- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.

Hat ezt ne nekem mondd, hanem az Economistnak, ha mar ok irtak. Bar amugy is ott kezdodik, hogy azt se tudja az emberek 99%-a, hogy a kozvetlen befecskendezesu benzinmotor ugyanugy termeli a kis reszecskeket, mint a dizel, szoval ez nem is a dizel tulajdonsaga. Meg eleve aki csak a kipufogot nezi az komolytalan.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...
Kell ezt nekem tudnom, csak mert belinkeltem egy cikket? De amugy tippem van amelyikre van, pl. usaban az olcso benzin miatt nem terjedt el, de nekem van haverom, aki ott el, es dizel autoval jar.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest