz
parandroid
üzenetére
utoljára 1999-ben vettem függő telefont...
És Nexust csak függetlenül lehet forgalmazni, ugye
-
parandroid
félisten
Igen, Mo-n valóban ezt teszik. Itt tök ingyenes, és még az üfsz-t is csak olyan szinten kevered bele, hogy nyilván látják, hogy elindítod online a függetlenítést (bár az is lehet, hogy full automatizált, végülis csak egy dátumot kell ellenőriznie a rendszernek), és nem is kell személyesen megjelenni náluk. Gondolom jogilag jól levédték magukat, hogy mire fel kérik a függetlenítésért a pénzt, talán valami EU-s hatóságnál el lehetne marasztaltatni őket, de csinálja, akinek két anyja van (gondolom, ők is pont erre építenek...).
p
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
En meg meg nem csinaltam ilyet, viszont ugy tudom, hogy penzt kernek erte = jogtalan elonyszerzes.
-
parandroid
félisten
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. A gyártó a szolgáltató kérésére eleve simlock-kal szállítja a készüléket, onnét kezdve neki annyi köze van a dologhoz, hogy ugyancsak a szolgáltató kérésére eltávolítja azt arról (IMEI alapján). Legalábbis én eddig csak almás cuccot függetleníttettem, azt is a németeknél, itt egyszerűen annyi a dolgod, hogy az eredeti szerződés lejárta után a telekom honlapján elindítasz egy processt, ami alapján az almás cégnél feloldják a simlockot, te meg újraindítod a készüléket, és voila.
De a gyártó gyakorlatilag nem veled áll szóba, hanem a nagy rózsaszín céggel, ha ők nem bólintanak rá, úgysincs függetlenítés.
Lehet, hogy máshol máshogy megy, de őszintén szólva nem hiszem.
p
-
lenox
veterán
Lehet. Pl. pont a fenti peldamat tovabbgondolva, amikor a szolgaltatonak mar semmilyen kovetelese nincs feled, es megse engedi, hogy mas halozaton hasznald a telefont, akkor pont jogtalan elonyszerzes celjabol akadalyozza a szamitastechnikai rendszer mukodeset, tehat ez illagalis a fent linkelt torveny szerint. Johet a peklapat.
-
lenox
veterán
Csak hogy ertsem, valasszuk kulon, hogy szabad-e itt hirdetni (mert azt ertem, hogy akkor a gyar altal adott koddal torteno oldast nem szabad), meg hogy ez legalis-e. Mitol is lenne illegalis egy szolgaltatotol vasarolt, fuggo, de teljes aron kifizetett telefon, amikor teszem azt mar reg felmondtad a szerzodest, meg amugy is kartyas volt, szoval mar tenyleg semmi koze hozza a szolgaltatonak, meg veled sincs semmilyen viszonyban, szoval ezt fuggetleniteni gyari koddal mitol lenne illegalis?
-
EQMontoya
veterán
A moderátori ismeretek a szerzői és szomszédos jogokról finoman szólva is hiányosak, ezért aztán Orwelli rettegés mellett németes alapossággal takarítanak mindent, amiben bonyolultabb dolog van, mint a pina.

Ez a vonatkozó törvény, ami alapján a dolog szerintem szürke zóna kicsit, mert nem lépsz be rendszerbe illetéktelenül, és nem módosítasz semmilyen olyan adatot, amihez egyébként nem lenne hozzáférésed.
-
lenox
veterán
Amugy a telefon fuggetlenites illegalis? En ugy tudtam, hogy a szolgaltato es a gyar is megcsinalja x penzert, ha keri az ember, nem? Mert amugy ha meglognal fizetes nelkul, akkor a szolgaltato meg mindig rakhat tiltast az imei-re, szoval igazabol mindegy kene legyen nekik, nem?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Hat, ami most Angliaban tortenik, az szerintem problemasabb, mint ami Magyarorszagon (vagy kb. akarhol Europaban). Mindenkire nezve.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Dehogynem, errol szol az infuzio. En most total el vagyok sullyedve sportszempontbol sajnos, igy alakult a tavasz.

Mas: aki a magyar valasztasi rendszer aranytalansagairol panaszkodik, az vigyazo szemet Angliara vesse -- 11.9%-nyi szavazattal a kepviseloi helyek par ezreleket szerzi meg varhatoan az UKIP (szerencsere).
-
az milyen már a sorstól, hogy éjjel 2-kor visszajelölöm egy fejvadász cég igazgatóját a linkedinen, majd reggel fél 9-kor már hív is, én meg kurva másnapos vagyok, mert tegnap céges buli volt...
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
DPD.
-
Német o.-ból hogy lehet legegyszerűbben és legolcsóbban hazapostázni egy 10-13kg-os csomagot?
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A profi sport szerinted szólt valaha arról, hogy valamit egészségesen és természetesen vigyenek be?
Én egyébként ugyanígy szedtem fel felesleget anno: edzés mondjuk 8-tól 9ig, hazaérkezés zuhanyzással 9:30-10:00 között, majd kiettem a hűtőt. -
concret_hp
addikt
én nem tudom a profi sportolók hogy tudnak annyit enni amennyi kell. májusban 14 óra feletti sportolás mennyiségnél járok ami napi 2 óra és folyamatosan vagy eszek, vagy erre gondolok, hogy mit egyek. és intenzitásban meg mennyiségben is lehet ezt komolyabban tolni jóval.
-
bobsys
veterán
Joember csinalt egy screenshotot a teljes kepernyojerol, kinyomtatta fekete-feherben, majd bescannelte es elkuldte a pdfet emailben

-
Viszlát
addikt
Kedves gondolat, de ha tudnátok mi megy a fuvarozásban, hajajj...
Rendszeresen vittem expressz áruként negyedkilós dobozokat a 3.5 tonnás hosszított, magasított furgonnal, de olyannal is találkoztam amikor a 12 tonnást indították el egy 120 kg-s palettával négykézben, mert épp nem volt más szabad autó. 
-
-
BlacKSouL
addikt
Nnaaa.MOST van jo ido... 25°C, szikrazo napsutes, derult csodalatos kek eg, langyos enyhe szello, friss oxigendus nyarias tavaszias illat, ezt szeretem, ilyen kellene legalabb fel even at minden nap. Ha meg dolgozni se kellett volna bejonni, akkor meg aztan...
[Itt most a gurulos ugralos szmajli kovetkezne telefonrol.] -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Wow, jol nez ki
Csak ember nem engedne, hogy kulfoldrol hozassak butort 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem volt már, hogy több címből elküldte az eladónak a primaryt, mielőtt kiválasztottam volna, hogy milyen szállítást kérek, és hová.
Mindezt úgy, hogy a primary címre nem is adott meg szállítási lehetőséget...Bútorokrul: továbbra is szekrény, hifiállvány, polcok.
De lehet, hogy némi előszobai munka is lesz. Valamikor tényleg kellene beszélnünk. 
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálam azzal nincs gond, az eladói oldalon viszont van mert nem egyszer fordult már elő hogy az előző rendelés címét kapja meg az eladó, nem az aktuálisat. Hogy hogyan, miért, azt nem tudom.
Hmm csak 35 db terméket vettem ma eBay-en, nem is olyan sok
Még valakinek előszobafalat?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sok mindent nem kezel az, pl. több címet is nagyon bután.
-
Winner_hun
félisten
Az eBay valahogy nem tudja / akarja lekezelni ha egyszerre sok termék van kifizetve. Ezen kívül egyre lassabb a rendszer a fizetés környékén.
-
BlacKSouL
addikt
Oké. Tudom, én vagyok a hülye, hogy bizonyos okokból használok még ie-t, de most ettől függetlenül.
Létezik olyan megbízható reklámblokkoló, ami az olyan különösen zavaró, bezárhatatlan, nemhogy kéretlen de az egész böngészést tönkretevő reklámokat, mint ami mostanában pl. indexkettőn bukkan fel, le lehet tiltani? Mondjuk pl. adblockplus ie verziója valami időpecsét-elégtelenség miatt nem akar települni. Alapvetően FF-en vagyok, de ie-re kellene megoldás, mert azt a reklámot megértem, aminél van kis x. De aminél nincs, és nem tudod a tartalomról leszedni...? Nem tudsz vele semmit sem kezdeni? -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Itt meg a homerseklet a legkevesbe sem befolyasolja a jegeso megjeleneset, lenyegeben 365 napban eselyes a jeg, mindegy hogy 2 fok van, 12, 22 vagy barmi... Ma mondjuk meg nem volt, de az 50km/h szel melle kapunk vizszintesen hullo esot minden iranybol, kb 10-20 percenkent, amikor az elozo adagot mar felszaritotta a nap

-
EQMontoya
veterán
-
na, megindultunk haza... jöhet a hidegfront, Bleki

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jok a programok, csak sok itt a köcsög?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
jajjmár. jó volt a rántott hús, ettetek eleget..?

-
parandroid
félisten
Komolyan, írjátok át a címet arra, hogy "Te panaszkodj, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!"
p
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Pech, én az utóbbi 10 évben sosem voltam olyan helyen Hrvatskaban ahol szúnyog lett volna. Beleértve Montenegrot is. Trogir, Gradac, Sibenik, meg Isztria jelentős részén nyaraltam már, de talán egyetlen eset volt amikor 1-2 napig jelen voltak, de pl. ehhez képest pár éve a Balatonon(Földvár) rendesen harcolni kellett, és haraptak, nem is csíptek.
Nem lehet, hogy valahol a közelben jelentősebb folyóvíz, vagy mocsarasabb édesvíz van? Anélkül ritkák.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hála! 
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
válasz
concret_hp
üzenetére
ha utána olvasol, kiderül, hogy az eu-nak soha köze sem volt ehhez a szakaszhoz, csak mindenki össze-vissza hazudozik...
Bleki: itt nem tudo, mennyi a páratartalom, de kb. 23 fok van, ülünk a teraszon, vacsiztunk, és most bontottam egy ozujsko-t...
És senki nincs a környéken sem, csak a tenger morajlását hallani.
Viszont a természet itt is kezd beindulni, mert jönnek a szúnyogok... -
BlacKSouL
addikt
Ha a páratartalom ne lenne ilyen magas, akkor igen kellemes lenne most az idő. A természet úgy kirobbant, a friss dús zöld levelek, a rengeteg virág, sétáltam egy órát, a kijjebb lévő részeken, az erdő felől olyan jó illatok jönnek, hogy majdnem elszédültem a sok levegőbe szaglástól. Három telet is feladnék 1 plusz nyárért.
-
Tav-Csoves
őstag
köszi a választ!

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
1999 óta van jogsim, de még sosem éreztem ennyire szarnak az úthálózatunkat... De hát ebben is jobban teljesítünk, ugye: )
ui. az m4-es építését leállították, és állítólag nem is fogják folytatni. Pedig már beleöltek 40 milliárd ft-ot.
Ki lehet számolni, ebből mennyi utat lehetett volna felújítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Orgona és sok más egyéb. Szívom szívom aztán szédülök. Nem, nem zöld, legalábbis nem sodort. Erdő, rét, mező, természet, nyár, oxigén, levegő...élet
Vissza csak nem kuldi mar