Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.

Hat ezt ne nekem mondd, hanem az Economistnak, ha mar ok irtak. Bar amugy is ott kezdodik, hogy azt se tudja az emberek 99%-a, hogy a kozvetlen befecskendezesu benzinmotor ugyanugy termeli a kis reszecskeket, mint a dizel, szoval ez nem is a dizel tulajdonsaga. Meg eleve aki csak a kipufogot nezi az komolytalan.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...
Kell ezt nekem tudnom, csak mert belinkeltem egy cikket? De amugy tippem van amelyikre van, pl. usaban az olcso benzin miatt nem terjedt el, de nekem van haverom, aki ott el, es dizel autoval jar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest